Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Johdanto

SDA Bocconi School of Management perustettiin vuonna 1971 Milanon Bocconi-yliopiston kauppakorkeakouluksi. Se on Italian johtava kansainvälinen kauppakorkeakoulu ja yksi Euroopan tunnetuimmista oppilaitoksista.

Opi verkossa SDA Bocconi School of Managementin avulla

Yli 50 vuoden ajan SDA Bocconi on johtanut tietä maailmanluokan johtamiskoulutuksessa. Yrittäjyyden, akateemisen huippuosaamisen ja pitkäaikaisten perinteiden arvoihin perustuvan koulun tehtävänä on auttaa nykypäivän ammattilaisia menestymään yhä arvaamattomammilla globaaleilla markkinoilla.

Tietoja SDA Bocconi School of Managementista

SDA Bocconi varustaa yritysjohtajia maailmanlaajuisesti vastaamaan maailman vaikeimpiin haasteisiin edistämällä huippuosaamista, johtamiskulttuuria ja innovaatioita johtoohjelmissaan, tutkimuslaboratorioissaan ja tietokeskuksissaan.

SDA Bocconi on yksi harvoista huippuluokan kauppakorkeakouluista, jotka ovat saaneet "kolminkertaisen kruunun" maailman arvostetuimmista kansainvälisistä akkreditoinneista (AMBA, AACSB ja EQUIS). Se on myös ainoa italialainen instituutio, joka on mukana kaikissa suurissa globaaleissa kauppakorkeakouluissa, mukaan lukien Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek ja The Economist.

[Lue lisää SDA Bocconi School of Management -verkkosivustolta]

SDA Bocconi online-ohjelmat

SDA Bocconin monipuolinen verkko-ohjelmasarja kattaa joukon kysyttyjä liiketoimintaaiheita, jotka ovat tärkeitä tämän päivän tulevaisuuteen keskittyneelle ammattilaiselle. Näitä ovat liiketoiminnan perusasiat, myynnin hallinta, lohkoketju ja kestävä muoti. Jokainen ohjelma yhdistää ainutlaatuisen yhdistelmän käytäntölähtöistä oppimista ja viimeisintä tieteellistä tutkimusta, mikä antaa osallistujille taidot, joita tarvitaan tulevaisuuden yritysten, kansalaisjärjestöjen ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen menestyksekkääseen johtamiseen.

Miksi oppia verkossa SDA Bocconin avulla

SDA Bocconi tekee yhteistyötä GetSmarterin, 2U, Inc. -brändin kanssa, tuodakseen transformatiivisen, käytäntöön perustuvan tutkimus- ja oppimistapansa seuraavan sukupolven yritysjohtajille. Ohjelman osallistujat parantavat kykyään ohjata organisaatiotaan eettisesti kohti kestävää kannattavuutta keskittymällä avainosaamiin, kuten luovaan ajatteluun ja innovaatioihin. Johtajat ja johtajat voivat hankkia tulevaisuuteen valmiita taitoja häiritsevien muutosten navigoimiseksi, rakentaa dynaamisen maailmanlaajuisen verkoston ja ansaita SDA Bocconin virallisen suorittamistodistuksen vahvistuksena parantuneesta strategisesta tietämystään.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Kysymyksiä