Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Johdanto

Meidän tarinamme

The College for Adult Learning perustettiin rekisteröidyksi koulutusorganisaatioksi (RTO) vuonna 2009, ja omistautuessamme tuloksiin keskittyviin käytännön koulutusratkaisuihin, joissa on vertaansa vailla olevaa tukea ja joustavuutta, olemme vaikuttaneet todella tuhansiin ihmisiin viimeisen 10 vuoden aikana.

Meidät perusti TAFE-/yliopistosektorin omistautuneiden ylimmän johdon tiimi, jonka innoittamana olivat aikuisopiskelijat eri puolilta Australiaa.

Miksi opiskella CAL: n kanssa?

Kuinka ohjaamme oppilaitamme menestykseen

Visiomme kohteessa The College for Adult Learning keskittyy todellisten tulosten luomiseen opiskelijoille.

Olemme sitoutuneet auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa räätälöidyillä oppimismatkoilla, kiinnostavalla ja teollisuuden kannalta merkityksellisellä kurssisisällöllä, lisäresursseilla ja työkaluilla. Hanki rajoittamaton mentorointi ja tuki kokeneilta ammattilaisilta.

Uskomme muutoksen tekemiseen.

Meillä on kolme perusperiaatetta, jotka määrittävät tapaamme tarjota räätälöityjä verkkokursseja CAL -opiskelijoille. Opiskelu kanssamme ylittää vain paperinpalan. CAL-kurssin avulla voit inspiroida muokkaamaan omaa maailmaa-saat vertaansa vailla olevaa tukea, tosielämän soveltuvia taitoja ja tietoja ja nauti joustavasta oppimisesta.

Ota selvää, mikä erottaa meidät.

Menestykseen suunnitellut kurssit

Otamme aikaa tutkiaksemme ja suunnitellaksemme koulutustuotteitamme menestyäksemme ja erikoistumme ylpeänä luomaan kursseja, joita teollisuus ja tulevaisuuden johtajat - kuten sinä - tarvitsevat.

  • Meidät on luotu auttamaan ihmisiä muuttamaan uraansa. Tämä tarkoittaa asianmukaisten kurssitehtävien suorittamista, joiden tarkoituksena on kehittää tulevaisuuteen suuntautuneita taitoja ja luoda todellisia tuloksia. Kehitämme kurssejamme siten, että niillä on vahva työpaikkakeskittymä, suunnittelemme arviointimme kurssityön käytännön sovellusten ympärille ja räätälöimme sisältömme toimialakohtaisiin tarpeisiin. Tämä auttaa varmistamaan, että kurssimme tarjoavat tarvittavaa sisältöä ja taitoja, joita tarvitaan nykypäivän työpaikalla ja huomisen teollisuudessa .
  • Tutkimuksemme nykyaikaisen työvoiman tarpeista osoitti, että työnantajat etsivät dynaamisia johtajia , eivät vain asiantuntijoita. Työnantajat etsivät yhä enemmän siirrettäviä tiimin johtamis- ja projektijohtamistaitoja varmistaakseen, että heillä on tulevaisuuteen keskittyvä ja dynaaminen työvoima.
  • Ole varma siitä, että CAL -pätevyyden avulla sinulla on mahdollisuus kehittää asiaankuuluvia teknisiä taitoja ja tietoja, mutta myös siirrettäviä taitoja, jotka tekevät menestyvästä johtajasta.

Ainutlaatuinen kaksoistutkinto -ohjelma

Ole varma siitä, että CAL -pätevyyden avulla sinulla on mahdollisuus kehittää asiaankuuluvia teknisiä taitoja ja tietoja, mutta myös siirrettäviä taitoja, jotka tekevät menestyvästä johtajasta. Haluamme, että sinulla on kilpailuetua urallasi. Siksi olemme luoneet sarjan integroituja kaksoistutkintoja ja kaksoistutkintokursseja tarjotaksemme enemmän kysyttyjä taitoja.

Säästä itsellesi satoja tunteja opiskeluaikaa

  • Säästä aikaa ja rahaa valitsemalla integroitu kaksoistutkinto. Kurssimme yhdistävät yksiköt kahdesta eri pätevyydestä luodakseen ainutlaatuisen paketin, joka säästää satoja tunteja opiskeluaikaa.

Ainutlaatuiset taidot, joiden avulla erotut joukosta

  • Yksikkömme valitaan käsin yhteistyössä alan johtajien kanssa ja ne on suunniteltu luomaan kokonaisvaltaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia kursseja. Löydä oikea yhdistelmä, joka vastaa taitojasi ja urasi toiveita.

Kaksi kansallisesti tunnustettua tutkintoa

  • Kurssin suorittamisen jälkeen saat kaksi parasta pätevyyttä. Akkreditoitujen kurssien integroiminen antaa sinulle käytännön taitoja, joita arvostetaan kaikilla aloilla, ja yksinkertaista Pathways jatko -opiskelua varten.

Keskity opiskelijoihimme koko matkan ajan

Täällä CALissa olemme sitoutuneet opiskelijoidemme menestykseen - ilmoittautumisesta valmistumiseen ja sen jälkeen.

