Keystone logo

Unicaf - University of Suffolk

A logo

Johdanto

Meistä

Unicaf on tehnyt yhteistyötä Suffolkin yliopiston kanssa tarjotakseen erilaisia kursseja.

Tietoja Suffolkin yliopistosta

Suffolkin yliopisto on transformaatioyliopisto, joka imee Ison-Britannian yliopistojen parhaat perinteet ja yhdistää ne 2000-luvun yleisöön ja nykyaikaiseen työllisyyden ja yrittäjyyden maailmaan. Olemme erottuva, kukoistava akateeminen yhteisö, jolla on selkeä ja välitön vaikutus. Tavoitteemme on muuttaa – yksilöiden ja yhteisöjen – elämää parempaan suuntaan.

Tietoja yhteistyöstä Unicafin kanssa

Suffolkin yliopiston ja Unicafin välinen kumppanuus yhdistää molempien organisaatioiden resurssit ja valmiudet tarjotakseen innovatiivisia oppimisratkaisuja ja ohjelmia, jotka toimitetaan täysin verkossa monenlaisten ammattilaisten tarpeisiin.

Unicaf on yksi anteliaimmista saatavilla olevista stipendiohjelmista. Ohjelma tukee opiskelijoita, joiden kotipaikka on Afrikassa, ja tarjoaa mahdollisuuksia opiskella Suffolkin yliopiston kanssa yhteistyössä tarjottaviin verkko-ohjelmiin paljon halvemmalla.

Unicaf-stipendiohjelman ensisijaisena tavoitteena on tehdä koulutus kohtuuhintaista heikosti palvelevilla alueilla asuville opiskelijoille ja tarjota heille mahdollisuuksia jatkaa korkeatasoisia akateemisia opintoja ja ansaita kansainvälisesti tunnustettuja tutkintoja.

Kumppanuuden kautta tarjottavat ohjelmat toteutetaan kansainvälisellä näkökulmalla ja pyritään varmistamaan, että opiskelijat ovat valmiita työllistymään globaaleilla markkinoilla ja saavat tuottoa koulutussijoitukselleen. Unicaf Suffolkin yliopiston verkkopalvelukumppanina tarjoaa yliopiston ohjelmat saataville verkossa tarjoamalla huippuluokan verkko-oppimisympäristön, jota täydentää vahva painotus monitasoiseen opiskelijatukeen.

Yhteistyökumppaneilla on laaja kokemus laadukkaan, innovatiivisen opetuksen ja oppimisen sekä jatkuvan ammatillisen kehityksen tarjoamisesta.

Suffolkin yliopisto vastaa ohjelmien akateemisesta laadusta ja myöntää tutkinnot.

Unicaf on Ison-Britannian Suffolkin yliopiston maailmanlaajuinen toimituskumppani, joka vastaa verkko-opiskelijoiden rekrytoinnista, pääsystä, ilmoittautumisesta ja tuesta yliopiston etätoimituksiin hyväksyttyihin yliopisto-palkintoihin. Onnistuneen suorittamisen jälkeen valmistuneet saavat Suffolkin yliopiston palkinnon.

Ohjelmat

Suffolkin yliopisto tarjoaa monia jännittäviä mahdollisuuksia perustutkinto-opiskelijoille opiskella VERKKOSSA seuraaviin opinto-ohjelmiin:

 • Kansanterveystieteen maisteri
 • Liiketalouden maisteri
 • BA Business Management
 • BSc Computing
 • LLB laki

Olennainen osa yliopiston lähestymistapaa on verkko-oppimiskurssien oppimissuunnittelu ja institutionaalinen sitoutuminen auttaa opiskelijoita kehittämään korkeatasoisia kriittisen analyysin, reflektoinnin ja ongelmanratkaisutaitoja.

Online-kokemus

Verkko-oppiminen on mullistanut korkeakoulutuksen sen tarjoamien monien etujen vuoksi. Verkko-opiskelijana voit oppia omaan tahtiisi ja omaan aikaansa paljon halvemmalla.

Mutta tutkinnon suorittaminen verkossa voi myös herättää kysymyksiä ja huolenaiheita. Se on uusi ja tuntematon kokemus, joten on luonnollista olla epävarma siitä, mitä odottaa ja miten prosessi etenee.

Opiskelijaneuvojasi opastaa sinut koko prosessin läpi etukäteen ja on tukenasi jokaisessa vaiheessa ensimmäisestä yhteydenotosta valmistumiseen, mutta tarjoamme myös seuraavat lyhyet kohokohdat verkko-oppimiskokemuksen johdannossa.

Verkko-oppimisen kohokohdat

Tuntisi järjestetään verkkoympäristössä. Voit kirjautua sisään milloin tahansa sinulle sopivana ajankohtana. Kun olet verkossa, kommunikoit opettajien ja opiskelutovereiden kanssa, luet osoitettuja tekstejä, käytät digitaalista materiaalia, julkaiset tehtäviä ja kommentoit muiden opiskelijoiden tehtäviä. Vaikka sinun on kirjauduttava sisään vähintään kahtena erillisenä päivänä viikossa, hyödyt tietysti suuresti säännöllisestä ja tiheämmästä läsnäolosta.

