Keystone logo
© SBCC
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Johdanto

Santa Barbara City College (SBCC) Kansainvälisillä opiskelijoilla on aina ollut keskeinen rooli Santa Barbara City College elämässä. Santa Barbara City College toivottaa kansainväliset opiskelijat tervetulleiksi ja rohkaisee heitä hyödyntämään kaikkia Student Support Services -palveluiden ja kansainvälisen opiskelijatukiohjelman (ISSP) henkilöstön tarjoamia palveluita. Santa Barbara City College sijaitsee Santa Barbarassa Kaliforniassa, joka tunnetaan myös nimellä American Riviera. Vain 100 askeleen päässä rannalta Santa Barbara City College tarjoaa yhden maan kauneimmista kampuksista. Tyynen valtameren ja Santa Ynez -vuorten välissä sijaitseva se on lähellä maailman viihdeteollisuuden pääkaupunkia, etelässä Los Angelesia, pohjoisessa San Franciscoa ja idässä Las Vegasia. 283 aurinkoista päivää ja ainutlaatuinen sijainti tarjoavat runsaasti aktiviteetteja ympäri vuoden. Kansainvälisen opiskelijoiden tukiohjelman toimistohenkilöstö pyrkii tarjoamaan kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden hyötyä korkealaatuisesta akateemisesta opetussuunnitelmasta sekä älyllisesti stimuloivasta ja hauskasta sosiaalisesta ja koulun ulkopuolisesta toiminnasta. Kansainväliset opiskelijat voivat ilmoittautua Santa Barbara City College parantaakseen englannin kielen taitojaan Englanti toisena kielenä (ESL) -ohjelman kautta tai suorittaa osakkuustutkinnon, saavutustodistuksen tai tutkintotodistuksen tai pätevyys- tai osastopalkinnon akateemisen ohjelman kautta. Kansainvälisille opiskelijoille on myös mahdollisuus osallistua välivuodeksi (yhdeksi vuodeksi tai lukukaudeksi) tai ilmoittautua toiseen Yhdysvaltain oppilaitokseen Santa Barbara City College . Santa Barbara City College tarjoaa 250 asteen ohjelmia, 80 todistusta ja 28 täysin online-ohjelmaa, tutkintoa ja todistusta. Santa Barbara City College on valittu arvoyhteisön ykköskouluksi 3 vuotta peräkkäin ja saanut Aspen-palkinnon Community College Excellence -palkinnosta, ja se on loistava valinta kansainvälisille opiskelijoille akateemisesti ja taloudellisesti.

Näkemyksemme

Santa Barbara City College pyrkii rakentamaan sosiaalisesti tietoisen yhteisön, jossa tieto ja kunnioittaminen auttavat yksilöitä muuttamaan maailmaa.

Tehtävämme

Julkisen yhteisön korkeakouluna, joka on omistettu jokaisen opiskelijan menestykselle. . .

Santa Barbara City College toivottaa kaikki opiskelijat tervetulleiksi. College tarjoaa opiskelijoille monipuolisen oppimisympäristön ja mahdollisuuksia rikastuttaa elämäänsä, edetä urallaan, suorittaa todistukset, ansaita osakkuustutkintoja ja siirtyä nelivuotisiin oppilaitoksiin.

College on sitoutunut edistämään oikeudenmukaista, osallistavaa, kunnioittavaa, osallistuvaa ja tukevaa yhteisöä, joka on omistautunut jokaisen opiskelijan menestykselle.

Perusperiaatteemme

Santa Barbara City College ydinperiaatteet ohjaavat kaikkia opetuksen, organisaation ja innovaation osa-alueita:

 • Opiskelijakeskeiset toimintatavat, käytännöt ja ohjelmat
 • Osallistava hallintotapa
 • Psykologisesti ja fyysisesti tukeva ympäristö
 • Ilmainen ideoiden vaihto eri oppijoiden kesken
 • Tavoitteena huippuosaaminen kaikissa korkeakoulujen pyrkimyksissä.

