Keystone logo
© BIMM University
The Realistic Trader

The Realistic Trader

The Realistic Trader

Johdanto

Mikä on The Realistic Trader ?

Olemme kukoistava yhteisö tuhansia myönteisiä samankaltaisia ​​ihmisiä, jotka oppivat, kaupat, kasvavat ja sosialistivat. Keskitymme pääasiassa turvalliseen hyödyntämiseen Crypto-markkinoilla ja vuonna 2017 Siamin krypto-ilmoitukset tekivät yhteisölle yli 4 miljoonaa euroa yhdistetyissä voitoissa.

Crypto-valuutat

Älä unohda elämäsi suurinta mahdollisuutta ...

Yksinkertaisesti sanottuna ne tarjoavat yhden parhaista "osta, pidä

Itse asiassa tämä on ensimmäinen kerta, kun maailmaan on luotu uusi merkittävä omaisuusluokka vuodesta 1694, jolloin Englannin keskuspankki antoi ensimmäisen kerran julkisen velan! Se on 323 vuotta sitten! Tämän pitäisi antaa sinulle käsitys siitä, kuinka harvinaista se voi sijoittaa käyttökelvottomaan, neitsyeen alueeseen.

Tapaa Siam Kidd

The Realistic Trader

Kuka on Siam Kidd? Hän on kokopäiväinen sijoittaja / kauppias, omistaa 7 kannattavaa yritystä ja oppii kauppamaan yksinkertaisesti kovaa tutkimusta ja virheitä. Hän sanoo: "Olin luultavasti pahin elinkeinonharjoittaja planeetalla ensimmäisten kuuden vuoden ajan, menettää rahaa jatkuvasti, ennen kuin asiat muuttuivat johdonmukaisiksi. Ihmiset eivät tarvitse käydä läpi samaa paskaa kuin minä ... "

The Realistic Trader : oppia, kaupankäynti, sosialistuminen, kasvaa

Sijainnit

  • Norwich

    9 Church Rd, Blofield, Norwich NR13 4NA, , Norwich

    Kysymyksiä