Keystone logo
The University of Southern Mississippi Online

The University of Southern Mississippi Online

The University of Southern Mississippi Online

Johdanto

Etelä-Mississippin yliopisto houkuttelee monipuolista opiskelijaa online-tutkintoihimme, kun opiskelijoita on ilmoittautunut kaikista 50 osavaltiosta ja monista muista maista ympäri maailmaa. Opiskelijoillamme on laaja joukko taustoja, mutta heillä kaikilla on yhteinen tavoite: heidän koulutuksensa.

Täydellisen verkkokoulun valinta voi olla haaste, mutta Etelä-Mississippin yliopisto helpottaa sitä. Edullisen opetuksemme avulla voit keskittyä enemmän koulutukseesi; ei miten maksaa siitä. Verkkokurssejamme opettavat samat ohjaajat kuin kasvokkain luokat, joten voit olla rauhallinen tietäessäsi, että saat saman koulutuksen aikataulussasi. Korkealaatuinen koulutus yhdistettynä kohtuuhintaiseen verkkokoulutuskokemuksemme tekee kaikista Online at Southern Miss -tutkinnoista erittäin arvokkaita!

Löydä erilaisia online-tutkinto-ohjelmia Southern Missin perustutkinto- ja jatko-opiskelijoilla. Etsitpä online-korkeakoulua kumppaniksesi samalla kun suoritat kandidaatin tai maisterin tutkinnon, University of Southern Mississippi tarjoaa kätevän, joustavan oppimisalustan jonka avulla voit suorittaa haluamasi online-tutkinnon.

Sijainnit

  • Hattiesburg

    College Drive,118, 39406, Hattiesburg

    Kysymyksiä