Keystone logo
© Domus Academy
Selinus University Business School

Selinus University Business School

Selinus University Business School

Johdanto

Tervetuloa Selinus Business Schooliin

Sertifioimme johtajat, jotka tekevät muutosta liiketoimintamaailmassa

Institutionaalinen työmme on omistettu hankittujen johtamistaitojen ja aiempien opintojen sertifiointiin ammattikäyttöön kansainvälisen työn näkökulmasta. Selinus University's Business School on itsenäinen etäopiskeluun erikoistunut korkeakouluyritys, joka tarjoaa joustavia liberaaleja ja globaaleja opintoja yliopistotason kauppatieteiden kandidaatille (BBA), kauppatieteiden maisterille (MBA), liiketalouden tohtorille (DBA) kaikilla alueilla. liiketalouden ja johtamisen.

Kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintotodistukset sekä tutkinnot, jotka Selinus-yliopisto myöntää lopullisen väitöskirjan valmistuttuaan, ovat ammatillisia ja kansainvälisiä todistuksia ja tutkintotodistuksia, jotka Roseau Walley -konttori on myöntänyt Lontoossa sijaitsevan Uniselinus Europe -konttorin kautta ja joka on lisenssinhaltija Selinusin maailmanlaajuiselle jakelulle. Yliopiston opetussuunnitelmat. Tutkinnot myönnetään saatujen opintopisteiden perusteella ja suhteessa opinto-ohjelmien validointiin, samoin kuin luennoitsijoiden suositusten perusteella paikallisilla kampuksilla, joissa opintopisteitä on saatu.

Ohjelmistomme, jotka on varattu johtajille, yrittäjille ja ammattilaisille, jotka on suunnattu heidän uransa kehittämiseen, perustuvat ja ovat täysin yhteensopivia kansainvälisten koulutusjärjestelmien kanssa. Ohjeet, joihin Business School viittaa, vastaavat vähintään 5 vuoden työkokemusta tietyllä johtamisalalla, jolla ehdokas toimii.

Ehdokkaan opetussuunnitelmaa vastaavaa yhteensopivuutta ja taitoja arvioidaan ansioluettelon, hänen taitojen summan ja hänen opinnäytetyönsä arvon tarkistamis- ja arviointiprosessin avulla.

089valokuvaus / Pixabay

Uramahdollisuudet

Opintosuunnitelmamme ovat ura-sertifioituja ja tarjoavat hakijoille, joiden todistettu kokemus on vähintään 5 vuotta, mahdollisuuden hankkia arvostettu BBA, MBA tai DBA liiketalouden alalta, joka liittyy heidän ammatilliseen kokemukseensa. Hakijoiden on osoitettava tiukalla, alkuperäisellä ja pätevällä tutkielmalla, että heidän liiketalouden alan tietonsa täyttävät vaaditun akateemisen tason suhteen kansainväliset akateemiset vaatimukset.

Keskittyen monenlaisiin erikoistuneisiin aiheisiin ja monen vuoden kokemuksella opiskelijoillamme on tarvittavat taidot ja tiedot, joita tarvitaan menestyäkseen nykypäivän globaalissa taloudessa, ja he ovat valmiita laajaan ammatilliseen kehitykseen ja uramahdollisuuksiin.

Selinus Business Schooll-tutkinto-ohjelmat ovat erinomainen valinta johtajille, yrittäjille ja ammattilaisille, jotka haluavat nähdä heidän ammatillisen maineensa nousevan nykypäivän työmarkkinoilla. Neuvojamme ankara arviointi, ohjaajien pätevyys myöntää akateeminen nimike on korkea ammattitaito ja se voi olla erittäin merkityksellinen, ellei ratkaiseva, liberaalien opintojen yksityisellä alalla.

Kansainvälisen SBS-tutkinnon tulisi olla sama kuin mahdollisuus uran etenemiseen johtaviin tehtäviin kansallisissa ja monikansallisissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Sijainnit

 • London

  Uniselinus Europe LTD 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Ragusa

   Uniselinus Europe Networking University srl Via Roma, 200 – 40122, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Selinus University of Science and Literature SA Via Espana, Delta Bank Building 6th floor 604D, , Panama City

    Kysymyksiä