Keystone logo
© Carrianna Field
Tokio School

Tokio School

Tokio School

Johdanto

Mikä on Tokio School ?

Olemme verkkokoulutuskoulu, jonka valitsevat digitaaliset kuljettajat, ammattilaiset, jotka ovat valmiita osallistumaan digitaalisen maailman kehitykseen. Koska maailma muuttuu (ja se muuttuu jatkuvasti), niin mekin muutumme: olemme teknisten koulujen "päivitys". Koulutusohjelmamme mukautuvat tähän todellisuuteen, ne kehittyvät saamaan sinut kasvamaan.

Siksi meitä kutsutaan Tokioksi. Siksi olemme #aina eteenpäin.

Tokio School meillä on TOP akateemiset sopimukset suurten teknologia-alan yritysten kanssa, mikä on plussaa paitsi meille kouluna (ilahduttavaa!) myös sellaisille.

Sayonara tavanomaiseen harjoitteluun

100% verkossa

Koulutuksemme mukautuvat sinun, aikataulusi, tahtisi ja mahdollisuuksiisi mukaan. Verkko-oppimismetodologiamme avulla päätät, milloin ja miten valmistaudut. Ok, ja minne!

henkilökohtainen seuranta

Käytössäsi ovat pedagogiset neuvonantajamme (plus organisaatiollesi ja motivaatiollesi!) ja erikoisopettajiamme (senséis), jotka jakavat kaiken viisautensa kanssasi.

Opi tekemällä

Tekemällä oppii. Lisäksi sinulla on jopa 300 tuntia laadukasta ammattiharjoittelua alan yrityksissä.

englanti on avain

Ajatteletko parantaa tasosi? Autamme sinua valmistelemaan viralliset Oxfordin ja Cambridgen sertifikaatit. Tämä on lisävaruste kaikissa kokoonpanoissamme, valitsetpa minkä tahansa.

Sijainnit

  • Madrid

    Calle de Bravo Murillo,373, 28020, Madrid

    Kysymyksiä