Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Johdanto

Innovatiivinen JD Program

 1. vuosisadan asianajaja on tehdä enemmän kuin vain kokeilla tapauksia oikeudessa. Tarvitset kykyä neuvotella sopimuksista, luonnoksessa, veneet asutusta ja sovitella riitoja. Texas A & M University School of Law, meillä on sinulle kuulu. Innovatiivinen JD ohjelma korostaa reaalimaailman oikeudellinen taitoja, jotka täysin valmistautua teitä kaikkia näkökohtia urasi.

Texas A & M: Investointi Your Future

Koska meillä tuli osa Texas A & M University vuonna 2013, olemme huomattavia voimavaroja arvon lisäämiseksi tutkintotodistuksesta ja parantaa kokemus, kun olet täällä lain koulussa. Meillä on paljon enemmän jännittäviä muutoksia teoksissa, mutta olemme jo toteuttanut useita toimenpiteitä investoida tulevaisuuden.

Paths to Success

On enemmän kuin yksi tyyppi asianajajan. Vuonna 21. vuosisadalla, asianajajien palvella monenlaisia ​​asiakkaita eri tehtävissä ja monilla teollisuudenaloilla. Texas A & M University School of Law, voit pitää vaihtoehdot auki harjoittamalla laajaa koulutusta. Tai voit valita yhden kolmesta eri polkuja, joita tarjoamme. Kussakin näistä polkuja, voit jopa valita keskittyä tiettyihin alueisiin Käytännössä kuten tekijänoikeuksien tai öljyn ja kaasun lakia.

Fort Worth / Dallas

Valitsemalla Law School tarkoittaa valinnut kotiin lähivuosina, ja et löydä parempaa paikka oppia ja elää kuin Fort Worth. Fort Worth tarjoaa vertaansa vailla elämänlaatua, oikeudellinen yhteisö, joka on tyytyväinen ja mentorit nuori lakimiehiä, ja pääsy laaja työnantajia erilaisissa käytännön asetuksia kuten asianajotoimistot, valtion virastot, voittoa järjestöjen ja oikeudellisten osastojen yritykset.

Texas A & M University School of Law Syrjintäkielto Policy

Texas A & M University School of Law tarjoaa yhtäläisten mahdollisuuksien ohjelmansa oikeustieteellisen koulutuksen kaikille hakijoille ottamista, opiskelijoista ja tutkinnon ilman syrjintää tai erottelua maahan rodun, ihonvärin, uskonnon, kansallisuuden, sukupuolen, iän, vammaisuuden, veteraaniaseman , seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin tai sukupuolen ilmaisuun. Lisäksi Texas A & M University School of Law tarjoaa tiedekunnan ja muiden työntekijöiden kanssa yhtäläiset mahdollisuudet työhönotossa, jatkaminen, edistäminen ja hallintaoikeus.

Texas A & M LAW innovatiivinen etäkoulutuksella

Tarjoamme kaksi etäopiskeluohjelmia, sekä alueilla, joilla tiedot ja taidot ovat tällä hetkellä suuri kysyntä: Varallisuudenhoito ja Riskienhallinta.

Ohjelmat ovat kokonaan verkossa, Joka antaa työskentelevät ammattilaiset ja opiskelijat, jotka ovat henkilökohtaisia ​​velvoitteitaan joustavuus he tarvitsevat oppia ja saada uusia taitoja vähän häiriöitä heidän jo täynnä elämää. Meidän ohjelmat, emme vain laittaa kameran takana luokkahuoneessa tallentaa professorin luento. Tämä lähestymistapa on vanhentunut ja tehoton. Sen sijaan käytämme state-of-the-art pedagogisten tekniikoiden jotka hyödyntävät viimeisintä verkossa oppimisen teknologia. Jokainen kurssi on erityisesti valmistettu etäopiskelijat mielessä.

Kukin ohjelma kestää noin kuusi lukukautta loppuun, ja päätyttyä, sinulla on mahdollisuus käymään lain koulussa vastaanottamaan kunnia "Aggie Ring," mikä sinulle eliniän jäsen laaja Aggie Network.

Käytettävissä etäkoulutuksella

 • Varallisuudenhoito
 • Riskienhallinta

Kaksi astetta - yksi vahva opetussuunnitelma

Kaksi eri asteita tarjotaan kunkin ohjelman-an OTK tutkinto asianajajien (Niille, jotka ovat jo saaneet JD), ja Masters of juridiikka (M.Jur.) Ei-juristi ammattilaisia. Vaikka ei-asianajajat voivat olla ylimääräinen course tai edellytys Yhdysvaltain laki, laittaa ne tasavertaisesti heidän asianajajansa maanmiehet, ohjelma rakenteet ja sisältö ovat sitten olennaisesti sama riippumatta JD asemasta.

Sijainnit

 • Fort Worth

  Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä