
Madrid, Espanja
KESTO
1 Months
KIELET
Espanja
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Pyydä aikaisinta alkamispäivää
LUKUKAUSIMAKSUT
EUR 164
OPISKELUMUOTO
Etäopiskelu
Johdanto
Keliakia on immuunijärjestelmän sairaus, jossa ihmiset eivät voi syödä gluteenia, koska se vahingoittaa heidän ohutsuoleaan. Parannuskeinoa ei tunneta ja se voi ilmaantua milloin tahansa. Gastronomia-alalla keliaakian puutteellisen hoidon seuraukset voivat olla kohtalokkaita, koska gluteenin saanti voi tarkoittaa mitä tahansa sairaalahoidosta henkilön kuolemaan. On erittäin tärkeää, että ammattilaisilla ei ole peruskoulutusta, vaan asiantuntevaa koulutusta tässä asiassa sekä riittävä asenne, herkkyys ja tietoisuus, jotta he pystyvät hoitamaan ja palvelemaan keliakia-asiakasta täysin ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Yksikään gastronomiselle maailmalle omistautunut ammattilainen ei voi olla ilman asiantuntevaa koulutusta.
Tavoitteet
- Tunne keliakian oireet ja ominaisuudet täydellisesti.
- Ymmärrä, että keliakia on yleinen sairaus iästä riippumatta.
- Tunne kaikki elintarvikkeet, joita tämän taudin sairaat ihmiset eivät voi syödä.
- Mahdollisuus laatia erityinen menu keliaakikoille kaikentyyppisissä tilaisuuksissa.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Keliakia
- Osa 1: Keliakian oireet, syyt ja vaikutukset
- Aihe 2: Keliakiapotilaiden ruokavalio
Gluteeniton menusuunnittelu
- Aihe 3: Haccp ja kotimainen ja ammattimainen ristikontaminaatio. Voimassa olevat määräykset.
- Aihe 4: Ruoat, jotka sisältävät gluteenia ja mahdollisia korvikkeita. Kulinaariset prosessit catering- ja elintarviketeollisuudessa. Gluteenittomat reseptit ja menut.
Yliopiston laajennuskurssi Gluteeniton ruokalistasuunnittelu ravintoloissa on lyhyt mutta informatiivinen ohjelma, joka tarjoaa arvokasta tietoa ja taitoja, ja siitä saa 2 opintopistettä onnistuneesta suorituksesta.