Keystone logo
Transcend Peace University

Transcend Peace University

Transcend Peace University

Johdanto

Transcend Peace University , TPU on täysin verkkoyliopisto, jota johtaa tällä hetkellä professori Dr.Johan Galtung, joka on laajalti tunnustettu rauhantutkimuksen akateemisen kurinalaisuuden perustajaksi. Tieteidenväliset kurssimme on suunniteltu kattamaan rauhaa ja kehitystutkimuksia koskevat kysymykset.

Tämän alan asiantuntijoina korostamme ratkaisukeskeisiä lähestymistapoja. Tiedekuntamme jäsenet ovat johtavia rauhantutkijoita ja kansainvälisesti tunnustettuja sovittelijoita. TRANSCENDin oppilaitoksen TPU: n tarkoituksena on antaa opiskelijamme ammattitaidon ja kehitystyön edellyttämät tiedot ja taidot.

TPU antaa opiskelijoille analyyttisen ja käytännön osaamisen konfliktien muuntamisessa ja ratkaisemisessa. Menetelmämme perustuu yli viidenkymmenen vuoden tietoon, jonka ovat saaneet arvostetut tutkijat ja harjoittajat ympäri maailmaa.

12 viikon ja 6 viikon (kesäistunnot) verkkokurssimme on osoitettu hallitukselle ja kansalaisjärjestöille - myös opiskelijoille - jotka tarvitsevat korkean tason analyyttisen rauhan ja konfliktien osaamisen. Galtung- instituutti tarjoaa paikan päällä muita opetusohjelmia Etelä-Saksassa - lisätietoja saat instituutin kotisivulta: www.galtung-institut.de .

TPU-verkkokurssit houkuttelevat jatko- tai jatko-opiskelijoiden osallistujia tai ihmisiä, joilla on vastaava kokemus. Osallistuminen edellyttää sitoutumista lukemaan ja analysoimaan akateemisten kurssien ohjaajien lähettämää materiaalia, osallistumaan aktiivisesti ryhmäkeskusteluihin ja tehtäviin sekä kunnioittamaan lukemisen ja vastaamisen aikataulua. Aikaisempi kokemuksemme on osoittanut, että osallistujien on oltava valmiita ja halukkaita käyttämään vähintään kuusi - kahdeksan tuntia viikossa voidakseen hyötyä kurssista.

Kurssimaksut ovat 800 euroa OECD-maista tuleville osallistujille ja 400 euroa OECD: n ulkopuolisille osallistujille kevään ja syksyn 12 viikon kursseille ja 400 euroa OECD-maista tuleville ja 200 euroa OECD: n ulkopuolisissa maissa 6 viikon kesäkursseille.

Ymmärrä, että kurssimme on suunniteltu vastaamaan rajoitettua vähimmäismäärää ja määrättyä enimmäismäärää osallistujia. Aina kun vähimmäiskynnystä ei saavuteta, pidätämme oikeuden perua kurssi ja aina kun enimmäiskynnys ylittyy, muita hakijoita kannustetaan ilmoittautumaan toiselle kurssille tai hakemaan seuraavalle lukukaudelle. Nämä ovat laadunvalvontatoimenpiteitä, jotka parantavat opetustamme ja verkko-oppimiskokemustasi.

Opintojen syventämiseksi vieraile Galtung- instituutissa, joka on Transcend Peace University -ohjelman paikan päällä tarjoava opas paikan päällä konfliktien muutoksesta TPU-aikojen aikana Grenzach-Wyhlen Etelä-Saksassa.

Sijainnit

  • Grenzach-Wyhlen

    Markgrafenstraße,42A, 79639, Grenzach-Wyhlen

    Kysymyksiä