Keystone logo
The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

Johdanto

CONNECT. LEARN. SUCCESS.
TÄYSIN VERKOSSA.

University of Fredericton (UFred) on täysin verkossa toimiva, tutkintoa antava oppilaitos, joka tarjoaa todistus-, tutkinto- ja tutkinto-ohjelmia. UFred on perustettu Frederictonissa, New Brunswickissa, ja se on poikkeuksellisen ylpeä siitä, että se tarjoaa innovatiivista ja merkityksellistä verkkokoulutusta, jossa korostetaan johtajuuden kehittämistä ja elinikäistä oppimista.

UFred tarjoaa ainutlaatuisen, täysin verkossa tapahtuvan oppimiskokemuksen, joka tukee opiskelijoiden akateemisia ja ammatillisia tavoitteita. Lähestyttävän, ystävällisen tuen ja palvelun avulla UFred on omistautunut opiskelijoiden menestykselle.
UFredin visiona on antaa oppijoille maailmanlaajuisesti mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa helppokäyttöisen ja soveltavan ammatillisen koulutuksen avulla. Heidän tehtävänään on tarjota maailman ammattilaisille täysin yhteensopiva, yksilökeskeinen elinikäinen oppimispolku, joka parantaa yksilön suorituskykyä. UFredin arvoihin kuuluvat rehellisyys, intohimo, keskinäinen luottamus, oppiminen, keskinäinen kunnioitus ja pätevyys.

Miksi opiskella UFredissä?

UFredin verkko-opiskelijat saavat samaa korkealaatuista opetusta, verkostoitumismahdollisuuksia ja yhteistyötä kuin kampuksella tapahtuvassa ohjelmassa; opiskelijat ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa professoreiden ja kollegoiden kanssa. Opiskelijat voivat esittää kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja työstää opiskelumateriaalia yhteistyössä täysin verkossa.

UFred historia

Frederictonin yliopisto on yksityinen oppilaitos, joka perustettiin vuonna 2005 Frederictoniin, New Brunswickiin. Lähtökohtana oli, että täysin verkossa tapahtuva koulutus on tulevaisuuden tapa, ja se loi innovatiivisen ja korkealaatuisen oppimispolun, jota se jatkaa edelleen kansainvälisesti laajentaen.

UFredin kanssa oppimisen edut

Joustavuus: Työssäkäyville ammattilaisille kehitettynä ohjelmana UFred varmistaa, että opiskelijat pystyvät tasapainottamaan opinnot uransa ja muiden henkilökohtaisten ja ammatillisten sitoumusten kanssa. UFredillä on mahdollisuus keskeyttää opinnot milloin tahansa, joten opiskelijat voivat pitää tauon ohjelmassaan tarpeen mukaan.

Online tarkoituksella: UFredin ohjelmia tarjotaan verkossa tarkoituksella. Näin opiskelijat voivat maailmanlaajuisesti osallistua yliopiston ohjelmiin ilman tarvetta keskeyttää uransa tai matkustaa osallistuakseen.

Kohtuuhintaisuus: UFred on ylpeä siitä, että se tarjoaa opiskelijoille edullisia ohjelmia säilyttäen samalla koulutuksen korkean laadun. Mahdollisuus maksaa kurssi kerrallaan tarjoaa opiskelijoille taloudellista joustavuutta.

Urakehitysmahdollisuudet

UFredin ohjelmat valmistavat opiskelijoita ottamaan seuraavan askeleen urallaan maantieteellisestä sijainnistaan riippumatta. UFredin yritysohjelmia voidaan helposti soveltaa useilla eri aloilla, ja ne on havaittu soveltuviksi jo ennen kuin opiskelijat ovat suorittaneet ohjelmansa loppuun.

Pääsymaksut

  • High School Diploma or Equivalent
  • Neljä yliopiston valmentavaa kurssia, mukaan lukien englanti 12, matematiikka 12 ja kaksi ylimääräistä 12 luokan yliopiston valmentavaa kurssia
  • Minimum overall average of at least 65% in the university preparatory classes

Aikuiset sisäänpääsyt

  • High School Diploma or Equivalent
  • Older than 21 years of age and have been away from an educational program for a minimum of three years

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Fredericton

    371 Queen St Suite 400, E3B 1B1, Fredericton

Kysymyksiä