Keystone logo
The Poynter Institute

The Poynter Institute

The Poynter Institute

Johdanto

The Poynter Institute on maailmanlaajuinen johtaja journalismissa. Se on maailman johtava ohjaaja, innovaattori, kokoaja ja resurssi kaikille, jotka haluavat harjoittaa ja tiedottaa kansalaisille.

Poynter puolustaa sananvapautta, kansalaisvuoropuhelua ja pakottavaa journalismia, joka auttaa kansalaisia osallistumaan terveeseen demokratiaan. Valmistelemme toimittajia ympäri maailmaa pitämään voimakkaita ihmisiä vastuullisina ja edistämään rehellistä tietoa ideoiden markkinoilla.

Poynter on inspiroiva ja käytännöllinen paikka, joka yhdistää journalismin monipuoliset taideteokset sen korkeampaan tehtävään ja tarkoitukseen. Poynter auttaa toimittajia terävöittämään taitojaan ja nostamaan tarinankerrontaa urallaan, henkilökohtaisesta valmennuksesta ja intensiivisistä käytännön seminaareista interaktiivisiin verkkokursseihin ja tiedotusvälineiden raportointiin.

Tuomme yhteen Poynterin tiedekunnan ja teollisuuden asiantuntijat tutkimaan journalismin, tekniikan ja yleisen edun risteystä.

Poynter-opetus on suunniteltu henkilökohtaisen valmennuksen ja käytännön seminaarien sekä vuorovaikutteisten verkkokurssien avulla. Se parantaa taitojasi, kohottaa urasi ja sytyttää mielikuvituksen. Tiedekuntamme ja alan kirkkaimpien mielien sekä menestyneimpien toimittajien ja kouluttajien johdolla Poynter-kokemus yhdistää sinut ammattitaitoisiin opettajiin ja muihin veneen opiskelijoihin.

Opetamme niitä, jotka hallitsevat, muokkaavat, tuottavat, ohjelmoivat, raportoivat, kirjoittavat, bloggaa, valokuvia ja suunnittelevat riippumatta siitä, kuuluvatko he uutistoimistoihin vai työskentelevätkö ne itsenäisinä yrittäjinä. Opetamme niitä, jotka opettavat ja oppilaita lukiossa, lukiossa ja yliopistossa - huomisen toimittajia. Ja opetamme yleisön jäseniä auttamalla heitä ymmärtämään paremmin, miten journalismi tuotetaan ja kuinka kertoa itselleen, onko se uskottavaa.

Sijainnit

  • Saint Petersburg

    3rd Street South,801, 33701, Saint Petersburg

    Kysymyksiä