Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Johdanto

Tervetuloa TIC High Schooliin, joka on yksi Kanadan käytännöllisimmistä arvostetuista yliopistokoulutuskouluista!

Olemme Advanced Placement (AP) PrivateSchool, jossa on monia luokkahuoneen ulkopuolisia kokemuksia, jatkuvaa ohjausta ja 21. vuosisadan oppitunteja.

Olemme erittäin iloisia voidessamme tavata sinut suunnitellaksesi polkua kasvavaan menestykseen!

Toronto on Kanadan suurin kaupunki

Toronto International College (TIC), perustettu vuonna 2003, pyrkii vastaamaan Kanadan ja ympäri maailmaa olevien opiskelijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Palvelemme opiskelijoita, jotka vaativat yksilöllistä huomiota ja/tai opiskelijoita, jotka haluavat jatkaa intensiivistä valmistautumista päästäkseen arvostettuihin Kanadan yliopistoihin ja korkeakouluihin.

TIC on ainutlaatuinen valmistava koulu opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa toisen asteen koulutuksensa, parantaa englannin kielen taitojaan ja/tai valmistautua akateemisesti, kulttuurisesti ja kielellisesti yliopistoon tai korkeakouluun.

Tarjoamme Ontarion opetusministeriön opetussuunnitelman intensiivisessä, jäsennellyssä oppimisympäristössä; erityisesti kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelijamme ovat valmiita hakemaan ja siirtymään menestyksekkäästi Kanadan toisen asteen oppilaitoksiin.

arviointi

Opiskelijoiden akateeminen arviointi perustuu yhdistelmään jatkuvasta kurssityön arvioinnista, kuten esseistä, projekteista, testeistä ja tehtävistä, jotka muodostavat 70% koko kurssin arvosanasta. Lopputentti kunkin moduulin lopussa on 30% koko kurssin arvosanasta.

Valmistumisvaatimukset

Ontarion opetusministeriön opetussuunnitelma on maailmanlaajuisesti neljänneksi. Ontarion lukion tutkintotodistus (OSSD) edellyttää 30 opintopisteen, Ontarion lukion lukutaidotestin (OSSLT) tai

Ontarion lukion lukutaitokurssi (OSSLC) ja 40 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Sijainnit

  • Toronto

    Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

    Kysymyksiä