Jokainen CAL -tiimin jäsen on sitoutunut auttamaan sinua menestymään oppimismatkallasi.

  • Toisin kuin TAFE: t, yliopistot ja suuret RTO: t, sinua ei kohdella pelkkänä numerona CAL: ssa . Sitoutumisemme sinuun alkaa siitä, että viemme aikaa tavoitteidesi ymmärtämiseen, tarjoamme yksilöllisiä ja joustavia oppimisratkaisuja, ja intohimolliset mentorit ja tukitiimit ohjaavat sitä.
  • Yksilönä, jolla on omat olosuhteet, sinulla on ainutlaatuisia koulutustarpeita, ja tavoitteemme on tukea oppimismatkaasi sinulle sopivalla tavalla. Räätälöimme oppimissuunnitelman ja luomme Pathway sinulle ja kokemuksellesi sopivan. Riippumatta siitä, mikä on urasi tavoite, autamme sinua pääsemään sinne.
  • Nauti vertaansa vailla olevasta tuesta silloin, kun sitä tarvitset. Ymmärrämme, että jokaisella on erilainen oppimistyyli ja että hän tarvitsee erilaista tasoa ja tukea. Tarjoamme useita tukivaihtoehtoja, kuten nopean vastauksen live-chatin, aikataulutetut henkilökohtaiset valmennusistunnot kokeneen oppimisvalmentajan kanssa, ystävällisen tukitiimin sisäänkirjautumiset ja paljon muuta.

Verraton tuki ja joustavuus

Kun opiskelet CAL: n kanssa, voit olla varma, että olemme sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan uratavoitteesi. Toisin kuin kilpailijamme, emme veloita kalliita maksuja RPL: stä, kurssisiirroista tai valinnaisesta 6 kuukauden pidennyksestä. Tavoitteenamme on tukea sinua tarvitsemallasi tavalla koko oppimismatkasi ajan ja auttaa sinua saavuttamaan pätevyytesi.

Ei maksuja RPL: lle

  • Haluamme tunnustaa sinut nykyisistä tiedoistasi ja taidoistasi. RPL -tunnustus on tehokas tapa jo päteville ammattilaisille saavuttaa pätevyys nopeammin. Toisin kuin muut RTO: t, emme veloita hakemusmaksua RPL: stä tai yksikkömaksua RPL: stä.

Ei maksuja siirroista tai lykkäyksistä

  • CAL: ssa etsimme yhdessä sinun kanssa Pathway , joka sopii parhaiten uratavoitteisiisi. Siksi tarjoamme opiskelijoillemme kurssisiirroista nollamaksua. Oppilaidemme kiireisen elämän huomioon ottamiseksi tarjoamme ilmaisen 90 päivän lykkäyksen ja yhden ilmaisen 6 kuukauden pidennyksen.

30 päivän riskitön takuu

  • Olemme varmoja, että pidät kurssistasi. Jos kuitenkin huomaat, että kurssi ei vain ole oikea, voit peruuttaa ensimmäisen 30 päivän aikana kurssimaksujen täyden palautuksen vähennettynä pienellä 150 dollarin hallinnollisella maksulla. Toisin kuin muut RTO: t, jotka tarjoavat enintään 14 päivän palautusajan, CAL tarjoaa 30 päivää opiskelijoillemme.

Uudet ilmoittautumiset ja laajennukset

  • Auttaaksemme oppilaitamme jatkamaan oppimistaan tarjoamme ilmaisen 6 kuukauden pidennyksen varmistaaksemme, että he ovat parhaassa asemassa kurssin suorittamiseksi. Tarjoamme myös mielellämme uusia ilmoittautumisia. Emme koskaan veloita koko kurssimaksua uudelleen ilmoittautumisista (jotkut maksut ovat voimassa).

Todellisia tuloksia urallesi

Keskitymme tarjoamaan todellisia tuloksia, ei vain paperia.

  • Yksi syy siihen, miksi valitsemme oppimisvalmentajamme käsin, on se, että voimme varmistaa, että heillä on kokemusta ja ajattelutapaa tarjota arvokasta mentorointia oppilaillemme . Tämä ylittää arvioinnin tekemisen, se on mahdollisuus opiskelijoille puhua jonkun kanssa, joka on ollut siellä ja tehnyt sen. Mahdollisuus herättää ideoita joltain, saada syvempi käsitys johtajuudesta ja käytännön neuvoja, joita voit käyttää heti.
  • Oppimisvalmentajamme eivät ole vain kouluttajia, he ovat alan johtajia ja ohjaajia- ja he ovat kaikkien oppilaidemme käytettävissä varattavaksi henkilökohtaista tukea varten.

Todellisten tulosten takuu

Todellisten tulosten takuu on sitoutumisemme sinuun ja uratavoitteisiisi, ja varmistamme, että opinnot tuovat sinulle todellisia etuja.

Tämä takuu on osa jatkuvaa työtämme, joka tukee sinua opintomatkasi ulkopuolella. Tiimimme, arviointimme ja palautteemme keskittyvät auttamaan sinua urallasi, ei vain kurssin läpäisemisessä.

Sijainnit

  • Mitcham

    Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Kysymyksiä