Keystone logo
SIT Graduate Institute Kestävän kehityksen tohtorin tutkinto - PhD (Online)
SIT Graduate Institute

Kestävän kehityksen tohtorin tutkinto - PhD (Online)

Online

4 Years

Englanti

Osa-aikainen

31 Jan 2025

May 2025

USD 79 500

Etäopiskelu, Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Kehity innovatiiviseksi johtajaksi kestävän kehityksen alalla, joka käsittelee muun muassa sosioekologista kestävyyttä, ilmastonmuutosta, veden niukkuutta, elintarviketurvaa, ympäristöpolitiikkaa ja taloudellista oikeudenmukaisuutta.

Miksi kestävän kehityksen tohtorin tutkinto Sitistä?

Kestävän kehityksen tohtorikoulutuksen opiskelijat tutkivat kestävän kehityksen muutosten sosiaalisia, ekologisia, teknisiä ja poliittisia ulottuvuuksia, tieteen ja yhteiskunnan suhdetta kestävämmän tulevaisuuden edistämisessä sekä uusia ja osallistavia lähestymistapoja yhteisölliseen ongelmanratkaisuun ja kestävään kehitykseen.

Tätä verkko-ohjelmaa täydentää kaksi 10 päivän kansainvälistä residenssia neljän vuoden osa-aikaisen opiskelun aikana. Ensimmäisen vuoden residenssivuoden aikana opiskelijat uppoutuvat Lissaboniin, Portugaliin, joka on uusiutuvan energian innovoinnin, merensuojelun ja kestävän kehityksen edelläkävijä. Toisen vuoden aikana opiskelijat siirtyvät teoriasta käytännön tutkimukseen Tansanian Sansibarin saaristossa, joka on sinisen talouden aloitteiden eturintamassa.

Opiskelijat kehittävät tutkimuksen, organisaation johtamisen, politiikan kehittämisen ja viestinnän taitoja, joiden avulla he voivat edistää ilmastonmuutoksen hillitsemistä, puolustaa sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja innovoida kestäviä liiketoimintakäytäntöjä taloudellisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Ohjelmasta valmistuneilla on valmiudet johtaa monien sidosryhmien ryhmiä, sillä he ovat tehokkaita viestijöitä poliittisissa piireissä, akateemisissa ja organisatorisissa yhteyksissä sekä populaaritieteessä.

SIT:n globaalilla tiedekunnalla on kokemusta sekä opetuksesta että ohjauksesta ja soveltavasta työstä monilla kestävän kehityksen osa-alueilla, kuten integratiivisessa luonnonsuojelussa, ilmastonmuutoksessa, elintarviketurvassa, ympäristöhallinnossa sekä kestävässä liiketoiminnassa ja teknologiassa. SIT:n maailmanlaajuisen verkoston ja kokemuksellisen oppimisen pitkän historian ansiosta opiskelijat saavat ainutlaatuisen globaalin näkökulman, jota he voivat soveltaa urallaan.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • MS kestävän kehityksen johtamisessa
  • Online USA
 • Kestävän kehityksen kandidaatti
  • Online USA
 • MBA kestävää kehitystä ja diplomatia
  • Washington, Yhdysvallat
  • Gambia Online, Gambia