Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

Johdanto

Daytonin yliopisto on huippuluokan katolinen tutkimusyliopisto, jonka tarjonta ulottuu perustutkintotasolta tohtorintutkintoon. Olemme monipuolinen yhteisö, joka on sitoutunut marialaisen perinteen mukaisesti kouluttamaan koko ihmistä ja yhdistämään oppimisen ja tieteellisyyden johtajuuteen ja palvelemiseen.

Henkemme sytyttää rajattoman uteliaisuuden, joka saa meidät kohtaamaan rohkeasti tuntematonta, osallistumaan tutkimiseen ja tekemään uusia löytöjä. Tässä tarkastelemme uskon ja järjen välistä suhdetta. Integroimme tietoa eri tieteenaloista ja koulutamme palvelua, oikeudenmukaisuutta ja rauhaa varten.

Yli 80 perustutkinto- ja 50 jatko- ja tohtoriohjelmassamme tutkijamme ovat haastavia. Ei vain sen vuoksi, vaan koska maailmassa on todellisia haasteita, joihin on vastattava. Näin valmistumisen saapuessa et astu todelliseen maailmaan ensimmäistä kertaa. Olet jo osa sitä, täysin valmistautunut uraasi – ja elämääsi varten.

Paremman maailman rakentamisessa

Olemme omistautuneet tarjoamaan kokemukselliseen liiketalouden koulutusta, jossa opiskelijat saavat käytännön taitoja ja tietoja – ja käyttävät niitä.

Innovatiivinen, käytännönläheinen opetussuunnitelmamme kehittää eettisiä, itsevarmoja ammattilaisia, jotka ovat valmiita sopeutumaan ja muutoksiin.

Keitä olemme Mitä me teemme Mikä tekee meistä erilaisia
 • Tiivis oppijoiden yhteisö: tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat
 • Tiedon luojat, käyttäjät ja integraattorit
 • Yhteisön, ammatin ja yhteiskunnan palvelevia johtajia
 • Yhdistä liike-elämän teoria ja käytäntö katolisen ja marianistisen perinteen pohjalta
 • Luo ainutlaatuista, kokemuksellista oppimista luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella
 • Kehittää tutkinnon suorittaneita menestyneitä yhteisössään ja ammatissaan
 • Luo henkistä panosta, joka parantaa tutkijoiden ja ammattilaisten tietopohjaa
 • Yhteisö keskittyy koko ihmiseen
 • Kokemuksellinen ja arvopohjainen oppiminen katolisessa ja marianistisessa perinteessä
 • Toimintaa, tapahtumaa ja keskuksia, jotka luovat ja lisäävät käytännön viisautta
 • Syvät koulutusyhteydet opiskelija-, yritys-, yhteisö- ja alumnikumppaneiden kanssa

Kolme parasta syytä valita liiketoiminta UD:ssa

Käytännöllinen, käytännönläheinen oppiminen

Tiedämme, että käytännön koulutus vaatii, no, harjoittelua.

Siksi UD-liiketoiminnan opiskelijat ovat jatkuvasti mukana ympäröivässä maailmassa, olipa kyse sitten ulkomailla opiskelusta, huippuprojekteista, harjoittelupaikoista ja yhteistyöstä, palveluoppimisesta tai muista kokemuksellisista oppimisohjelmista.

Räätälöity koulutus

Olet ainutlaatuinen. Koulutuksesi pitäisi myös olla.

Haluatko suorittaa tupla- tai sivuaineena? Opiskelemaan ulkomailla tai käyttämään yritystaitojasi humanitaarisiin tarkoituksiin? Saadaksesi todellista kokemusta työharjoittelun tai yhteistyökoulutuksen kautta? UD:ssa voit mukauttaa koulutussuunnitelmasi kiinnostuksen kohteidesi mukaan ja valmistaa sinua henkilökohtaiseen ja ammatilliseen menestykseen. Omistautunut menestysneuvojasi auttaa sinua kehittämään - ja viimeistelemään - suunnitelmasi.

Yhteistyöympäristö

Painopiste yhteisössä

UD:ssa sinua kannustetaan pyrkimään huippuosaamiseen, mutta ei muiden kustannuksella. Sen sijaan, että kilpailisit muita opiskelijoita vastaan, olet osa yhteistyökykyistä, monipuolista ja osallistavaa oppijoiden yhteisöä. Täältä löydät tukevan ympäristön, jossa voit esittää kysymyksiä, tutkia kiinnostuksen kohteitasi ja valmistautua menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Kaiken lisäksi hyödyt pienestä luokkakoosta, jota opettavat taitaneet, sitoutuneet opettajat – et opettaja-avustajat tai jatko-opiskelijat.

Sijainnit

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, Yhdysvallat

  Ohjelmat

  Kysymyksiä