Keystone logo
© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

Johdanto

Vuodesta 1915 lähtien The College Of Westchester (CW) on keskittynyt opiskelijoidensa uramenestykseen. Westchesterin yliopiston akateemiset ohjelmat on suunniteltu huolella tarjoamaan työnantajien toivomia taitoja ja osaamista. Kampusympäristömme on erittäin henkilökohtainen ja kulttuurimme keskittyy palvelemaan opiskelijoita.

Westchesterin yliopiston tiedekunta valitaan kokemuksen, valtakirjojen ja huolehtivan asenteen perusteella tuomaan reaalimaailman tietoa luokkahuoneeseen. Kollegion teknologiat ja verkkopohjaiset oppimistyökalut tarjoavat opiskelijoille yhteyden kaikkialle, milloin tahansa, kursseihin, professoreihin, luokkatovereihin ja palveluihin. The College Of Westchester tarjoaa poikkeuksellisen kokemuksen, joka voi johtaa elinikäisiin saavutuksiin ja menestykseen.

The College Of Westchester korkeakoulu valmistuu henkilöistä, jotka ovat suorittaneet muuttuvia ja määrätietoisia koulutuskokemuksia, jotka johtavat uraan, joka edistää taloudellista kehitystä. Akateemisesti opiskelijakeskeisenä, kulttuurisesti monimuotoisena korkeakouluna College of Westchester on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisen koulutuksen kaikille ura- ja yrittäjähenkisille opiskelijoille toimittamalla huolellisesti rakennettu ja kohdennettu opetussuunnitelma, johon osallistuvat alueelliset työnantajat ja muut institutionaaliset sidosryhmät. Korkeakoulu tukee ja kannustaa akateemista huippuosaamista, uralla etenemistä, ammatillista koskemattomuutta, taloudellista vastuuta ja hyvää kansalaisuutta erottuvan ja erittäin henkilökohtaisen oppimisympäristön avulla, joka johtaa taloudelliseen liikkuvuuteen ylöspäin.

Sijainnit

  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Kysymyksiä