Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of Iowa

The University of Iowa

The University of Iowa

Johdanto

The University of Iowa on yksi Amerikan johtavista julkisista tutkimusyliopistoista.

Vuonna 1847 perustettu se on valtion vanhin korkeakoulu ja sijaitsee viehättävän Iowa-joen vieressä Iowa Cityssä.

The University of Iowa joka on ollut American Universities Associationin jäsen vuodesta 1909 ja Big Ten -konferenssin jäsen vuodesta 1899, on yksi maan arvostetuimmista akateemisista lääketieteellisistä keskuksista. kirjoittaminen. Iowa tunnetaan huippuosaamisestaan sekä taiteissa että tieteissä, ja se tarjoaa maailmanluokan perustutkinto-, jatko- ja akateemisia akateemisia ohjelmia monilla eri aloilla.

Tehtävä

Perustamisestaan vuonna 1847 osavaltion lainsäätäjä antoi The University of Iowa kolminkertaisen tehtävän: opetus, tutkimus ja julkinen palvelu. Pyrkiessään tähän tehtävään tänään yliopisto tarjoaa poikkeuksellisia opetus- ja transformatiivisia koulutuskokemuksia, jotka valmistavat opiskelijoita menestykseen ja täyttymykseen yhä monipuolisemmassa ja globaalissa ympäristössä; edistää tieteellisiä ja luovia pyrkimyksiä huippuluokan tutkimuksen ja taiteellisen tuotannon avulla; ja tuo oppimisen ja löytämisen Iowan osavaltion ihmisten, kansakunnan ja maailman palvelukseen parantaen elämää koulutuksen, terveydenhuollon, taiteen ja kulttuurin sekä yhteisön ja taloudellisen elinvoiman avulla.

Näkemys

The University of Iowa on ensisijainen kohde monimuotoiselle ja lahjakkaalle opiskelijajoukolle, tiedekunnalle ja henkilökunnalle, joka luo uusia tutkimus-, löytö-, luomis- ja sitoutumisjaksoja. Edistämme yhdessä yliopiston asemaa yhtenä maan arvostetuimmista julkisista yliopistoista.

Perusarvot

Perusarvomme kehystävät sekä sitä, keitä olemme ja keitä haluamme olla yliopistoyhteisönä. Suunnitellessamme, asettaessamme prioriteetteja ja tehdessämme päivittäisiä päätöksiä tehtävämme toteuttamisesta ohjaavat meitä nämä viisi toisistaan riippuvaista sitoumusta:

Luovuus

Löydämme uusia tapoja nähdä maailma ja tehdä siitä parempi.

Olemme omistautuneet etsimään uutta tietoa ja taiteellista luomusta ja käyttämään näitä löytöjä muuttaaksemme osavaltioamme ja paikallisia, kansallisia ja globaaleja yhteisöjämme.

Yhteisö

Olemme sitoutuneet yhteistyöhön ja aktiiviseen toimintaan.

Arvostamme jokaisen yksilön panosta samalla, kun tunnustamme, että suurimmat onnistumisemme syntyvät, kun työskentelemme yhdessä luodaksemme luovaa panosta – usein eri alojen ja osastojen välillä ja usein yhteisön kumppaneiden kanssa.

erinomaisuus

Odotamme itseltämme parasta kaikessa, mitä teemme.

Mittaamme itseämme tiukoilla standardeilla, kunnioitamme korkeita pyrkimyksiä ja saavutuksia ja odotamme kaikkien yliopistoyhteisön jäsenten pyrkivän huippuosaamiseen.

sisällyttäminen

Vahvistamme ja juhlimme kaikkia taustoja ja identiteettejä.

Saavutamme huippuosaamisen houkuttelemalla ja säilyttämällä monipuolisen, lahjakkaan opiskelijajoukon, tiedekunnan ja henkilöstön sekä rakentamalla kutsuvan ja esteettömän ympäristön, jossa yksilöt tuntevat olonsa arvostetuiksi ja arvostetuiksi ja heillä on mahdollisuus menestyä.

eheys

Olemme rehellisiä, oikeudenmukaisia, kunnioittavia ja eettisiä.

Noudatamme korkeinta ammatti- ja tieteellisen etiikan tasoa, olemme vastuussa päätöksistämme ja toimistamme, hallinnoimme vastuullisesti meille uskottuja resursseja ja kohtelemme toisiamme rehellisesti ja oikeudenmukaisesti.

Tilastot

 • Yhteensä 31 206 ilmoittautunutta, syksy 2021
 • 23-29 ACT-pisteiden keskimmäinen 50 %
 • 3,81 mediaani GPA, luokka 2025

Ilmoittautuminen, syksy 2021

OpiskelijatyyppiIlmoittautuminen
Perustutkinto21,608
Valmistua6,415
Ammattilainen (tohtori)1,886
Jatkokoulutus1,297
Kaikki yhteensä31,206

Ilmoittautuminen rodun/etnisyyden mukaan

Rotu/etnisyysIlmoittautumisten määrä% kokonaismäärästä
Afroamerikkalainen tai musta9713,1 %
Alaskan intiaani tai Amerikan intiaani540,2 %
aasialainen amerikkalainen1,5194,8 %
latinalaisamerikkalainen tai latinalainen2,3497,4 %
Kansainvälinen2,1037,8 %
Alkuperäinen havaijilainen tai muu Tyynenmeren saari200,1 %
Kaksi tai useampi kilpailu1,0293,2 %
Valkoinen (ei-latinalaisamerikkalainen) tai tuntematon rotu23,68574,6 %
 • 18,3 % Ensimmäisen polven opiskelijoita
 • 1st Public School, jossa miehet ja naiset hyväksytään tasavertaisesti
 • Ensimmäinen koulu, joka hyväksyi virallisesti LGBT-opiskelijaryhmän (vuonna 1970)

  Sijainnit

  • Iowa City

   Iowa City, Yhdysvallat

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä