MSc elintarviketieteessä ja ihmisravinnossa
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Champaign, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
1 - 3 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 712 / per credit *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
* Luottotuntia kohden (suorittamiseen vaaditaan 32 luottotuntia). Kokonaiskustannukset 22 784 dollaria
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Illinoisin yliopiston elintarviketieteiden ja ihmisten ravitsemuksen osasto tarjoaa ylpeänä online-opinnäytetyön maisterin tutkinnon. Monet tämän ohjelman opiskelijoista ovat työskenteleviä ammattilaisia. Verkkotoimitusvaihtoehto tekee ohjelman saataville opiskelijoille eri paikoissa, jotka saattavat myös tasapainottaa matkan aikataulun urallaan.
Kampuksen ulkopuolinen MS-tutkinto-ohjelma perustettiin vuonna 1973, ja sadat opiskelijat ovat saaneet MS-tutkinnon ohjelman kautta. Vuonna 2010 aloitettu suora online-toimitusjärjestelmä ylläpitää korkealaatuista ei-thesis-MS-ohjelmaa, josta tämä arvostettu yliopisto tunnetaan.
Pääsy Online Food Science MS -ohjelmaan
Opiskelijoiden, jotka ovat kiinnostuneita etsimään verkkotutkintoa elintarviketieteestä, on haettava pääsyä Illinoisin yliopiston tutkijakouluun Urbana-Champaignissa. On mahdollista suorittaa erityinen verkkokurssi olematta tutkinto-ohjelmassa tai etenemässä kohti MS-tutkintoa.
COVID-19: n väliaikaiset muutokset hakuprosessiin
Koska COVID-19 vaikuttaa testauskeskuksiin, FSHN luopuu väliaikaisesti osaston GRE-vaatimuksesta kaikille kevään / syksyn 2021 hakijoille.
Lisäksi Graduate College hyväksyy nyt väliaikaisesti Duolingo English Test -testitulokset testeille, jotka on suoritettu 1. helmikuuta ja 1. elokuuta 2021 välisenä aikana. Duolingo English Test hyväksytään vaihtoehtona TOEFL: lle ja IELTS: lle todisteena englannin kielitaidosta vaikuttaneille hakijoille.
Pääsyä korkeakouluun
Ylioppilastutkinto vaaditaan. On toivottavaa, mutta ei vaadita, että tämä tutkinto liittyy fyysisiin, biologisiin, maatalouden tai tekniikan tieteisiin.
Vaaditut taustakurssit sisältävät yleiskemian, orgaanisen kemian, mikrobiologian, fysiikan ja laskennan. Jos sinulla on puutteita näillä opintoalueilla, voit osallistua kirjekursseille, muille etäopetuskursseille tai perinteisille luokkahuoneen kursseille (yhteisöopistossa tai nelivuotisessa oppilaitoksessa) täyttääkseen tarvittavat ennakkovaatimukset.
TOEFL vaaditaan kaikilta opiskelijoilta, jotka ovat opiskelleet muussa kuin englanninkielisessä oppilaitoksessa ennen Illinoisin yliopistoon osallistumista JA joilla ei ole ollut kahta viimeisen viiden vuoden kokopäiväisestä opiskelusta englanninkielisessä oppilaitoksessa tai jotka saavat edistyneitä tutkinto (MS-vastaava tai parempi) englanninkielisestä laitoksesta.
Tietoa hakemisesta
Kun haet verkkoa, valitse 10KS0037MSU [Food Science and Human Nutrition (Online) -MS].
Kaikki tukimateriaalit (kopiot kaikista osallistuneista yliopistoista, kolme viitekirjettä ja henkilökohtainen lausunto) on vastaanotettava lähetettyyn hakemuksen määräaikaan mennessä, jotta niiden hyväksymistä voidaan harkita kyseisellä aikavälillä. Määräajan jälkeen toimitetut tukimateriaalit voivat johtaa hakemuksen viivästymiseen tulevaan lukukauteen.
