Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

Johdanto

Tietoja UT: n Permian Basin Online -sivustosta

Ota selvää, mikä erottaa UT Permian Basinin verkko-ohjelmat muista.

UT: n Permian Basin ymmärtää opiskelijoiden nykyiset haasteet. Tämän seurauksena yliopistosta on tullut johtava verkko-opiskelu, joka tunnetaan innostavasta opiskelijoiden menestyksestä akkreditoitujen online-ohjelmien, kustannustehokkaan opetuksen ja yhteistyöhön perustuvan verkko-oppimisympäristön kautta, jossa opiskelijat voivat ansaita UT: n Permian Basin -tutkinnon kaikkialta maailmasta.

UT Permian Basin Online tarjoaa sinulle kilpailuedun:

 • Kätevä - Ohjelmat ovat 100% verkossa ja ne voidaan suorittaa omaan tahtiisi.
 • Edullinen - Ohjelmamme ovat kustannustehokkaita, ja niiden luottokohtaiset kustannukset ovat alhaisemmat kuin muissa vastaavissa ohjelmissa ympäri maata.
 • Joustava - Ohjelmakohtaiset kurssit ovat vain kahdeksan viikon pituisia, ja niillä on kuusi alkamispäivää ympäri vuoden.
 • Maine - Online-ohjelmamme ovat täysin akkreditoituja.
 • Esteettömyys - tiedekunta koostuu arvostetuista liike-elämän ammattilaisista ja tohtoreista.

Tietoja Permin altaasta

Missä vanha länsi kohtaa uuden vuosisadan.

Ei ole paikkaa aivan kuten Permian uima-allas - villi, koskematon kauneus, jossa on nykyaikaisen kehityksen taskut. Rugged kohtaa West Texasin tyylikkään.

Rakastamme loputonta sinistä taivasta, mutta tiedämme, että Länsi-Texas on paljon muutakin kuin kuvan täydellinen auringonlasku. Permin altaan alueella asuu ystävällisiä, ahkera, optimistisia ihmisiä, jotka eivät ole koskaan tavanneet muukalaisia.

Jos haluat luoda oman tulevaisuutesi, sinne kuulut.

Tietoja altaasta

"Altaan" on yksinkertainen geologinen termi maapallon pulahdukselle tai masennukselle - johtuu yleensä maanpäällisestä eroosiosta ja syvän alla olevista maanjäristyksistä.

Venäjän itäosasta New Mexico ja kattaa suurimman osan Länsi-Texasista (Lubbock pohjoisessa, Rio Grande Valley etelässä), Permin allas on itse asiassa kokoelma pienempiä altaita. Kaiken kaikkiaan Permin altaan pinta-ala on 75 000 neliökilometriä, mikä tekee siitä yhden Pohjois-Amerikan suurimmista altaista.

Mutta se on geologia. Maallikon näkökulmasta Permin altaat ovat todella upeita Amerikan maita, joilla on ainutlaatuinen kauneus. Sinusta tuntuu siltä, että voit todella nähdä maan kohtaavan taivaan etäisyydessä.

Permin altaalla on jokaiselle jotakin.

Odessa ja Midland: Kaupunkimaa

Sukupolvien ajan ihmiset ympäri maailmaa ovat matkalla Länsi-Texasiin etsimään vapautta, seikkailua ja omaisuutta öljykentistä. Niiden rakennetut kaupungit ovat kasvaneet ylöspäin ja ulospäin, ja ne ovat luoneet moderneja kaupunkikeskuksia, jotka on pistetty Permin altaan yli - mukaan lukien ne kaksi, joita UTPB kutsuu kotiin.

UT: n Permian Basinin pääkampuksen koti Odessa on yksi Länsi-Texasin suurimmista kaupungeista. Monipuolinen kaupunki, jolla on rikas historia vuodelta 1880, Odessa on kokenut suuria muutoksia viimeisten kahden vuosikymmenen aikana. Ei kauan sitten, Forbes-lehti luokitteli Odessan yhdeksi nopeimmin kasvavista pikkukaupungeista Yhdysvalloissa.

Ja vain 15 minuuttia I-20: n alla istuu Midland. UTPB: n Midlandin kampuksella sijaitsevat musiikki- ja tekniikkakoulut sekä Energian ja taloudellisen monimuotoisuuden keskus. Entisen presidentin George HW Bushin ja suurten globaalien suuryritysten, kuten Chevronin ja Conchon, koti Odessa tarjoaa syvällisen arvostuksen ja mahdollisuuden, jota harvat sen kaltaiset kaupungit pystyvät vastaamaan.

Joka päivä näiden erityisten kaupunkien kulttuuri kasvaa syvemmälle.

