Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Johdanto

Tervetuloa TIC High Schooliin, joka on yksi Kanadan käytännöllisimmistä arvostetuista yliopistokoulutuskouluista!

Olemme Advanced Placement (AP) PrivateSchool, jossa on monia luokkahuoneen ulkopuolisia kokemuksia, jatkuvaa ohjausta ja 21. vuosisadan oppitunteja.

Olemme erittäin iloisia voidessamme tavata sinut suunnitellaksesi polkua kasvavaan menestykseen!

Toronto on Kanadan suurin kaupunki

Toronto International College (TIC), perustettu vuonna 2003, pyrkii vastaamaan Kanadan ja ympäri maailmaa olevien opiskelijoiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Palvelemme opiskelijoita, jotka vaativat yksilöllistä huomiota ja/tai opiskelijoita, jotka haluavat jatkaa intensiivistä valmistautumista päästäkseen arvostettuihin Kanadan yliopistoihin ja korkeakouluihin.

TIC on ainutlaatuinen valmistava koulu opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa toisen asteen koulutuksensa, parantaa englannin kielen taitojaan ja/tai valmistautua akateemisesti, kulttuurisesti ja kielellisesti yliopistoon tai korkeakouluun.

Tarjoamme Ontarion opetusministeriön opetussuunnitelman intensiivisessä, jäsennellyssä oppimisympäristössä; erityisesti kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelijamme ovat valmiita hakemaan ja siirtymään menestyksekkäästi Kanadan toisen asteen oppilaitoksiin.

arviointi

Opiskelijoiden akateeminen arviointi perustuu yhdistelmään jatkuvasta kurssityön arvioinnista, kuten esseistä, projekteista, testeistä ja tehtävistä, jotka muodostavat 70% koko kurssin arvosanasta. Lopputentti kunkin moduulin lopussa on 30% koko kurssin arvosanasta.

Valmistumisvaatimukset

Ontarion opetusministeriön opetussuunnitelma on maailmanlaajuisesti neljänneksi. Ontarion lukion tutkintotodistus (OSSD) edellyttää 30 opintopisteen, Ontarion lukion lukutaidotestin (OSSLT) tai

Ontarion lukion lukutaitokurssi (OSSLC) ja 40 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Pääsymaksut

 • Vaihe 1

Täytä liitteenä oleva kansainvälinen opiskelijahakemuslomake. Määräaikaa ei ole, sillä hakemuksia käsitellään ympäri vuoden. Sinun kannattaa kuitenkin hakea hyvissä ajoin, koska Kanadan opintoluvan hakeminen saattaa viivästyä.

 • Vaihe 2

Lähetä täytetty kansainvälinen opiskelijahakemuslomake, jossa on kaikki tukiasiakirjat ja vaadittu hakemusmaksu, hakutoimistoon.

Tukidokumentaatio sisältää:

 1. Todiste englannin kielen taidosta (TOEFL tai mikä tahansa muu kansainvälisesti tunnustettu englannin koe)
 2. Opintosuoritusotteet aiemmista kouluista, joissa olit käynyt
 3. Ansioluettelo (jos sinulla on työkokemusta)
 • Vaihe 3

Arvioimme hakemuksesi: akateemisen pätevyyden ja englannin kielen taidon perusteella valitsemassasi opinto-ohjelmassa.

 • Vaihe 4

Vahvistamme hakemuksesi vastaanottamisen. Jos hakemuksesi onnistuu, luomme sinulle paketin, joka sisältää seuraavat asiat:

 1. Kirjeenvaihto, josta käy ilmi ohjelma, johon sinut on hyväksytty, ja ohjelman alkamispäivä. Ilmoitamme mahdollisista ehdoista, jotka on täytettävä ennen kuin ilmoittautuminen voidaan vahvistaa.
 2. Lasku lukukausimaksuista ja muista kuluista.
 3. Opiskelijapalveluiden tiedot, mukaan lukien sairausvakuutus, majoitus jne.
 • Vaihe 5

Jotta voit hyväksyä harjoittelutarjouksen johonkin ohjelmastamme, sinun on maksettava lukukausimaksut ja muut erääntyvät maksut. Tämä sisältää ilmoittautumismaksun ja lukukausimaksun, yleensä ensimmäisen lukuvuoden aikana. Erääntyvä summa on maksettava Kanadan dollareina valitsemallesi korkeakoululle pankkiveksillä, maksumääräyksellä tai T/T-pankkisiirrolla. Saatuamme lukukausimaksusi lähetämme sinulle virallisen hyväksymiskirjeen ja lukukausimaksukuitin tai lukukausimaksuvakuuskuitin, joita tarvitaan tilapäisen oleskeluviisumin ja opintoluvan hakemiseen.

 • Vaihe 6

Hae väliaikaista oleskeluviisumia ja opintolupaa sopivasta Kanadan suurlähetystöstä, High Commissionista tai konsulaatista maassasi. Käsittelyaika vaihtelee ja on parasta hakea mahdollisimman pian. Väliaikaisen oleskeluviisumin ja opintoluvan tärkeimmät vaatimukset ovat:

 1. Täytetty lomake: Opintolupahakemus
 2. Todiste hyväksymisestä (tämä on alkuperäinen hyväksymiskirje, jonka on antanut korkeakoulu, johon aiot ilmoittautua)
 3. Henkilöllisyystodistus (voimassa oleva passi ja neljä muuta passin kokoista valokuvaa)
 4. Todiste taloudellisesta tuesta (sinun on pystyttävä todistamaan, että pystyt elättämään itsesi taloudellisesti ollessasi Kanadassa)
 5. Tiettyjen maiden määräysten mukainen lääketieteellinen arviointi.

Tarkat tiedot tilapäisestä: oleskeluviisumit ja opintoluvat voidaan saada lähimmältä Kanadan diplomaattiselta edustustolta.

 • Vaihe 7

Kun Kanadan suurlähetystö on hyväksynyt tilapäisen oleskeluviisumin ja opintoluvan hakemuksesi, olet valmis suunnittelemaan muuttoasi Kanadaan. Sinut hyväksyneen Collegen opiskelijapalvelujen koordinaattorit voivat auttaa sinua tässä siirtymisessä ja Autamme mielellään muuttoasi liittyvissä yksityiskohdissa.

 • Vaihe 8

Kun tulet Kanadaan, sinun tulee:

 1. Tyydytä maahanmuuttoviranomaista, että lähdet Kanadasta opintojen päätyttyä
 2. Olet hyväksynyt korkeakoulun, johon olet hakenut pääsyä
 3. Todista, että sinulla on Kanadassa oleskelusi aikana tarpeeksi rahaa maksaaksesi lukukausimaksut, itsesi ja mukana tulevien perheenjäsenten elinkustannukset sekä paluukuljetuksen itsellesi ja mukana oleville perheenjäsenille.
 • Vaihe 9

Tervetuloa Kanadaan!! Bienvenue au Canada!! Sinun tulee ottaa yhteyttä Collegeen ja rekisteröityä lukukaudellesi Torontoon saavuttuasi.

Apurahat ja rahoitus

Rankingit


Lue lisää täältä!

Sijainnit

 • Toronto

  Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

  Kysymyksiä