Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

Johdanto

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

The Family Institute at Northwestern University tutkimuksen, koulutuksen ja kliinisten palvelujen avulla yksi maan johtavista ihmissuhteisiin perustuvista käyttäytymisterveysjärjestöistä, joka on sitoutunut vahvistamaan ja parantamaan lapsia ja nuoria, pariskuntia, perheitä ja yksilöitä.

Missiomme ja lähestymistapamme

Olemme syvästi sitoutuneet vahvistamaan ja parantamaan koko perhejärjestelmää tuomalla yhteen oikeat kumppanit tukemaan lapsia, aikuisia, pariskuntia ja perheitä koko elinkaaren ajan. Tutkijoina, kouluttajina ja terapeutteina työskentelemme asiakkaidemme ja kumppanimme kanssa nähdäksemme muutoksen .

"Perheinstituutti määrittelee perheen samalla tavalla kuin sinä määrittelet perheen."

Räätälöimme hoidon asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Jokaisen The Family Instituten kliinikon takana on yli 70 kliinikon yhteistyötiimi, joka osallistuu jatkuvaan oppimiseen, konsultointiin, tiedon jakamiseen ja tehokkaiden lähetteiden tarjoamiseen.

Yhteistyömme Northwestern Universityn kanssa

Kouluttajia vuodesta 1965, Perheinstituutissa yhteistyössä Northwestern Universityn Graduate Schoolin ja Office of Researchin kanssa toimii Soveltavan psykologisen ja perhetutkimuksen keskus. Pitkäaikainen kumppanuus Northwestern Universityn kanssa luokittelee meidät maan parhaiden ihmissuhteisiin perustuvien käyttäytymisterveysalan koulutus- ja tutkimusohjelmien joukkoon.

Sijainnit

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, Yhdysvallat

   Kysymyksiä