Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Johdanto

Vision & Mission

Visio Visio University of Cumberland'in on olla johtava taiteet yliopisto, joka kannustaa älyllinen ja henkinen kasvu, johtajuus ja palvelu.

Cumberland'in tulee hyödyntämään sen historiasta, sijainti, ja lähellä opiskelijoiden ja opettajakunnan joukkovelkakirjojen tulla edelläkävijä laitos, erottuva eräänlainen oppimisen keskus, itsenäinen uraauurtava 21. vuosisadan yliopisto, joka on epätavallisen omistettu valmistaa nuoria tulevaisuutta.

Voit tehdä Cumberland'in tulee:

Edelleen suhteellisen pieni perustutkintoa yliopistossa, jossa on noin 1600 opiskelijaa. Edelleen kasvavan jatko ja aikuisohjelmia suuntautunutta kehittyvien ammatillisia mahdollisuuksia, joista kukin on Superior opetus, soveltava oppimista ja kokemuksia. Maadoittaa taiteet jatkaen samalla kehittää toimitus menetelmiä, jotka toimivat parantaa opiskelijoiden oppimistuloksia. Aikaan ja säilyttämään ympäristö oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Tehtävä University of Cumberland'in on historiallisesti toiminut opiskelijoita ensisijaisesti, mutta ei yksinomaan, kaunis vuoristoalueiden Kentuckyn, Tennessee, West Virginia, Virginia, Georgia, Pohjois-Carolina, Etelä-Carolina, Ohio ja Alabama, joita on perinteisesti kuvattu Appalachia. Yliopiston vaikutus voidaan nähdä saavutuksia sen opiskelijoille, jotka ovat ottaneet rooleja johtajana tällä alueella ja koko kansakunta.

Vaikka sijaitsevat keinona kuin alueen Appalachia, painottaen ensisijaisesti palvelevat kauniilla vuoristoalueella, yliopistojen nyt saavuttanut jokaiseen tilaan ja ympäri maailmaa kautta ylioppilaskunnassa ja alumnien.

UC tarjoaa edelleen lupaavia opiskelijoita kaikista taustoista laajapohjaista taiteet ohjelma rikastettu kristillisiä arvoja. Yliopisto pyrkii huippuosaamista kaikilla ponnisteluissa ja odottaa opiskelijoiden samanlainen omistautumista tähän harjoittamisesta. Sen sitoutuminen vahva akateeminen ohjelma on liittynyt sitoutuminen vahva työmoraali. Cumberland'in kannustaa oppilaita ajattelemaan kriittisesti ja luovasti, jotta ne voivat valmistautua paremmin elämään vastaavan palvelun ja johtamisen. Tämä painopisteen perustutkintoa ohjelmia jatketaan ja ekstrapoloidaan sen jatko-ohjelmia. Nämä ohjelmat myös vaalia kriittistä ja luovaa ajattelua pyrkiessään "elämää enemmän-runsas" sekä yksilön ja yhteiskunnan. Tällä Cumberland'in, insinöörityön valmistelee ammattilaisten olevan palvelija-johtajat niiden tieteenalojen ja yhteisöt, joka yhdistää tutkimusta ja käytäntöä sekä tiedon eettisiä päätöksenteon.

Sitoutuminen Liberal Arts Siinä uskossa, että vapaus on seurausta kunnioittaminen totuuden ja huolen ihmisestä, University of the Cumberland'in kautta perinteinen taiteet ohjelma, yrittää edistää sen opiskelijoiden parempaa tietoisuutta ja herkkyyttä totuuteen ja syvennetyn vastuu kohti ihmiskunnan.

Yliopisto pyrkii valmistua miesten ja naisten kristillisiin arvoihin johdettu henkistä ja älyllistä kokemus yliopistoyhteisön sekä perinteisestä tieteenalojen.

Self-Help Through työntutkimus Sen perustamisesta lähtien vuonna 1888 self-help ominaisuus on ollut olennainen osa yliopiston Cumberland'in.

Cumberland'in uskoo etuoikeus yliopistokoulutuksen tulisi perustua motivaatio, kyky, luonne ja tarkoitus pikemminkin kuin rahamäärä opiskelija tai hänen vanhempansa saattaa olla. Kaikkein terveellistä tyyppi rahoitusapu koostuu auttaa oppilasta auttaa itseään. Opiskelija avustusohjelma olisi kehitettävä ominaisuuksia säästäväisyys ja omavaraisuuden, samoin kuin työ-opintosuunnitelma klo Cumberland'in.

