Keystone logo
© SSBM Geneva
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

SSBM Geneven kampuksen huhtikuun vastaanotto 2024!

Hyödynnä tämä tilaisuus lähteä akateemisen ja ammatillisen kasvun matkalle. Varmista paikkasi huhtikuun koulutukseen SSBM Genevessä – 10. huhtikuuta on viimeinen ilmoittautumispäivä.

Johdanto

Tietoja SSBM: stä

SSBM on globaali , innovatiivinen ja ainutlaatuinen koulu, jossa on opiskelijoita ympäri maailmaa. Ohjelmamme on suunniteltu yli 30 alan yhteistyökumppanin kanssa . Takaamme sveitsiläisen korkeakoulutuksen ja huippuosaamisen.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneva on ACBSP-akkreditoitu ja EduQua-sertifioitu. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) on johtava yrityskoulutukseen erikoistunut akkreditointielin, jota pidetään yhtenä parhaista kauppakorkeakoulujen akkreditoinneista.

EduQua on sveitsiläinen laatumerkki jatko-oppilaitoksille (EduQua) (saksaksi: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), on Sveitsin kansallinen laadunvarmistuselin ja ensimmäinen sveitsiläinen laatumerkki, joka on suunnattu aikuisten täydennyskoulutukseen. EduQua on Sveitsin valaliiton hallituksen tunnustama ja tukema akkreditointielin; Se on ensimmäinen laatusertifikaatti julkisille ja yksityisille oppilaitoksille Sveitsissä. EduQua on johtava täydennyskoulutuksen laadunvarmistuselimen akkreditointijärjestelmä. Sveitsin kantonien opetusministerien konferenssi (EDK) hyväksyy eduQuan virallisesti tunnustetuksi laadunvarmistusjärjestelmäksi.

EduQua-laatumerkinnän saa vain tunnustetun tarkastuslaitoksen kautta Sveitsin akkreditointitoimisto SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) Sveitsin valtiosihteeristön alaisuudessa, SECO, joka on osa liittovaltion talous-, koulutus- ja tutkimusministeriötä.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Näkemyksemme

VISIOME on olla ainutlaatuinen, innovatiivinen ja kansainvälinen yritys- ja johtamiskoulu, joka tarjoaa korkealuokkaista tutkimusta, harjoittelua ja koulutusta.

Tehtävämme

Olemme sitoutuneet jatkuvasti tarjoamaan koulutuksen huippuosaamista ja asiantuntemustamme yrityskoulutuksessa innovatiivisen huipputeknologiamme ja laadukkaan oppimiskokemuksemme avulla, jota tukee asiaankuuluva tutkimus. Kannustamme monimuotoisuutta ja globaalia yhteyksiä opiskelijoiden, tiedekunnan ja liikekumppaneiden välillä, samalla kun asetamme erittäin tärkeäksi hyödyt, joita liiketoimintamme voi tuoda yhteiskunnalle ja ympäristölle.

Asiaankuuluva koulutus

SSBM auttaa sinua hankkimaan pohdinta- ja kriittisen ajattelutavan, joka on välttämätöntä nykypäivän yhteiskunnan ymmärtämiseksi. Tunnustamme tosiasian, että henkilökohtainen menestys on kietoutunut laajempaan maailmaan, rohkaisemme opiskelijoita sitoutumaan kriittisen ajattelun parantamiseen.

Miksi valita SSBM?

 • SSBM on todella innovatiivinen ja johtava liiketalous- ja johtamiskoulu, jonka tavoitteena on viedä koulutus uudelle tasolle!
 • Pyrimme tarjoamaan erinomaisen oppimiskokemuksen , jolla on suora vaikutus ammatilliseen kehitykseesi.
 • Ainutlaatuisilla ohjelmillamme voit vahvistaa strategista visioasi, tehokkuutesi ja johtajuutesi hallita nykypäivän organisaatioita.

134557_Promo5.png

Ohjelmamme

Ohjelmamme on suunniteltu yhteistyössä yli 30 kansainvälisen yrityksen kanssa !

Uskomme, että tieto tulee vahvoista siteistä teollisuuden johtajiin. Siksi olemme tehneet kumppanuutta joidenkin johtavien kansainvälisten yritysten kanssa suunnitellaksemme liiketoiminnan todellisuuteen mukautettuja ohjelmia.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Tiedekuntaamme

Tiedekuntamme on maailmankuulu ja keskimäärin heistä on työskennellyt yli 15 vuotta erilaisissa kansainvälisissä yrityksissä. Tämä tosiasia auttaa meitä tavoitteessamme tarjota ylivoimainen oppimiskokemus , jolla on suora vaikutus ammatilliseen kehitykseesi .

Toimipaikka on Geneve, Sveitsi

Swiss School of Business and Management sijaitsee aivan liiketoiminnan ytimessä vilkkaassa Geneven kaupungissa, Sveitsissä. Geneven järven rannalla Alppien juurella sijaitseva Geneve kimaltelee yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Geneve on maailmanlaajuinen kaupunki, finanssikeskus ja maailmanlaajuinen diplomatian keskus, koska läsnä on lukuisia kansainvälisiä organisaatioita, mukaan lukien useiden yritysten ja kansainvälisten järjestöjen pääkonttorit.

Business partn ERS

SSBM: n tiedekunta ja yhteistyökumppanit ovat tarjonneet konsultointi-, opetus- ja projektipohjaista palvelua yli 70 kansainväliselle ja kansalliselle yritykselle.

Uskomme, että akateemisen tiedon on oltava tiiviissä yhteydessä teollisuuteen, joka on paremman tiedon liikkeellepaneva voima nykypäivän nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Tilastot

 • Kansainväliset opiskelijat:

  100%

 • 0
 • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde:

  18 1

Kampuksen ominaisuudet

Kampuksemme

SSBM Geneve tarjoaa koulutusohjelmia neljässä paikassa: Geneve (Sveitsi), Zagreb (Kroatia), Shanghai (Kiina) ja Moskova (Venäjä).

134554_DSC_0283-Small.jpg134546_2.jpg134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg134547_DSC_0267-Small.jpg134551_DSC_0284-Small.jpg

  Alumnitilastot

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Geneva

   Avenue des Morgines 12, 1213, Geneva

  • Petit-Lancy

   Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

   Kysymyksiä