Keystone logo
© University Building: CB-RACK: Fotografie
SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

Johdanto

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi

Meiltä saat tarkat pätevyydet ja taidot, joita tarvitset seuraaviin askeleihisi. Ohjaamme ja tuemme sinua aktiivisesti koko matkasi ajan ja autamme tarvittaessa. Intohimomme saa meidät auttamaan sinua menestymään niin opinnoissasi kuin arjessasi, jotta voit lähteä ainutlaatuiselle polullesi onnistuneesti ja huoletta.

Meistä

Valtion tunnustama SRH Fernhochschule – The Distance Learning University on erikoistunut online-opiskeluvaihtoehtoihin, jotka sopivat työskenteleville ammattilaisille. Etäopetuksen laatujohtajana yliopisto on kehittänyt opintomallin, joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja takaa erinomaisen palvelun. Innovatiivinen verkkokampuksemme (E-Campus) toimii opintojen keskuksena, jonka avulla voit menestyä missä ja milloin tahansa sinulle sopii, samalla kun hoidat työtä, harjoittelua, perhettä tai urheilusitoumuksia.

Yliopistomme tarjoaa valikoiman 51 kandidaatin ja maisterin online-ohjelmaa sekä yli 60 yliopistotodistusta. Valinnaisia kasvokkain luentoja ja kokeita on saatavilla 21 paikkakunnalla. Tällä hetkellä yli 9 000 opiskelijaa on kirjoilla Baden-Württembergin liittovaltion suurimmassa yliopistossa, joka äänestettiin Saksan suosituimmaksi etäopiskeluyliopistoksi viidennen kerran vuonna 2023.

Järjestelmän akkreditoituna yliopistona, jolla on pysyvä valtion tunnustus Baden-Württembergin liittovaltion myöntämänä, meillä on Saksan akkreditointineuvoston laatumerkki. Kaikki koulutusohjelmat ja todistuskurssit ovat saaneet valtion akkreditoinnin.

Viemme sinut seuraavalle tasolle

SRH Distance Learning Universityssä tarjoamme yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyn opinto-ohjelman, joka tarjoaa joustavuutta ja yksilöllistä tukea, joka mukautuu elämäsi olosuhteisiin. Henkilökohtaisena oppaanasi me seisomme vierelläsi joka vaiheessa, intohimomme menestystäsi ohjaten.

Sijainnit

  • Riedlingen

    Kirchstraße,26, 88499, Riedlingen

Kysymyksiä