Keystone logo
Trident University International

Trident University International

Trident University International

Johdanto

Alueellisesti akkreditoitu TRIDENT yliopisto koostuu kolmesta keskeisestä TRIDENT jotka luovat dynaamisen oppimismenetelmän kuin mikään muu. EdActive ™ Learning on ainutlaatuinen, koska oppimistulokset valmistavat opiskelijamme työpaikalle parantamalla heidän kykyään ajatella, oppia ja ratkaista ongelmia. 100-prosenttisesti saatavilla verkossa yhdistettynä päivittäiseen mikrohallintaan edistetään joustavaa oppimisympäristöä, jonka avulla aikuiset oppijat voivat menestyä hallittavissa tahdissa. Kohtuuhinta on avain opiskelijoiden yleiseen menestykseen. Pidämme lukukustannuksemme mahdollisimman pieninä, joten opiskelijat saavat erinomaisen koulutuksen arvokkaalla arvolla.

TRIDENT tehtävänä on huolehtia urakeskeisen, kulttuurisesti monimuotoisen ja maantieteellisesti hajautetun ylioppilaskunnan vaihtelevista koulutustarpeista valmistella opiskelijoita akateemisesti, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti.

TRIDENT haluaa olla aikuisopiskelijoiden valitsema yliopisto ja tunnustettu akateemisen huippuosaamisen, kohtuuhintaisuuden ja koulutuksen edistämisen johtajaksi.

Sijainnit

  • Cypress

    Plaza Drive,5757, 90630, Cypress

    Kysymyksiä