Hakuaika: Kevät - 1. lokakuuta; Syksy - 1. toukokuuta
Verkkokurssitarjoukset
Verkkokursseja koordinoidaan opetuksen ja oppimisen innovaatiokeskuksen (CITL) kautta. Vieraile sivustolla saadaksesi lisätietoja online-kursseista ja ilmoittaudu nykyisille kursseille. Sinun ei tarvitse päästä Graduate Collegeen ennen ilmoittautumista kursseille; Kuitenkin, jotta opintosuoritukset laskisivat mukaan MS: äänsi elintarviketieteiden tutkinnossa, sinun on oltava hyväksytty jatko-ohjelmaan tai vetoomukseen, jotta kurssiopinnot siirretään pääsyn jälkeen.
Online MS Food Science -ohjelma tarjoaa yhdestä kolmeen kurssia lukukaudessa, mukaan lukien kesälukukausi. Kaikki online-kurssit ovat LIVE ja opiskelijan on oltava käytettävissä osallistumaan ilmoitettuun luokka-aikaan.
Täydellinen luettelo kursseista on saatavilla alla. Kaikki verkkokurssit ovat LIVE.
FSHN 414 Elintarvikekemia
Tutki tärkeimpien elintarvikekomponenttien kemiallisia ominaisuuksia: vesi, hiilihydraatit, proteiinit ja lipidit; pigmenttien, suolojen ja elintarvikkeiden dispersioiden ominaisuudet. Edellytys: Orgaaninen kemia. 3 tuntia.
FSHN 440 -sovelletut tilastolliset menetelmät
Tilastolliset menetelmät, jotka sisältävät populaatioiden ja näytteiden välisiä suhteita; tietojen kerääminen, organisointi ja analysointi; ja tekniikat hypoteesien testauksessa, jossa johdanto regressioon, korrelaatioon ja varianssianalyyseihin rajoittuu täysin satunnaistettuun suunnitteluun ja satunnaistettu täydellinen lohkomalli. Edellytys: Algebra. 4 tuntia.
FSHN 460 Elintarviketeollisuus
Tarkastellaan prosessitekniikan periaatteiden soveltamista maatalouden raaka-aineiden muuntamiseen valmiiksi elintarvikkeiksi. Aiheet sisältävät yksiköt ja mitat, materiaalitasapainot, energiasaldot, termodynamiikan, lämmönsiirron, psykrometrian, jäähdytyksen ja mekaaniset erotukset. Esitiedot: Fysiikka ja laskenta. 3 tuntia.
FSHN 461 Elintarvikkeiden jalostus I
Elintarvikkeiden säilyttämisen ja käsittelyn periaatteet, yksikkötoiminnot ja sovellukset korkeassa lämpötilassa, jäähdytys- ja pakastusprosesseissa; sisältää lämmönsiirron, kinetiikan, kemialliset ja mikrobimuutokset elintarvikkeissa käsittelyn seurauksena; luento. Edellytys: Elintarvikekemia, mikrobiologia ja elintarviketekniikka. 4 tuntia.
FSHN 464 juomatiede ja -teknologia
Tutki turvallisten, korkealaatuisten juomien tuotannon tutkimusta, tiedettä ja tekniikkaa soveltamalla elintarvikekemiaa, elintarvikkeiden mikrobiologiaa ja elintarvikkeiden jalostusperiaatteita. 2 tuntia.
FSHN 469 Pakkaustekniikka
Monialainen tutkimus globaalissa pakkausteollisuudessa käytetyistä materiaaleista, koneista, tutkimuksesta, suunnittelusta, tekniikoista, ympäristönäkökohdista, etiikasta ja taloustieteestä painottaen parannettujen tekniikoiden toteuttamista elintarvikepakkauksiin liittyvissä ongelmissa. Painopiste pakkausten laajalle, järjestelmälliselle luonteelle säilytetään koko kurssin ajan. Edellytys: kemia, fysiikka, laskenta. 3 tuntia.
