Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Johdanto

Tutustu voimaasi. Saavuta tavoitteesi. Exude Knowledge

Stanmore School of Business on yksi Lontoon parhaista online-kauppakorkeakouluista. Yli kymmenen vuoden opetus- ja oppimiskokemus muokkaavat liiketoimintakäytäntöjä ja muuttavat uraa ympäri maailmaa. Akateeminen vahvuus innostaa todellista ja provosoivaa liiketoimintaympäristöä, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää aidosti innovatiivinen lähestymistapa ainutlaatuisessa akateemisessa ympäristössä.

Olemme omistautuneita johtajia, joilla on halu oppia ja sitoutuminen maailmanluokan opetukseen. Monipuolinen kansainvälinen tiedekunta on erinomainen vaikutusvaltainen asiantuntija, joka tuottaa runsaasti tietoa ja johtajuutta yhdistämällä parhaan akateemisen ja todellisen elämän ongelmanratkaisutaitoja. Ne ovat omiaan auttamaan oppilaita löytämään vahvuudet ja ajatella laatikon ulkopuolella. Opiskelijat hyötyvät osaamisestaan ​​ja oppivat samalla, miten on myönteinen vaikutus siihen, miten maailma harjoittaa liiketoimintaa.

Olemme merkittävä elin liike-elämän asiantuntemuksessa ja innokkaasti ennakoimme kulkemalla viisautta tuleville sukupolville. Meidän on maailmanlaajuinen koulu, jolla on maailmanlaajuinen kunnianhimo. Tarjoamme innovatiivisen oppimiskokemuksen, jota rajat eivät sido, mikä antaa meille ainutlaatuisen kilpailuedun.

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa ja edistyä dynaamisen liiketoimintaympäristön huomioon ottamiseksi. Olemme täynnä innostusta, kannustusta ja positiivisuutta. Suurin osa maisteritutkinnon suorittaneista tulee Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta ja Executive Education -opiskelijamme tulevat yli 60 eri maasta. Kokemalla ainutlaatuisen akateemisen ympäristön ja pääsemme voimakkaaseen maailmanlaajuiseen tutoriverkostoon jatkaa jäsentää onnistuneita ihmisiä ja uraa ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

   Kysymyksiä