Keystone logo
Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Johdanto

Universidad Ítaca olemme edelläkävijöitä etäopetuksen tarjoamisessa kaikkialla Meksikossa. Yliopistomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa kandidaatin tutkinto verkossa tai henkilökohtaisesti sekä maisterin tutkinto, jotta voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kasvaa nopeasti työpaikalla. Tiedämme, kuinka tärkeää sinun on suorittaa tutkinto, joten tarjoamme sinulle seuraavat edut edulliseen hintaan:

 • Virallinen voimassaolo
 • Neuvonta virtuaalikampuksella
 • RVOE
 • Ilmoittautumisapurahat
 • Pätevät opettajat
 • Saatavilla olevat lukukausimaksut, mukaan lukien tutkinto

Kuka olemme

Itacan yliopisto on laitos, joka perustettiin vuonna 1991 inhimillisen kehityksen tutkinnon edelläkävijäksi.

Aina halu parantaa ja tavoittaa nykyään enemmän ihmisiä, Universidad Ítaca on yli 18 ohjelmaa, kandidaatin ja maisterin tutkintoa eri opintoalueilla, kuten tekniikan, kognitiivisen käyttäytymisen, lain, humanististen tieteiden, täsmällisten tieteiden jne. kasvokkain ja koulun ulkopuolisessa järjestelmässä.

Kumppanien ja perustajien unelma on tarjota opiskelijoille tilaa ja järjestelmä, joka mahdollistaa itsereflektion ja tietoisuuden muuttaa asenteita ja saavuttaa olentoja, joilla on palkitsevampi asenne elämään. Heistä tulee heidän perheidensä, yhteisöjensä ja yritystensa henkilökohtaisen, ammatillisen ja taloudellisen kasvun lisääjiä ja helpottajia. Lyhyesti sanottuna Ithaca on malli, jonka tavoitteena on laukaista inhimillinen potentiaali henkilökohtaisen, ammatillisen ja liiketoiminnallisen menestyksen saavuttamiseksi.

tehtävä

Antaa - globaalista näkökulmasta - andragogista ja humanistista akateemista koulutusta, jota tuetaan tieteellisillä ja teknologisilla pyrkimyksillä.

näkymä

Olla huippuyliopisto, joka kokoaa yhteen parhaat opettajat ja opiskelijat ja edistää heitä maan tulevina ammattilaisina ja johtajina, jotka edistävät parempaa henkilökohtaista ja työelämää.

Miksi Ithaca

 • Se stimuloi opiskelijaa niin, että luovuuden, tutkimuksen, opiskelutottumusten ja kriittisen arvostelukyvyn avulla he kehittävät taitoja, osaamista ja asenteita, joiden avulla he voivat löytää ja vahvistaa mahdollisuuksiaan.
 • Se helpottaa nuhteettomien ihmisten koulutus- ja kehittämisprosessia, sillä he ovat kansainvälisellä tasolla erinomaisen ammatillisen ja kulttuurisen valmistautumisensa ja aidon sosiaalisen omantuntonsa vuoksi johtajia positiiviseen toimintaan, joka edistää ihmisen ja ihmisen aitoa kehitystä. yhteiskuntaa.
 • Se tarjoaa tilaa ja järjestelmää, joka mahdollistaa itsereflektion ja tietoisuuden muutoksen asenteissa, muuttamalla heidät perheiden, yhteisöjen ja yritysten henkilökohtaisen kasvun lisääjiksi ja edistäjiksi.
 • Se edistää ymmärrystä ja kunnioitusta kaikkia yksilöitä, heidän perinteitään, uskomuksiaan ja tapojaan kohtaan.
 • Muodosta päteviä ihmisiä, älä kilpailukykyisiä ihmisiä.

Sijainnit

 • Mexico City

  Centro Cultural Ítaca, S.C. Calle Morelos # 12 Col. Barrio del Niño Jesús, Alcaldía Tlalpan, 14080, Mexico City

Kysymyksiä