Keystone logo
Nopeutettu neuvonta
Kun otat yhteyttä kouluun, saat maksutonta prioriteettineuvontaa kaikkiin opiskelua ja hakemista koskeviin kysymyksiin.
Universidad Rey Juan Carlos Yliopiston jatkokurssin gluteeniton menusuunnittelu ravintoloissa

Universidad Rey Juan Carlos

Yliopiston jatkokurssin gluteeniton menusuunnittelu ravintoloissa

Madrid, Espanja

1 Months

Espanja

Täysaikainen

Hakemuksen jättämisen määräaika

Pyydä aikaisinta alkamispäivää

EUR 164

Etäopiskelu

Nopeutettu neuvonta
Kun otat yhteyttä kouluun, saat maksutonta prioriteettineuvontaa kaikkiin opiskelua ja hakemista koskeviin kysymyksiin.

Johdanto

Keliakia on immuunijärjestelmän sairaus, jossa ihmiset eivät voi syödä gluteenia, koska se vahingoittaa heidän ohutsuoleaan. Parannuskeinoa ei tunneta ja se voi ilmaantua milloin tahansa. Gastronomia-alalla keliaakian puutteellisen hoidon seuraukset voivat olla kohtalokkaita, koska gluteenin saanti voi tarkoittaa mitä tahansa sairaalahoidosta henkilön kuolemaan. On erittäin tärkeää, että ammattilaisilla ei ole peruskoulutusta, vaan asiantuntevaa koulutusta tässä asiassa sekä riittävä asenne, herkkyys ja tietoisuus, jotta he pystyvät hoitamaan ja palvelemaan keliakia-asiakasta täysin ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Yksikään gastronomiselle maailmalle omistautunut ammattilainen ei voi olla ilman asiantuntevaa koulutusta.

Tavoitteet

  • Tunne keliakian oireet ja ominaisuudet täydellisesti.
  • Ymmärrä, että keliakia on yleinen sairaus iästä riippumatta.
  • Tunne kaikki elintarvikkeet, joita tämän taudin sairaat ihmiset eivät voi syödä.
  • Mahdollisuus laatia erityinen menu keliaakikoille kaikentyyppisissä tilaisuuksissa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä