Keystone logo
© BIMM University
The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

Johdanto

Meidän tarinamme

The Open College of the Arts Young The Open College of the Arts perusti vuonna 1987 Michael Youngin, Lord of Dartingtonin, joka oli liikkeellepaneva voima monissa kansalaiskeskeisissä ja koulutuksellisissa aloitteissa, kuten kuluttajajärjestö, kansalliskokous ja avoin yliopisto.

Youngin alkuperäinen visio oli tarjota yleisölle mahdollisuus saada korkealaatuisia taidekurssit etäopiskeluun ilman edeltäviä pätevyysvaatimuksia tai rajoituksia. Hän näki OCA: n keinona muuttaa ihmisten elämää ja antaa heille mahdollisuuden ja taidot ilmaista luovia kykyjään ammattitaiteilijoiden ohjauksella. Me kuitenkin elämme näiden arvojen mukaan.

Nykyään OCA on menestyvä koulutusalan hyväntekeväisyysjärjestö, jonka hyväntekeväisyystavoite on laajentaa taiteenopetukseen osallistumista. Vuosittain yli 2000 opiskelijaa opiskelee luovaa ja kuvataiteen kursseja ja tutkintoja avoimella oppimisella kanssamme. OCA-strategia määräytyy hallintoneuvoston mukaan. Päätoimistomme sijaitsevat Barnsleyssä, Etelä-Yorkshiressä sijaitsevassa entisessä baarissa, ja kaikki tutorit toimivat kodeistaan ​​tai studiosta.

OCA on osa Creative Artsin yliopistoa

Luova taiteen yliopisto (UCA) on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista erikoistuneista yliopistoista, jotka tarjoavat erilaisia ​​kursseja taiteessa, arkkitehtuurissa, viestinnässä, suunnittelussa ja mediassa viidessä kampuksella Kaakkois-Englannissa. Valmistuneet ovat Zandra Rhodes, Karen Millen ja Tracey Emin.1. marraskuuta 2016, The Open College of the Arts tuli osa Creative Artsin yliopistoa. Tämä sulautuminen perustui vuonna 2010 käyttöön otettuun läheiseen työsuhteeseen.

Opiskelijärjestö (OCASA)

Kun ilmoittaudut, sinusta tulee osa OCA Student Association (OCASA), joka toimii opiskelijoiden äänenä. Opiskelija ottaa oppilaan edustuksen vakavasti. OCASA: n puheenjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin, joten opiskelijan ääni kuuluu korkeimmilla tasoilla.

Sijainnit

  • Barnsley

    Redbrook Business Park Wilthorpe Road, S71 1ET, Barnsley

Kysymyksiä