FSHN 471 Elintarvike- ja teollisuusmikrobiologia
Mikro-organismien suhde elintarvikkeiden valmistukseen ja säilyttämiseen, teolliseen käymiseen ja käsittelyyn sekä puhtaanapitoon. Edellytys: Orgaaninen kemia ja kokeellinen mikrobiologia. 3 tuntia.
FSHN 517 Fermentoidut ja tislatut juomat
Fermentoitujen ja tislattujen juomien tuotantotekniikka, mikrobiologia ja kemia (mukaan lukien koostumuskemia, makukemia ja ikääntymisen kemia). Edellytys: Jatko-opiskelijan asema tai elintarvikemikrobiologinen kurssi ja elintarvikekemian tai biokemian kurssi. 2 tuntia.
FSHN 518 Lipidien kemia elintarvikkeissa
Yksityiskohtainen tutkimus elintarvikkeiden lipidien kemiallisista ja fysikaalisista ominaisuuksista. Edellytys: elintarvikekemia. 3 tuntia.
FSHN 519 makukemia ja -analyysi
Tarjoaa jatko-opiskelijoille työkaluja ja ymmärrystä, joita tarvitaan monimutkaisten ruokamakujärjestelmien tutkimiseen. Opiskelija oppii: 1) nykyaikaisia analyysitekniikoita, joita käytetään ruoan aromijärjestelmien kemiallisessa arvioinnissa, 2) hyväksyttäviä tekniikoita ruoan maun aistinvaraiseen arviointiin, 3) lähestymistapoja ruoan aromin yhdistettyyn aistien ja analyyttiseen arviointiin ja 4) periaatteita ruoan makukemia, jossa painotetaan joitakin hyvin ymmärrettyjä makujärjestelmiä. 4 tuntia.
FSHN 595 Elintarviketieteen edistyneet aiheet
Yksityiskohtaiset luennot ja / tai laboratoriotutkimukset valituista aiheista elintarviketieteessä. Tutkimus voi olla erikoistunut aihe jollakin seuraavista aloista: (A) Elintarvikekemia; (B) Elintarvikkeiden mikrobiologia; (C) ravitsemus; (D) Elintarvikkeiden jalostus / tekniikka. 1-4 tuntia. Tarjottavia aiheita ovat (mutta eivät rajoitu näihin:
Aistitieteen edistyneet aiheet
Tämä kurssi käsittelee syvällisempiä ja ajankohtaisempia aistitieteen aiheita, jotka eivät ole perustutkinnon suorittaneiden aistikurssien piirissä. Keskusteltavat pääkohteet ovat aistien arvioinnin fysiologinen ja psykologinen perusta, Thurstonian Modeling in Difference Tests, monivaiheiset tilastolliset menetelmät aistintutkimuksiin. Opiskelijat keskustelevat ja kritisoivat aistitieteen ajankohtaisia tutkimuksia ja kehittävät ehdotuksen aistien arviointitutkimukseksi. 3 tuntia.
Ruokaentsyymi
Entsymaattisten reaktioiden periaatteet, entsyymiaktiivisuuteen vaikuttavat tekijät ja entsyymien käyttö analyyttisissä ja elintarvikkeiden jalostussovelluksissa. Keskustelee parametrien, kuten substraatin ja entsyymin konsentraation, pH: n, lämpötilan ja estäjien, vaikutuksesta entsymaattiseen aktiivisuuteen. Tarjoaa entsyymien spesifisyyden ja toimintamekanismin niiden roolien yhteydessä elintarvikkeissa tarkastelemalla esimerkkejä elintarviketieteelle tärkeistä entsyymeistä. sisältää luentoja ja harjoituksia, joita käytetään yleisesti elintarvike-entsyymien perustutkimuksessa ja soveltavassa tutkimuksessa. Säännölliset keskustelut viimeaikaisista vertaisarvioiduista julkaisuista, jotka käsittelevät tärkeimpiä entsyymiluokkia. Edellytys biokemia. 3 tuntia.
