Keystone logo
© BIMM University
ShippingCollege

ShippingCollege

ShippingCollege

Johdanto

Maailmanlaajuisten asemien maailmanlaajuiset kelpoisuusvaatimukset

Shipping College on maailmanlaajuinen korkeakoulu, jonka toimistot sijaitsevat Lontoossa.

Tarjoamme maailmanlaajuisia pätevyyksiä globaaleille asemille .

Liity mielenkiintoiseen merenkulun, huolinta-, logistiikka- ja monikansallisen kaupan maailmaan kansainvälisten verkkokurssien kautta.

Kurssit antavat sinulle käytännön tietoa urasi edistämiseksi tai maailmankaupan liittymiseksi kodin tai toimiston mukavasti.

Erikoistuutorimme ovat alansa korkeasti koulutettuja yli 20 vuoden kokemuksella.

Jokaiselle opiskelijalle annetaan henkilökohtainen e-tutori, joka ohjaa ja avustaa heitä opinnoissaan.

Miksi valita meidät

1. Kurssit

Kurssit räätälöidään ja räätälöidään tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopivaksi ja ovat korkealaatuisia. Kurssimme ovat käytännöllisiä ja helppoja ymmärtää ja toteuttaa työympäristössä. Verkkokurssiasi helpottaa henkilökohtainen e-Tutorisi, ja e-Tutorisi lähettää sinulle joka viikko henkilökohtaisen kurssisuunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan opiskeluaikataulusi.

2. Opiskelijoiden menestys

Opiskelijamme saavuttavat henkilökohtaiset liiketoimintatavoitteensa rikastamalla tietopohjaansa kursseillamme. Tämä antaa heille luottamusta jatkaa uratavoitteitaan ja nopeuttaa urakehitystä.

3. Maailmanlaajuinen akkreditointi ja jäsenyys

Kurssit ovat akkreditoituja ja tunnustettuja The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege on Yhdistyneen kuningaskunnan oppimispalvelujen rekisterissä (UKRL).

4. Ainutlaatuinen oppimisympäristö

Ainutlaatuinen oppimisympäristömme ShippingCollege antaa sinun toteuttaa oppimistavoitteesi ja tehdä sen omassa ajassasi ja tahdissasi. Tämä olisi mukavasti kotonasi tai toimistossasi, jossa sinulla on helppo pääsy moduuleihimme verkossa. Olemme kaikkien opiskelijoiden käytettävissä ympäri maailmaa.

5. Meidän e-kampus ja maailmanlaajuinen verkosto

Opiskelijoilla on 24/7 pääsy tietoihin verkkokampuksellamme, kurssiportaalimme ja kirjastomme kautta. Olemme äskettäin lisänneet opiskelijafoorumin kysymyksiin ja verkostoitumiseen. Olet osa maailmanlaajuista verkostoa, jonka olemme luoneet online-opiskelijafoorumimme kautta.

6. Koulutusalan ammattilaiset

Kurssin kirjoittajamme ovat kansainvälisiä asiantuntijoita, joilla on yli 20 vuoden kokemus tältä erikoistuneelta alalta. Meidät tunnetaan koulutusalan ammattilaisina. Ammattilisenssimme, yhdistyksemme ja jäsenyytemme auttavat pitämään meidät yhteydessä merenkulkuyhteisöön, samaan merenkulkuyhteisöön, johon koulutamme sinut liittymään tai auttamaan kasvuasi siinä.

Missio ja visio

Oppiminen on enemmän valtuuttavaa kuin mitä opetetaan

Tehtävämme

ShippingCollege tehtävänä on antaa opiskelijoille dynaaminen koulutus, joka perustuu huippuosaamiseen ja joustavuuteen ja luo pysyvää arvoa ja merkitystä kehittyville uroille.

Oppiminen on enemmän valtuuttavaa kuin mitä opetetaan, minkä vuoksi keskitymme käytännössä soveltuviin tietoihin. Annamme taitoja sovellettavien tulosten etsimisessä.

Näkemyksemme

ShippingCollege on tunnustettu johtava verkko-oppimisen kehitys merenkulku-, selvitys- ja huolinta- ja globaalia logistiikkateollisuudelle.

Elämme arvomme

Saavutamme tehtävämme elämällä arvojamme tavoitteenaan saavuttaa korkeimmat tasot:

 • Kunnioitus: ShippingCollege tiedekunta ja henkilökunta pitävät suurinta huomiota toisiinsa, opiskelijoihimme, yhteisöihimme ja ympäristöön.
 • Innovaatiot: Arvostamme uusia, elinkelpoisia ideoita ja edistämme niitä tiukasti sen varmistamiseksi, että kurssin sisältö on asiaankuuluvaa ja kiinnostavaa.
 • Palvelukeskeinen: Opetuksen ja ohjauksen avulla palvelemme opiskelijoiden tarpeita tietämyksellä ja taidoilla, asettamalla toiset itsellemme.
 • Ryhmätyö: Tuemme toisiamme enemmän kuin mahdollista yksilöllisesti.
 • Rehellisyys: Henkilökohtainen ja ammatillinen käyttäytymisemme perustuu rehellisyyteen, etiikkaan ja omantuntoon.

Tavoitteen saavuttaminen

Tavoitteenamme on antaa tietoa ja taitoja, jotka auttavat opiskelijoita saavuttamaan unelmansa. Teemme koulutusta saataville, stimuloiviksi ja käteviksi innokkaille mielille maailmanlaajuisesti.

Omistettu omistautumaan ShippingCollege tarkoitukseen ja arvoihin, tiedekuntamme:

 • Pyrkii jatkuvaan uudistamiseen ja innovointiin
 • Luo osallistavan ja yhteistyökulttuurin
 • Osallistuu akateemiseen ja ammatilliseen kehitykseen
 • Arvostaa monimuotoisuutta ja kannustaa kaikkien kulttuurien panosten kunnioittamiseen
 • Edistää menestystä ja ylläpitää laatua

Palvelun laatu ja opiskeluvaihtoehtojen joustavuus

 • Tarjoamalla joustavaa laatukurssia, joka on käytännössä tarpeen tietyllä opiskelualalla.
 • Keskitytään käytännön taitojen ja tekniikoiden hallintaan
 • Online-kurssien tarjoaminen joustavaa oppimista varten

Palvelun laatu

Voidaan ajatella, että palvelun laadun pitäisi olla näkyvä valmistautuminen, luokkahuoneen kattaus, perushygienia, luokkahuoneen koko tai hyvin valmisteltu kurssirakenne.

Uskomme kuitenkin, että palvelun todellinen laatu ovat näkymättömät ominaisuudet – ohjaajien kyky, tuen ja huolenpidon anteliaisuus sekä korkeakoulun sydän opiskelijoille, vaikka näiden kahden ominaisuuden pitäisi olla tasapainossa.

ShippingCollege toimitamme näitä näkymättömiä ominaisuuksia.

Oppimisvaihtoehtojen joustavuus

Joustava oppimismenetelmämme osoittaa meidän huolen ja tukemme opiskelijoille ja oppijoille.

Henkilökohtaiset e-tutorit, jotka ymmärtävät ja kuuntelevat heidän oppilaitaan.

Ymmärrämme, että opiskelijat työskentelevät usein kokopäiväisesti ja vaativat joustavuutta ja ymmärrystä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Sijainnit

 • UK Online

  ShippingCollege Suite 19411 20-22 Wenlock Road London, N1 7GU, UK Online

  Kysymyksiä