Keystone logo
© BIMM University
Ulster University Online

Ulster University Online

Ulster University Online

Johdanto

Opiskele verkossa milloin ja missä haluat Ulsterin yliopistossa.

Tutustu 100 % online-etäopiskeluohjelmiimme ja vie urasi uudelle tasolle.

Ulsterin yliopistolla on maine maailmanluokan koulutuksesta, tiloista ja erinomaisesta tutkimuksesta sekä todellisten oppimismahdollisuuksien tarjoajana, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää taitoja, jotka tuovat lisäarvoa itselleen, heidän yhteisölleen ja työpaikalleen. Verkko-etäopiskelukurssimme kehittävät tarvittavia taitoja viedäksesi urasi uudelle tasolle.

Ulster University on Pohjois-Irlannin kansalaisyliopisto, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaista opetusta ja tutkimusta, joka vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntamme terveyteen ja taloutemme vaurauteen.

Ratkaisuja globaaleihin haasteisiin

Pyrimme tarjoamaan ratkaisuja globaaleihin haasteisiin sosiaalisen ja liiketoiminnan uudistumisen, kestävyyden, terveiden yhteisöjen sekä luovuuden ja kulttuurin teemillä ja varustaa opiskelijoillemme kyky ymmärtää ja osallistua mielekkäästi yhä globalisoituvampaan yhteiskuntaan.

Opiskele missä tahansa, milloin tahansa

Ulsterin yliopisto tarjoaa joustavia etäopiskelukursseja, joilla on 20 vuoden kokemus erinomaisen verkko-opetuksen toimittamisesta, joiden avulla opiskelijat voivat opiskella sitoumustensa mukaisesti ja kokea maailmanluokan koulutusta missä tahansa päin maailmaa tahansa.

Oppiminen verkossa Ulsterin kanssa

Ulsterin yliopisto, jolla on vakiintunut maine verkkokurssien tarjoajana, on järjestänyt etäopiskelukursseja yli kahden vuosikymmenen ajan.

  • Etäopiskelukurssimme ovat 100 % verkossa, ja ne toteutetaan verkkoluentojen, seminaarien ja käytännön harjoitusten yhdistelmänä.
  • Verkkokurssejamme johtavat korkeasti koulutetut akateemiset ryhmät, jotka koostuvat tunnustetuista tutkijoista, joilla on vakiintuneet tutkimusvaltuudet ja kokemus omilla aihealueillaan.
  • Etäopiskelijoillamme on pääsy kaikkiin tarvitsemiinsa resursseihin ja kaikkiin oppimateriaaleihin, keskustelupalstoihin ja luentoihin Ulsterin 24/7 online-oppimisportaalin kautta.
  • Opiskelijat saavat myös opiskelijatukea uraan, tutkimusmahdollisuuksiin ja mahdollisiin huolenaiheisiin liittyen ohjelman kaikissa vaiheissa ilmoittautumisesta valmistumiseen.

Lisäksi joustavuuden ollessa prioriteettimme opiskelijat voivat sovittaa yhteen työ- tai elämäsitoumukset opintojensa kanssa. Opiskele missä haluat, milloin haluat Ulsterin yliopistossa.

Pääsymaksut

Miten hakea

Vaihe 1:

Tälle kurssille hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja sen voi aloittaa siirtymällä kurssin sivulle.

Vaihe 2:

Sinun on täytettävä lomake saadaksesi lisätietoja. Voit keskustella ilmoittautumisneuvojan kanssa tai hakea suoraan.

Vaihe 3:

Tämän jälkeen sinun on täytettävä hakemuslomakkeemme.

Vaihe 4:

Sen jälkeen voit aloittaa ohjelman sopivana hakupäivänä.

Sijainnit

  • Belfast

    Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kysymyksiä