Peruskirjaamme

Santa Barbara City College tehtävänä ja keskeiset periaatteet kunnioittavat sitoutumistamme Kalifornian yhteisön korkeakoulujen perustavanlaatuisen kehyksen henkeen ja tarkoitukseen, kuten Kalifornian koulutuskoodissa 66010.4:

 • Ensisijainen tehtävä: Akateeminen ja ammatillinen opetus alemman tason tasolla; Kalifornian talouskasvun ja maailmanlaajuisen kilpailukyvyn edistäminen koulutuksen, koulutuksen ja palvelujen avulla.
 • Olennaiset ja tärkeät toiminnot: Korjaava opetus, ESL, aikuisten luottokelpoisuusopetus (alueilla, jotka on määritelty valtion eduksi) ja opiskelijoiden tukipalvelut.
 • Valtuutettu tehtävä: Yhteisön palvelukurssit.

Pääsymaksut

Pääsyvaatimukset

Ennen kuin haet, varmista, että täytät nämä pääsyvaatimukset:

 • Kaikilla hakijoilla on oltava vähintään 2,00 US GPA. Ylioppilastutkintoa ei vaadita 18 vuotta täyttäneiltä opiskelijoilta.
 • Kaikkien hakijoiden on oltava 17-vuotiaita tai vanhempia ensimmäisen lukukauden alkamispäivään mennessä. Alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden on toimitettava kopio alla olevista "alaikäisistä lomakkeista" hakemuksensa mukana ja kopio lukion tutkintotodistuksestaan ennen ohjelman alkamispäivää.
 • Englannin kielen taitovaatimus akateemiseen ohjelmaan pääsyä varten. Sinulla on useita vaihtoehtoja täyttää vaatimukset (esim. kurssityöt, kielikoulu, standardoidut testit jne.). Emme vaadi TOEFL/IELTS-tasoa.
 • Yhdysvaltain kielikoulujen siirto-opiskelijoiden on oltava vähintään 80 %:n läsnä kielikoulussa ja täytettävä jokin englannin kielitaitovaatimuksista.
 • Riittävä rahoitus arvioituihin opintojen kustannuksiin.

Hakemusten määräajat

Syyslukukausi

Haku aukeaa tammikuussa 2023!

määräajat:

1. kesäkuuta uusille opiskelijoille

15. kesäkuuta siirto-/nykyisille F-1-opiskelijoille Yhdysvalloissa

Kevätlukukausi

15. lokakuuta uusille opiskelijoille

1. marraskuuta siirto-/nykyisille F-1-opiskelijoille Yhdysvalloissa

Kesäistunto

Summer Session 2023 on avoin vain opiskelijoille, jotka siirtyvät toisesta Yhdysvaltain oppilaitoksesta.

1. huhtikuuta

Viisumivaatimukset

Nykyiset F-1-opiskelijat Yhdysvalloissa

Jos siirryt SBCC:hen toisesta Yhdysvaltojen koulusta, suorita yllä olevat vaiheet ja lataa seuraavat lisäasiakirjat online-hakemukseesi:

 • Kopio F-1-viisumista
 • I-94 saapumis-/lähtölomake - Napsauta linkistä "Hae uusin I-94".
 • Kopio I-20:sta
 • Tilan varmistuslomake – Opiskelijoiden on oltava "tilassa". Nykyisen oppilaitoksesi neuvonantajan on vahvistettava ja allekirjoitettava tämä lomake.

Hakemuksen jälkeen

 • Aloitamme kevään 2023 hakemusten käsittelyn 1. syyskuuta mennessä. Syyskuun 1. päivän jälkeen hakemukset käsitellään 3 viikon kuluessa täydellisen hakemuksen lähettämisestä. TÄRKEÄÄ: Hakemuksissa tulee olla opiskelijan henkilökohtainen sähköpostiosoite.
 • Hyväksytyille opiskelijoille lähetetään pääsytarjous, I-20 ja ilmoittautumisohjeet sähköpostitse.
 • Lomake I-20 on ei-immigrant-asiakirja, joka sinun tulee hakea F-1-opiskelijaviisumia Yhdysvaltain suurlähetystöstä tai konsulaatista kotimaassasi.

Apurahat ja rahoitus

Santa Barbara City College tarjoaa laajan valikoiman apurahoja nykyisille, siirtyville ja uusille opiskelijoilleen.

