Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

Johdanto

Vuonna 1901 perustettu tekniikan ja tietojenkäsittelytieteen korkeakoulu on rakentanut elinvoimaisen johtajien yhteisön, jolla on maine reagointikykyä vastaamaan alueellisiin, kansallisiin ja maailmanlaajuisiin tarpeisiin. Opiskelijamme, tiedekuntamme ja alumniimme yhdistää "etsimisen henki", kun etsimme aktiivisesti innovatiivisia ratkaisuja monimutkaisiin uusiin haasteisiin. Viimeisimmän tutkimuksen, opetussuunnitelman innovaatioiden ja monialaisen yhteistyön avulla vastaamme haasteisiin, kuten tietoverkkojärjestelmien suojaamiseen, ihmiskudosten uudistamiseen, puhtaan vesihuollon tarjoamiseen, energiatehokkaiden ratkaisujen etsimiseen ja tietojen suojaamiseen langattomissa järjestelmissä.

Akkreditointi

Syracuse University insinööritieteiden ja tietojenkäsittelytieteen korkeakoulu on nimittänyt kansallinen turvallisuusvirasto ja sisäisen turvallisuuden osasto vuodesta 2001 lähtien tietoturvakoulutuksen akateemisen huippuyksiköksi (CAEIAE) ja tietoturvatutkimuksen akateemisen huippuyksiköksi (CAE). -R) vuodesta 2009.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Syracuse

    Syracuse, Yhdysvallat

Kysymyksiä