Verkkokurssikokemuksesi tapahtuu edistyneessä oppimisen hallintajärjestelmässä, joka on suunniteltu helpottamaan opiskelijoiden optimaalista oppimiskokemusta. Koulutusalustan lisäksi, jota käytät kommunikoidaksesi opettajien ja opiskelutovereiden kanssa, sinulla on myös pääsy e-oppikirjoihin, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden korostaa, merkitä, luoda kirjanmerkkejä, etsiä, ladata ja arvioida itseäsi.

Jokainen moduuli on huolellisesti suunniteltu vastaamaan odotuksia opintojen syvyydestä ja laajuudesta, joka vaaditaan palkinnon saavuttamiseksi tietyllä tasolla. Kansainvälisten sopimusten mukaisesti jokainen palkinto ilmaistaan opintopistemääränä, jotta saavutus olisi siirrettävä ja läpinäkyvä tuleville työnantajille ja muille korkeakouluille. Kunkin ohjelman oppimistoimintoja suunniteltaessa oletetaan, että keskimääräinen opiskelija omistaa noin kymmenen tuntia opiskeluajasta 1 opintopisteen saavuttamiseen (tämä likimäärä sisältää kaikki valmistelutyöt, lukemisen, kirjoittamisen, arviointitehtävät, viestintään käytetyn ajan keskustelufoorumeilla tai osallistumalla virtuaalisiin seminaareihin ja työpajoihin). Esimerkiksi kahdeksan viikkoa kestävään 20 opintopisteen moduuliin osallistuvan hakijan voidaan odottaa käyttävän keskimäärin 25 tuntia opiskeluaikaa viikossa (yhteensä 200 tuntia) saavuttaakseen moduulin oppimistulokset ja suorittaakseen arvioinnit. . Vaikka tähän ei ole tiukkaa sääntöä (esimerkiksi jokaisella hakijalla on ainutlaatuinen profiili sen suhteen, kuinka kauan häneltä kuluu oppimateriaalin lukemiseen ja ymmärtämiseen tai kirjallisen työn suorittamiseen), seuraava tehtäväluettelo voi auttaa ymmärrät ohjelman menestyksekkääseen suorittamiseen tarvittavan ajan:

Tyypillisessä moduulissa hakijoilta vaaditaan joka viikko:

 • Suunnittele opiskeluaika moduulissa laaditun ja ohjaajan ohjaamana viikoittaisen toimintasuunnitelman mukaisesti
 • Lue tapaustutkimusta ja taustamateriaaleja e-kirjoista ja muista lähteistä
 • Osallistu keskustelufoorumeihin, lue kirjoituksia, anna palautetta ja vastaa tiettyihin kysymyksiin
 • Valmistele määritettyjä muotoilutehtäviä (esimerkiksi lähetä vastausluonnos kysymykseen palautetta varten)
 • Valmistele kirjalliset tehtävät ja lähetä ne määräaikaan mennessä virallista merkintää ja palautetta varten (yleensä tämä ei ole viikoittainen tehtävä, mutta sitä voidaan vaatia, yleensä moduulin lopussa)
 • Pohdi oppimistasi ja anna palautetta moduulista kokemuksistasi ohjaajillesi ja vertaisryhmällesi

Kampusluokkahuoneen tapaan verkko-oppimiskokemus sisältää laajan osallistumisen ja vuorovaikutuksen tiedekunnan ja opiskelutovereiden kanssa. Voit myös käyttää online-foorumia kommunikoidaksesi neuvojien, opetusapulaisten ja opetusasiantuntijoiden kanssa.

Kun olet suorittanut tutkinnon onnistuneesti, sinulla on oikeus osallistua yhteen kahdesta vuotuisesta valmistujaistilaisuudesta Suffolkin yliopistossa.

Moduulijaksot alkavat useita kertoja vuodessa kysynnän perusteella, joten sinulla on mahdollisuus ilmoittautua ja aloittaa koulutusohjelmasi useammin kuin kerran vuoden aikana, mikä tarjoaa sinulle joustavuutta, jota ei usein löydy useimmista kasvokkain ohjelmista.

Otat yhden moduulin kerrallaan. Tämän aikuisille suunnitellun edistyneen oppimismenetelmän avulla voit keskittyä koko keskittymisesi yhteen aihealueeseen ennen siirtymistä seuraavaan, ja samalla voit ansaita tutkinnon nopeutetussa ajassa.

Ansaitsemasi tutkinnon arvo, hyväksyntä ja uskottavuus on sama kuin mikä tahansa vastaava tutkinto, joka on ansaittu perinteisessä kampusympäristössä.

Sijainnit

 • Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Kysymyksiä