Master in Management ja henkilöstöhallinto
Madrid, Espanja
KESTO
12 Months
KIELET
Espanja
TAHTI
Osa-aikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
18 Sep 2023
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
25 Sep 2023
LUKUKAUSIMAKSUT
EUR 5 460 / per course *
OPISKELUMUOTO
Etäopiskelu
* koko maisterintutkinnon hinta yhdellä maksulla
Johdanto
Yhä useammin yritykset ottavat kilpailuerona käyttöön uusia organisaatiomalleja, jotka perustuvat omaan inhimilliseen pääomaansa.
Nykyaikainen henkilöstöjohtaminen vaatii alan pätevien asiantuntijoiden läsnäoloa ja toimintaa, minkä pitäisi kuulua niille, jotka ovat saaneet erityiskoulutusta henkilöstöresurssien laajassa kehyksessä.
Vastauksena tähän vaatimukseen Madridin UDIMA (UDIMA) tarjoaa virallisen henkilöstöhallinnon ja johtamisen maisterin tutkinnon, jonka opintosuunnitelma on julkaistu BOE:ssä 141 13.6.2013.
Sen tavoitteena on saada ammattilaisia, joilla on yleiset ja erityiset taidot, jotka ovat tarpeen ihmisten integroimiseksi ja kehittämiseksi liiketoimintaprojektiin, johon he ovat osallisia, heidän sitoutumistaan siihen, mikä myötävaikuttaa yrityksen erilaistumiseen ja kestävään kehitykseen.
Se on tutkinto, jossa on useita ammatillisia mahdollisuuksia: itsenäisenä ammatinharjoittajana, palkattuina tai virkamiehenä julkishallinnon palveluksessa.
osoitettu
"Yliopiston henkilöstöhallinnon ja johtamisen maisterin tutkinto" on suunnattu erityisesti korkeakoulututkinnon suorittaneille, yhteiskunta- ja oikeustieteiden alan valmistuneille, sanotun kuitenkaan rajoittamatta sitä tosiasiaa, että korkeakoulututkinnon suorittaneet opiskelijat kaikilta tiedon aloilta voivat päästä Master saadakseen ammatillisen erikoistumisen ihmisten ohjaamiseen ja johtamiseen organisaatioympäristöissä sekä käytännöllisen ja kilpailukykyisen profiilin tässä yhteydessä.
On tärkeää selventää, että tämä koulutusohjelma ei vaadi aikaisempaa kokemusta henkilöresurssien alalta, vaan se on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka vaativat korkean tason koulutusta, jonka avulla he voivat saavuttaa ammatillisen heijastuksen tällä alalla, yrityksissä ja organisaatioissa tai julkishallinnossa.
Masterin päätavoite
UDIMA :n yliopiston henkilöstöjohtamisen ja johtamisen maisterin koulutustavoitteena on kouluttaa opiskelijat korkeasti koulutetuiksi ammattilaisiksi henkilöstöhallinnon ja organisaatioiden ohjauksen alalla tarjoamalla heille käytännön profiili ja tarvittavat työkalut työsi onnistumisen takuulla henkilöstöammattilaisena, joka tavoittelee sitoutumistasi yritysprojektiin ja myötävaikuttaa siten yrityksen erilaistumiseen ja sen kestävyyteen.
Ohjelma tarjoaa erikoiskoulutusta joko täydentämään aiempaa yliopistokoulutusta tai mahdollistamaan henkilöresurssien ja työsuhteiden ammattilaisten uudelleenkoulutusta tai kehittämistä.
Masterin erityistavoitteet ovat:
- Tarjoa kattavaa koulutusta niille, jotka aikovat kehittää ammatillista toimintaansa henkilöstöhallinnon alalla sekä sen juridisessa-työvoimapuolella, yrityksen työsuhdepolitiikan kehittämisessä että sen ohjauksessa ja johtamisessa organisaatiossa.
- Hanki erikoiskoulutusta tärkeimmistä politiikoista, menetelmistä ja työkaluista, jotka tällä hetkellä ovat välttämättömiä organisaation ihmisten tehokkaalle ohjaukselle ja johtamiselle.
- Yksilöllisten ja kollektiivisten työsuhteiden monimutkaisuuden ja dynaamisen ja keskinäisen luonteen tunteminen ja organisaation työvelvoitteita operatiivisten menettelytapojen toteuttaminen sekä työlainsäädännön ammattimainen ja käytännöllinen tuntemus ja käyttö.
Opetusjärjestelmä
UDIMA koulutusmalli perustuu etäopetukseen, jossa hyödynnetään intensiivisesti tieto- ja viestintäteknologiaa (ICT) koulutusprosessin helpottamiseksi.
