Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

Johdanto

Unicaf on johtava verkkoalusta, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ja laadukkaita korkeakoulutuksia aliedustetuille markkinoille ja toimii tunnettujen yliopistojen kanssa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Afrikassa.

Unicaf toimii yhteistyössä Ison-Britannian, Yhdysvaltojen, Euroopan ja Afrikan yliopistojen kanssa tarjotakseen korkealaatuisia korkeakoulututkintoja verkossa opiskelijoille Afrikassa ja ympäri maailmaa. Nykyisiä kumppaneita ovat Liverpool John Moores University (Iso-Britannia). Suffolkin yliopisto (Iso-Britannia), Itä-Lontoon yliopisto (Iso-Britannia), Kalifornian yliopiston Riverside Extension (Yhdysvallat) ja Unicafin yliopisto (Afrikka).

Hallituksen tuen väheneminen yliopistoille, kun opiskelijaviisumien määräykset kiristyvät, tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää kehittyviä markkinoita online-toimitusmallien avulla; Tätä tekijää yliopistot eivät voi sivuuttaa. Unicaf pyrkii räätälöidyn kumppanuusmallinsa kautta toimimaan verkkokoulutuksen katalysaattorina kehittyvillä markkinoilla, kuten Saharan eteläpuolisessa Afrikassa.

Kehittyvät maat eivät kykene selviytymään korkeakouluopiskelijoiden kasvavasta määrästä ja perinteisten oppilaitosten rakentamisen korkeista kustannuksista. Verkko-oppiminen on paras mahdollinen ratkaisu sen varmistamiseksi, että korkealaatuisen korkeakoulutuksen saatavuutta eivät rajoita sijainti, lukukausimaksut tai akateemisten resurssien puute.

Viimeaikaisen tekniikan kehityksen myötä verkkokoulutus voi olla yhtä tehokasta kuin perinteinen luokkahuoneopetus. Unicafin asiantuntemus palvelun laadusta ja ylimääräisen verkkokokemuksen tarjoamisesta opiskelijoille on tehnyt kaikista Unicafin kumppanuuksista alusta asti erittäin onnistuneita.

Sijainnit

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Kysymyksiä