Elintarviketurvallisuus maailmanlaajuiseen elintarviketurvaan
Kuinka elintarviketurvallisuus voi edistää kulttuurisesti sopivien elintarvikkeiden saatavuutta ja saatavuutta kaikille ihmisille? Opiskelijat tutkivat tätä kysymystä tutustumalla kirjallisuuteen elintarvikeperäisten tautien taakasta, riskinarviointi- ja hallintatekniikoista sekä hyödykekohtaisista elintarviketurvallisuusriskeistä.
Ravitsemus terveydelle ja kuntoilulle
Opiskelija tutkii makro- ja hivenravinteiden tarpeita, energiajärjestelmiä, ravitsemusta ja urheilulisiä, painonhallintaa, terveyden parantamista ja tautien ehkäisyä. Kurssilla painotetaan saatavilla olevia tai kehitteillä olevia ravintoaineita ja elintarvikekomponentteja, jotka on suunniteltu parantamaan terveyttä ja urheilua ja keskittymään siihen, miten nämä tiedot voidaan integroida elintarviketieteisiin. Tuota ja vihannestekniikkaa. Opiskelijat tutkivat hedelmien ja vihannesten raaka-aineiden turvallisuutta ja käyttöä sadonkorjuusta lopulliseen kulutushyödykkeeseen.
Vesisuhteet elintarvikkeissa
Edistynyt tutkimus veden ja kiintoaineiden käyttäytymisestä ainesosissa ja todellisissa ruokajärjestelmissä, erityisesti suhteessa elintarvikkeiden turvallisuuteen ja vakauteen. Tärkeimpiä aiheita ovat veden ominaisuudet, vesiaktiivisuus, veden liikkuvuus ja kiintoaineiden liikkuvuus (esimerkiksi lasisiirtymä). Käytännön tekniikoita näiden parametrien mittaamiseksi, mukaan lukien sorptioisotermit, ydinmagneettisen resonanssin spektroskopia ja kuvantaminen sekä differentiaalinen pyyhkäisykalorimetria, käsitellään yksityiskohtaisesti. 4 tuntia.
FSHN 598 Edistyneet erityisongelmat
Elintarviketieteen erityisongelmien ohjattu tutkimus. Aiheenneuvojan on hyväksyttävä projekti ennen lukukauden alkua.
Ohjelman vaatimukset
Ansaitakseen online-ei-opinnäytetyön MS-tutkinnon, opiskelijoiden on suoritettava 32 tuntia kursseja ja läpäistävä suullinen tentti. Opiskelijat, jotka ovat ansainneet jopa 12 tuntia jatko-opintosuoritusta ilmoittautuessaan ei-tutkinto-opiskelijaksi Illinoisin yliopistoon Urbana-Champaignissa, voivat hakea näitä tunteja ja enintään 12 tuntia jatko-opintosuoritusta toisessa oppilaitoksessa. Kaikkien opiskelijoiden on ansaittava B-palkinto tai parempi siirtää mikä tahansa kurssi kohti jatko-tutkintoa.
Keskimäärin opiskelijat suorittavat yhden kurssin lukukaudessa, mikä tarkoittaa noin 11 lukukautta kursseista. Suullinen tentti annetaan sen jälkeen, kun opiskelija on suorittanut kaikki 32 tuntia kursseja, ja on erittäin suositeltavaa, että opiskelija valmistautuu noin 2-3 kuukautta ennen suullisen kokeen suorittamista.
Niinpä opiskelijoille, jotka suorittavat yhden kurssin kerrallaan, tutkinnon suorittaminen kestää noin neljä vuotta. Opiskelijat voivat ilmoittautua useampaan kuin yhteen luokkaan lukukaudessa; Laitoksen suosituksena on kuitenkin, että opiskelija ei osallistu enempään kuin kahteen luokkaan lukukauden aikana.