UDIMA oppimisen arviointijärjestelmä harkitsee erityyppisten toimintojen suorittamista ja tarvittaessa niiden ylittämistä. Kunkin oppiaineen toiminnan arvioimiseksi vahvistetut prosentuaaliset painot kuvataan yksityiskohtaisesti kunkin opetussuunnitelmaan sisältyvän moduulin tai oppiaineen tiedostossa, ja ne määritetään seuraavassa taulukossa vahvistetuista maksimi- ja minimiarvoista:
Osallistuminen oppimistoimintaan | ≥ 10 % |
ohjaimet | ≥ 10 % |
Jatkuvat arviointitoiminnot (AEC): | ≥ 20 % |
Kasvokkain suoritettu loppukoe (*) | ≤ 60 % |
KAIKKI YHTEENSÄ | 100% |
(*) Tiettyjen aineiden läpäisemiseksi opiskelijan on suoritettava pakollinen loppukoe, jonka tarkoituksena on varmistaa kehittymisensä aikana hankitut taidot ja tiedot.
Kaikissa oppiaineissa tulee olla opiskelijan akateeminen seuranta eurooppalaisen korkeakoulualueen ominaispiirteisiin perustuvien didaktisten toimintojen pätevöitymisen kautta.
metodologia
UDIMA metodologia perustuu etäopiskelujärjestelmään, joka edistää jatkuvaa arviointia ja "tekemällä oppimista" läheisyyden, saavutettavuuden ja opettajan ja opiskelijan välisen reaaliaikaisen vuorovaikutuksen ympäristössä tietotekniikan ja viestinnän kautta.
Opetus-oppimisprosessia kehitetään virtuaaliluokkahuoneissa, joissa opiskelijoilla on käytössään opetusopas aineen suunnitteluun. Opetusmetodologialla varmistetaan tiedon sekä ammatillisten ja henkilökohtaisten taitojen hankkiminen jatkuvan didaktiseen toimintaan sisältyvän arviointijärjestelmän, itsearviointikyselyiden ja henkilökohtaisen loppukokeen kautta.
Opiskelijan opiskelun ja koulutuksen edistämiseksi kehitetään seuraavia koulutustoimenpiteitä:
- Opiskele didaktisia yksiköitä opiskelijan saataville asetetun ja verkko-opiskeluun tarkoitetun didaktisen materiaalin kautta: käsikirjat, kirjat, artikkelit ja muu tutkittaviin aiheisiin liittyvä bibliografia.
- Kehitä koulutustoimintaa oletusten, käytännön tapausten ja kyselylomakkeiden avulla verkko-opetusalustojen työkalujen avulla.
- Suorita toimintoja, joihin liittyy tiedon haku ja hallinta.
- Valmistele ammatillista osaamista käynnistäviä tutkimuksia, raportteja, projekteja.
- Tarjoa opiskelijalle pysyvästi käytettävissä oleva opetusohjelma, joka mahdollistaa oikean opetus-oppimisprosessin käyttämällä seurantastrategioita, kuten verkko- tai puhelinopasteita.
- Kehitä jatkuvassa toiminnassa arviointiprosessi, joka mahdollistaa oppimisprosessin uudelleensuuntaamisen.
- Suorita opinto- ja ulkopuolisia harjoittelujaksoja erikoiskeskuksissa tutkinnon ammatillisten taitojen saavuttamiseksi.
- Edistää tutkimuskapasiteettia didaktisilla strategioilla, kuten projektin muotoilulla, data-analyysillä, tulosten tutkimisella, johtopäätösten tekemisellä ja bibliografian käsittelyllä.
- Kehitä suullista esiintymistaitoa ja akateemisten töiden puolustamista käyttämällä toimistoautomaation opetustyökalujen mahdollisuuksia.
uranäkymät
Suhteellaan työelämään UDIMA työmarkkinoilla eniten kysytyt koulutukset ja taidot.
Henkilöstön ohjauksen ja johtamisen maisteri kouluttaa muun muassa seuraavia ammatillisia mahdollisuuksia:
- Johtajat tai henkilöstöteknikot missä tahansa yrityksessä tai yksityisessä tai julkisessa organisaatiossa.
- Henkilöstöalan konsultti tai teknikko (valinta, koulutus, henkilöstöhallinto, viestintä, työympäristö ...).
- Kehityspäällikkö.
- Vastaa korvauksista ja eduista.
- Talent Management -johtaja.
- Henkilöstöhallinnon päällikkö. Työsuhdepäällikkö.
- Aluekoordinaattori (työvoima, henkilöstöhallinto, valinta, koulutus).