Suuri osa rahoitustukia Cumberland'in annetaan muodossa kannattavien työpaikkojen. Työohjelma on vapaaehtoista ja työmäärä riippuu kyvystä ja tarpeesta.

Viime vuosina monet opiskelijat ovat ansainneet college kulut. Jatkuu työllisyyden ja edistäminen riippuu tehdyn työn laatua. Klo Cumberland'in opiskelijat saavat muodollisen koulutuksen pienin kustannuksin ja jos heillä ei ole rahaa, he maksavat suuren osan koulutuksestaan ​​tekemällä päivittäin työtä college kahvilassa, huolto osasto, Appalakkien tavoittamisohjelmia-opiskelijaksi avustajat, valokuvaajat, posti- apulaiset ja osa-aika sihteerit.

Self-help mahdollisuudet saavat yli kuusisataa opiskelijoita, jotka työskentelevät keskimäärin kaksitoista tuntia viikossa alle ohjauksessa ja valvonnassa. Nämä opiskelijat opetetaan arvo täsmällisyyteen, teollisuuden, luotettavuus, ja aloite.

Kasvu palvelemalla Ja Työ Missio yliopiston Cumberland'in todetaan selvästi yliopiston kanta työn arvon ja palvelun muille. Palvelu / Työ ja Leadership Program keskittyy siinä uskossa, että opiskelijoiden on sijoitettava paikkoihin, joissa he voivat kokea mahdollisuuksia sekä johtamistaitoa. Opiskelijat ovat velvollisia osallistumaan suunniteltu toiminta kampuksen tai yhdyskuntapalveluun, samanaikainen johtajuus toimintaa, ja työ ennen valmistumistaan. Jokaisen opiskelijan tulee esittää hyväksyttävä suunnitelma vähintään neljäkymmentä tuntia kampuksen / yhdyskuntapalveluun tai osallistua kollegion Workstudy Program.

Tarjota opiskelijoille johtajakoulutukseen olennaisena osana ohjelmaa, jokainen opiskelija osallistuu palvelun tai työtoimintaan tarvitaan myös osallistua useisiin johdon seminaareissa. Tavoitteena Tämän toiminta on paitsi tehdä opiskelijoille tiedostaisivat vastuunsa muille palvelun kautta / työkokemus, mutta myös antaa opiskelijoille valmiudet järjestää ja johtaa muiden vastaavaa toimintaa.

Jotta tallentaa täyden valikoiman toimintaa, jossa opiskelija on osallistunut yliopistossa on Cumberland'in, joka on "Johtajuus palveluissa Transcript" kehitetään jokaiselle opiskelijalle. Tämä ote on pysyvä osa jokaisen opiskelijan ennätys ja toimitetaan kun opiskelijan pyynnöstä yhdessä hänen / hänen akateeminen ennätys.

Akkreditointi University of the Cumberland'in on akkreditoitu Southern Association of yliopistoissa ja kouluissa komission Korkeakoulut myöntämään osakkuusyrityksen ylioppilastutkinnon, Masters, koulutus asiantuntija ja tohtorin astetta. Alkuperäinen hyväksynnän päivämäärä oli 1964. Viimeaikaiset vahvistettiin päivämäärä on 2006. Seuraavaksi vahvistettiin päivämäärä on Class of 2016. Ota komission Korkeakoulut at 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soita 404-679-4500 varten kysymyksiä akkreditointi yliopiston Cumberland'in. Jos haluat nähdä nykyisen tilan yliopiston Cumberland'in, siirry linkki on SACCOC sivustolla: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 University of the Cumberland'in on yksityinen, uskossa perustuen laitokselle, joka on säätelee johtokunta. Hallitus muodostetaan arvostettu yksilöt ympäri Kentuckyn osavaltiossa ja Yhdysvalloissa. University of the Cumberland'in on kaikkien sovellettavien liittovaltion ja osavaltioiden syrjimättömyyttä säädökset ja ei tee kiellettyä syrjintää rodun, ihonvärin, kansallisuuden, etnisen alkuperän, sukupuolen, iän, vammaisuuden tai geneettistä informaatiota. Yliopisto voi syrjiä perusteella uskonnon missään asennossa työllisyyden voidakseen täyttää tarkoituksensa.

University of the Cumberland'in "Education ohjelmat ovat edelleen valtion akkreditoitu kautta Kentucky Opetus Professional Standards Board (EPSB)

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Ohjelmat

Kysymyksiä