Istuminen energian tulevaisuuden huipulla

2000-luvun alussa Permin vesistöalueella - josta oli aikoinaan ollut peräisin suuria öljyvarastoja - vaikutti olevan haalistuva merkitys.

Mutta uudet tekniikat paljastivat päinvastoin: Permin vesistöalueen alla olevaan maahan oli juuttunut enemmän öljyä kuin kukaan olisi voinut arvata. Energian etsinnän edistyksen ansiosta Permiannosta tuli nopeasti planeetan suurin öljyvaranto. Takapihamme odotetaan polttavan Yhdysvaltojen ja maailmantaloutta ainakin seuraavien kahden vuosikymmenen ajan.

Tämän löytön myötä metsäkaulamme on nähnyt taloudellisen toiminnan räjähdyksen. Koska yhä enemmän energiaa saadaan, sen rinnalle on ilmestynyt myös muita toimialoja - mukaan lukien yritystoiminta ja rahoitus, terveydenhuolto, koulutus, rakentaminen, digitaalitekniikka, kuljetus ja julkisen sektorin työpaikat.

Toisin sanoen, viimeisin "öljybuumi" on kannustanut suurempaan "talousbuumiin", joka maksaa jo huomattavia osinkoja opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka käyttävät tätä kerran sukupolvessa -mahdollisuutta.

Länsi-Texasin akateeminen sydän

Emme uskalla, kun kutsumme UT Permian Basinia ”Länsi-Teksasin akateemiseksi sydämeksi”. Mutta olemme varmasti ylpeitä työstä, jonka saamme tehdä joka päivä.

Koska autamme joka päivä joitain maailman hienoimmista opiskelijoista hyödyntämään intohimojaan ja suunnittelemaan tuottoisaa uraansa. Saamme aikaan modernin koulutuksen kohtuuhintaan. Ja saamme löytää innovatiivisia tapoja tarjota täydellisin, monipuolisin ja suorastaan hauska korkeakoulukokemus missä tahansa.

Toivomme liittyvämme meihin.

Missio, visio ja historia

Mistä olemme tulleet, minne olemme menossa.

Tehtävämme

Alueellisena kokonaisvaltaisena oppilaitoksena Teksasin yliopiston Permin altaan alue palvelee monipuolista opiskelijayhteisöä alueella, osavaltiossa ja muualla. Opiskelijakeskeisen opetuksen, oppimisen, tutkimuksen ja julkisen palvelun huippuosaamisen kautta yliopisto viljelee sitoutuneita kansalaisia ja vaikuttaa elämään edistäen samalla Länsi-Teksasin tekniikkaa ja yleisiä etuja.

UT: n Permian altaan historia

Aloitimme kokeiluna. Vuonna 1969 Texasin lainsäätäjä päätti perustaa Odessan ”ylemmän tason” yliopiston, ts. Yliopiston, joka hyväksyi vain juniorit, seniorit ja jatko-opiskelijat.

Mutta ennen kuin uuden koulun rakentaminen saattoi olla kokonaan käynnissä, oikeusjuttu keskeytti asiat. Kantaja riitautti yliopiston omaisuusasiakirjojen pätevyyden. Työ keskeytetty.

Lopulta Texasin korkein oikeus puuttui asiaan ja päätti yliopiston hyväksi. Puskutraktorit ampuivat takaisin ja huhtikuussa 1972 UT Permian-altaan uusi kampus rikkoi maan.

Hieman yli vuotta myöhemmin - 4. syyskuuta 1973 - yliopisto avattiin luokille. Rakentaminen ei kuitenkaan ollut valmis, joten ensimmäisen luokan 1112 opiskelijaa opiskeli väliaikaisissa rakennuksissa ja perävaunuissa. Kestää melkein vuoden ennen kuin UT Permian -alueen pysyvät tilat olivat valmiit.

18 vuotta eteenpäin: Texasin lainsäätäjä päätti jälleen muuttaa UTPB: n etenemissuunnitelmaa laatimalla lakiesityksen, joka muutti koulun nelivuotiseksi instituutioksi. Ensimmäinen fuksi-luokka, joka tunnetaan kampuksella, joka tunnetaan nimellä Pioneer Freshmen, liittyi syksyllä 1991.

Nöyristä, kokeellisista alkuistamme UT: n Permian allas on kasvanut melkein joka suuntaan.

Mikään koulu ei ole kuin UT: n Permian-allas. Ehkä siksi mikään koulu ei ole tarina aivan kuten meidän.

Yhdessä olemme Falcons.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Odessa

  4901 East University, 79762, Odessa

  • Midland

   1310 North F.M. 1788, 79707, Midland

   Kysymyksiä