Ilmoittautuneet opiskelijat voivat hakea kerran vuodessa helmikuussa. Jos myönnetään, rahat maksetaan seuraavalle lukuvuodelle kahdessa osassa: puolet syyslukukaudella ja puolet kevätlukukaudella. Summat vaihtelevat hyvin pienistä: 100–750 dollaria ja suuremmat 1000–2500 dollaria, joiden välillä on joitain eroja

Rankingit

SBCC sijoittui palkkapisteiden mukaan parhaiden korkeakoulujen joukkoon apulaistutkintoa varten

Optimal (entinen SR Education Group) julkaisi 28. tammikuuta 2020 GradReportsin, jossa vertaillaan yli 4,6 miljoonan korkeakoulututkinnon suorittaneen palkkoja yli 885 korkeakoulututkinnon palkkapisteiden määrittämiseksi. Pisteitä käytettiin sitten Yhdysvaltain vuoden 2021 parhaiden korkeakoulujen luokitteluun osakkuus-, kandidaatti- ja maisterintutkintojen tasolla. Santa Barbara City College on ilo ilmoittaa, että se sijoittui sijalle 11 Best Associate Degrees -kategoriassa

Palkkapisteiden saatavuus tulee mahdollisille opiskelijoille sopivaan aikaan harkitsemaan vaihtoehtojaan, koska COVID-19 on muuttanut korkeakouluopetusta radikaalisti. Pandemian aiheuttamat taloudelliset seuraukset ovat lisänneet korkeakoulututkinnon suorittamisen kustannus-hyötyanalyysin tarvetta erityisesti jo uhkaavan opiskelijavelkakriisin varjossa.

Kulunut vuosi on luonut valtavan taloudellisen paineen ja epävarmuuden ilmapiirin, sanoi Optimalin toimitusjohtaja Sung Rhee, ja nyt enemmän kuin koskaan opiskelijat ja heidän perheensä tarvitsevat tietoja, jotka osoittavat tulostulokset, mikä antaa heille mahdollisuuden suunnitella tulevaisuutta ja tulevaisuutta. myös luottaa päätöksiinsä.

GradReportsin palkkapisteet perustuvat alumnien mediaaniansioihin valmistumisen jälkeisenä vuonna käyttämällä Yhdysvaltain opetusministeriön College Scorecardin tietoja. Pisteet vertaavat yhden koulun tietyn ohjelman alumnien mediaanipalkkoja muiden koulujen saman ohjelman alumnien mediaanipalkkaan, mikä antaa mahdollisille opiskelijoille mahdollisuuden nähdä, mitkä koulut tarjoavat parhaat tulot kyseiselle ohjelmalle. Jokainen koulu saa sitten yleisen palkkapisteen tutkintotason mukaan havainnollistamaan korkeakouluja, jotka valmistavat opiskelijoita korkeapalkkaiseen uraan pääaineesta riippumatta. Tämä kokonaispistemäärä perustuu siihen, kuinka hyvin koulu menestyy kaikissa sen tarjoamissa ohjelmissa, painotettuna kunkin ohjelman opiskelijamäärällä.

Alumnien palkkojen arviointi apulaistutkintotasolla lähes 700 yhteisön korkeakoulussa, teknisessä korkeakoulussa ja muussa oppilaitoksessa paljasti, että 87 prosenttia 100 parhaasta koulusta on julkisia korkeakouluja. Kalifornian valmistuneet menestyivät erityisen hyvin, sillä Kalifornian 25 parhaasta korkeakoulusta kahdeksan sijaitsi.

SBCC tarjoaa yli 100 osakkuustutkintoa aihealueilla, jotka vaihtelevat kirjanpidosta ammatilliseen sairaanhoitoon.

Optimalin äskettäin julkaisemassa lehdistötiedotteessa GradReportin mukaan ansaintapotentiaalin ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin ennustaja on yksi tärkeimmistä sijoituksista, jonka opiskelija koskaan tekee.

 • Vuoden 2020 ykkössijaksi 50 parhaan hinta-laatusuhteen yhteisöopiston joukossa.
 • 2019 sijoittui 50 parhaan hinta-laatusuhteen yhteisön korkeakoulun sijalle 1.
 • Vuonna 2018 sijoittui 50 parhaan arvokkaimman yhteisön korkeakoulun sijalle 1.

Sijainnit

 • Santa Barbara

  721 Cliff Drive Santa Barbara, CA, 93109, Santa Barbara

 • Santa Barbara

  Cliff Drive,721, 93109, Santa Barbara

  Kysymyksiä