Keystone logo
© Eva Dang
The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

Johdanto

Iso-Britannian sopimusvalmistuskonttori on johtava online-osallistumiskoulu tekniseen suunnitteluun, rakentamiseen, johtamiseen, englantiin ja koulutukseen sekä CPD-kursseihin.

Globaalina organisaationa se tarjoaa online-osallistumista (Live Online) kursseja opiskelijoille ympäri maailmaa. Se tarjoaa korkeakoulututkinnon kursseja, ammattikurssikursseja, CPD- ja koulutuskurssit rakentamiseen tulevaisuuden ammattilaisille, jotka jatkavat kirkkaiden uran saavuttamista ja voivat tulla rakentavaksi energiatehokkaiksi globaaleiksi johtajiksi. Lisäksi se tarjoaa tehokkaan englannin kielen NESOL-ohjelmalle, joka tarjoaa äidinkielenään muiden kielten kaiuttimia.

Online-osallistumiskurssi tarkoittaa, että sinun ei välttämättä tarvitse lähteä työpaikallasi, et välttämättä tarvitse lähteä kotisi ja perheesi kanssa. Sinä osallistut kotimaasi tai ulkomailla toimivien oppimiskeskusten live-luentoihin ja opetusohjelmiin. College tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia standardin Britannian koulutuksen kohtuuhintaan kurssimaksu. Sinusta tuntuu, että olet luokkahuoneympäristössä Online-osallistumiskursseilla.

Korkeakoulu on ylpeä sopimuksen ja kaupallisen johtamisen perustamisesta Kursseja ja sen saavutuksista arvonlisäyksen ja tavanomaisten kurssien avulla. Laatu ja arvo kurssit näkyvät menestystä sen opiskelijoille, jotka johtavat työmarkkinoilla.

Sinulla voi olla vaikeuksia valita oikea kurssi, joka vastaa tarpeitasi ja etuja, ja korkeakoululla on paikallisia uran neuvonantajia tai keskuksia Etelä- ja Itä-Aasiassa sekä Lähi-idässä auttaa. College aikoo laajentaa uransa neuvoo palveluja Venäjälle ja Etelä-Amerikkaan myös tulevaisuudessa. Uraa neuvonantajat ovat täällä opastaa ja auttaa valitsemaan kurssin, joka parhaiten vastaa teidän etuja ja uran toiveita.

College of Contract Management tarjoaa tunnustettu pätevyys ja taitoja, ja ne voivat avata oven tulevaisuuden uramahdollisuuksia ja etenemistä.

Opetus ja oppiminen

Opetus- ja oppimisstrategiat kustakin aiheesta johdetaan kurssin tuloksista. Collaborative Online Attendance -opetuksen menetelmiä käytetään ohjelman tavoitteiden saavuttamiseen, mukaan lukien live-verkko-opetukset, kurssitiedot, opetusohjelmat, harjoitukset, ryhmäkeskustelut, palautetta opiskelijoiden esityksistä ja online-esityksiä.

Online-osallistumismalli, joka rohkaisee yhteistyötä vuorovaikutteisessa oppimisympäristössä, on perinteisesti keskittynyt sisällön toimittamiseen ja viestintään sekä painottaen teknologian maailmaa.

Eri oppimisresursseja on kehitetty tukemaan itsenäistä oppimista. Luentomuistiinpanot, lukulistat, tehtävät ja tutoriaalitiedot tukevat riippumatonta verkko-oppimista. Opiskelijoiden odotetaan lukevan laajasti. Lukemisen avulla voidaan tutkia tiettyjä aiheita perusteellisesti, tarkastella erilaisia ​​näkökulmia, kehittää kysymyksiä ja tunnistaa mahdolliset vastaukset. Ryhmätyöskentely on suunniteltu niin, että oppilaat oppivat organisoimaan ja rakentamaan kollektiivisia tai yhteistyöhaluisia työprosesseja.

Opiskelijoita kannustetaan myös osallistumaan online-luennoille, jotka edistävät luennoitsijoiden ja opiskelijoiden välistä ääni- ja videoyhteyttä. Yliopisto on ottanut käyttöön tehokkaimman online-läsnäolon ja oppimiskeskusten strategian verkko-opetusten, opettajien ja keskustelujen helpottamiseksi luennoitsijoiden ja mentorin kanssa oppijoiden ja luennoitsijoiden vuorovaikutuksen lisäämiseksi.

Sijainnit

  • UK Online

    5 St. Georges Yard Farnham Surrey, GU9 7LW, UK Online

Kysymyksiä