Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University Online

Spalding University Online

Spalding University Online

Johdanto

Liity lähetystyöhömme palvellaksemme muita

Missiomme on enemmän kuin sanoja paperilla. Me elämme sen mukaan. Jaamme sen. Olemme ylpeitä siitä. Spaldingin yliopiston verkko-opiskelijana kutsumme sinut ottamaan tehtävämme palvella muita kanssasi maailmalle.

Spaldingin yliopisto on monipuolinen oppijoiden yhteisö, joka on omistautunut vastaamaan ajan tarpeisiin Nasaretin hyväntekeväisyyssiskojen perinteen mukaisesti laadukkaiden perustutkinto- ja jatko-liberaali- ja ammattiopintojen kautta, jotka perustuvat hengellisiin arvoihin painottaen palvelua sekä rauhan ja oikeudenmukaisuuden edistämistä.

Miksi Spalding?

Moninainen. Kattava. Myötätuntoinen.

Liity monimuotoiseen yhteisöömme, joka koostuu ihmisistä, jotka ovat pohjimmiltaan erilaisia toisistaan, mutta joilla on samat tavoitteet oppia, kasvaa ja viedä eteenpäin perinnettä palvella muita myötätuntoisella hengellä.

Palvelu muille

Sukella niihin moniin tilaisuuksiin, joita tarjoamme palvellaksemme muita ja tehdäksemme hyvää.

Myötätunto toiminnassa

Tule osaksi maailman ensimmäistä laitosta, joka on sertifioitu myötätuntoiseksi yliopistoksi.

Tehtävälähtöinen. Myötätuntoinen.

Spalding University Online on koti kaikenikäisille opiskelijoille kaikilta elämänaloilta, jotka kokoontuvat yhteen ansaitakseen edistyneen tutkinnon parantaakseen elämäänsä ja muiden elämää. Kutsumme sinut liittymään monimuotoiseen yhteisöömme, joka koostuu ihmisistä, jotka ovat perustavanlaatuisesti erilaisia toisistaan, mutta joilla on samat tavoitteet: oppia, kasvaa ja toteuttaa Spaldingin tehtävä palvella muita myötätuntoisessa hengessä

Spaldingin yliopisto on maailman ensimmäinen sertifioitu myötätuntoinen yliopisto myötätunnon peruskirjassa, joka on kansainvälinen, uskontojen välinen organisaatioiden ja yksilöiden koalitio, joka on omistautunut oikeudenmukaisen talouden ja rauhanomaisen globaalin yhteisön luomiseen.

Sijainnit

  • Louisville

    South 4th Street,901, 40203, Louisville

    Kysymyksiä