Keystone logo
© Tomas Sackmann | Think Tank Training Centre
Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Johdanto

Vuonna 2005 perustettu Think Tank Training Centre on omistautunut tarjoamaan taiteilijoille erikoistunutta, urapainotteista tietokonegrafiikan (CG) koulutusta, joka valmistaa heidät jännittävään uraan VFX:n, pelitaiteen ja animaation alalla.

Think Tankin opiskelijat oppivat suoraan työskenteleviltä ammattilaisilta, käyttävät uusimpia ohjelmistoja, luovat korvaamattomia studiokontakteja ja kehittävät teollisuudelle soveltuvan portfolion.

Opiskelijat voivat valita, opiskelevatko he kokonaan verkossa vai Think Tankin innovatiivisen hybridimallin kautta. Hybridimallissa opiskelijat hallitsevat 3D-taiteen perusteet ja edistyneet tekniikat etänä, ennen kuin he siirtyvät Think Tankin kampukselle Vancouveriin, Kanadaan, osallistumaan intensiiviseen, portfoliopainotteiseen loppukauteen.

Vaikka sisäänpääsyapurahoja ei ole saatavilla, opiskelijoilla on mahdollisuus ansaita ansioihin perustuvia apurahoja koko ohjelmansa ajan. Tarjolla on myös henkilökohtaisia maksusuunnitelmia ja rahoitustukineuvontaa (kanadalaisille hakijoille). Ota yhteyttä Admissions-tiimimme jäseneen jo tänään!

Pääsymaksut

Think Tank -sovelluksen täyttäminen on monivaiheinen prosessi, joka vaatii aikaa, huomiota yksityiskohtiin ja mahdollisesti esimerkkejä työstäsi. Mutta matkasi alkaa tilin luomisesta – ja se on helppoa!

Edistymisesi tallennetaan, ja voit muokata sitä milloin tahansa. Kun pääset loppuun, sinun on maksettava hakemusmaksu ennen lähettämistä. Jos sinulla on jossain vaiheessa kysyttävää, ota meihin yhteyttä käyttämällä chat-painiketta näytön oikeassa alakulmassa.

Apurahat ja rahoitus

Yhteistyössä Warner Bros. Discoveryn kanssa luotu Doers and Dreamers Digital Arts -stipendi on suunniteltu luomaan mahdollisuuksia viihdeteollisuudelle historiallisesti huomiotta jääneiden yhteisöjen taiteilijoille. Kaiken sukupuolta, kykyjä ja identiteettiä edustavia ihmisiä Kanadan aliedustetuista yhteisöistä, mukaan lukien alkuperäiskansojen, mustien ja rodullisten ryhmien jäsenet, vammaiset ja LGBTQ2+-yhteisöt, kannustetaan hakemaan tähän aloitteeseen.

Tämä ohjelma on tarkoitettu vain Kanadan kansalaisille, vakituisille asukkaille ja maahanmuuttajille. Kaikkia sukupuolta, kykyjä ja identiteettiä edustavia ihmisiä Kanadan aliedustetuista yhteisöistä, mukaan lukien alkuperäiskansojen, mustien ja rodullisten ryhmien jäsenet, vammaiset ja LGBTQ2+ -yhteisöt, kannustetaan hakemaan!

Rankingit

  • Sijalla 1 luovassa instituutiossa Kanadassa
  • Sijalla 1 School visuaalisissa tehosteissa Pohjois-Amerikassa
  • Sijalla 3 Game Design & Development maailmanlaajuisesti
  • Sijalla 1 koulussa 3d-animaatiossa Kanadassa

Sijainnit

  • North Vancouver

    107 W Esplanade North Vancouver, British Columbia Canada, V7M 1A1, North Vancouver

Kysymyksiä