Keystone logo
© UNICAM
Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Università Telematica Pegaso

Johdanto

Yli 90 000 opiskelijan valitsema Pegaso Online University on kätevä, joustava ja sopii kaikille: nuorille, aikuisille, työntekijöille ja vammaisille. Pegaso Online -yliopiston ansiosta voit opiskella missä ja milloin tahansa ja suorittaa tenttejä missä tahansa 91 käytettävissä olevasta sijainnista kaikkialla Italiassa.

Tutkintomme ja jatko-opiskelijoiden verkkokurssit edustavat ainutlaatuista koulutustarjontaa Italiassa. Parhaiden didaktisten menetelmien ja tehokkaimman tekniikan ansiosta Pegaso tukee sinua milloin tahansa ammatillisten tavoitteiden ja unelmien suhteen, heijastaa sinut työelämään tai oman yrityksen luomiseen.

Korkean laadun lisäksi Pegaso-koulutusohjelmat ovat todella käteviä yli 500 yliopiston suurimpien italialaisten yritysten kanssa tekemän sopimuksen ansiosta.

155992_pexels-photo-3769021.jpeg

Keitä olemme?

I-yliopisto: Älykkyys, itsenäisyys, integraatio. Nämä ovat opetuskriteereitä, jotka luonnehtivat Pegaso Online -yliopistoa, jonka tehtävä on akatemian ja opiskelijoiden välisen täydellisen vuorovaikutuksen saavuttaminen, se on suuntautunut kulttuuristen ja ammatillisten taitojen jatkuvaan parantamiseen ja täyttää oman seurakunnan pedagogisen mallin jatkuva koulutus (elinikäinen oppiminen) ja "henkilökohtainen oppimisympäristö", mikä tekee oppimisesta keskeisen arvon.

Ministeriön asetuksella 20. huhtikuuta 2006 (GU n. 118, 23. toukokuuta 2006 - tavallinen toimittaja n. 125) perustettu Pegaso Online University on akatemia, joka perustuu nykyaikaisiin ja tehokkaisiin teknologiastandardeihin verkko-oppimisalalla. .

Opintojen lopussa julkaistavilla akateemisilla tutkinnoilla on sama oikeudellinen arvo kuin perinteisten yliopistojen myöntämillä tutkinnoilla.

Pegaso kykenee vastaamaan joustavasti ja tehokkaasti opiskelijoiden tarpeisiin, joten hän valitsee opetuksen ja työskentelyn tarkoituksenmukaisesti valittuihin opintojaksoihin, mikä takaa opetuksen täydellisen ja henkilökohtaisen itsenäisyyden. Kurssit, joissa ei ole fyysistä läsnäoloa, mutta jotka on jatkuvasti merkitty, antavat niiden erityispiirteistä huolimatta seurata samanaikaisesti opiskelijaa ja seurata hänen jatkuvaa oppimistasoaan myös hänen säännöllisten arviointi- ja itsearviointimahdollisuuksiensa avulla.

Professoreita tukevat didaktisen tuen asiantuntijat (ohjaaja, mentori ja valmentaja) auttavat opiskelijaa hänen koko opintojaksonsa tavoitteenaan saavuttaa täydellinen tasapaino oppimisesta, joka perustuu hänen omien mahdollisuuksiensa vahvistamiseen. Erittäin teknologiset ja vuorovaikutteiset työkalut, kuten TV-oppiminen ja SOSIAALINEN oppiminen, saavat opiskelijan osallistumaan todella ainutlaatuiseen ja tehokkaaseen koulutuskokemukseen.

Kaikki tämä - ilmeisesti - jättämättä huomiotta suurta huomiota kansalliseen ja kansainväliseen tutkimukseen sekä nuorten sukupolvien tutkimustoiminnan edistämistä.

Eurooppalaisella ja muulla kuin Euroopassa Pegaso Online -yliopisto edistää oman perussäännönsä edellyttämien yleisten periaatteiden mukaisesti opetuksen, tutkimuksen ja opintojen kansainvälistä kehitystä myös etenkin eri maiden välisen kulttuurivaihdon kautta ja yhteistyössä muiden maiden kanssa. arvostetuilla Euroopan alueen yliopistoilla.

Miten opiskella

Pegaso Online University -koulutusmenetelmässä käytetään oppimiskohteista (oppimisen sisällön yksiköistä) koostuvia kursseja, joissa yhdistetään useita työkaluja, materiaaleja ja palveluja, jotka toimivat synergisesti opiskelijan koulutus- ja oppimatkalla. Opiskelijalla on todellakin:

  • Kirjallinen luokan teksti, bibliografiset viitteet ja muistiinpanot;
  • Diat (rikastetut tekstit, kuvakaaviot ja taulukot), jotka luennoitsijat ovat kommentoineet suullisesti;
  • Oppitunnileikkeet, saatavana synkronisena ja a-tahdistettuna.

155993_pexels-photo-5198252.jpeg

Kuinka voit suorittaa tentit?

Loppukokemus pidetään läsnä toimipisteissämme eri puolilla maata, ja se on uskottu dekaanin nimeämälle ja opetusluennoitsijan alaisuuteen kuuluvalle komissiolle. Hyväksytyt arviointikriteerit määräytyvät tietyn määrän välitestien (online-oppimistesti-testi, koostumus-kehittäminen, mahdolliset laboratoriotoiminnot jne.) Tulosten perusteella.

  • Online-toimintaan osallistuva laatu (osallistuminen ja interventioiden laatu, joita voidaan seurata alustan kautta)
  • Loppukokeen tulokset ovat läsnä yliopiston rakenteissa.

Keskukset

Pegaso Online University -keskukset ovat sijoittuneet kaupungin, jossa se sijaitsee, arvostetuimpiin rakennuksiin ja historiallisiin rakenteisiin; paikat, joilla on korkea historiallinen ja kulttuurinen profiili, todisteena yliopiston viranomaisista ja sen harkinnasta niiden laitosten keskuudessa, jotka ovat tunnustaneet sitoumuksen, kuten laadun, korkean didaktisen profiilin ja siksi hyväksyneet käytön.

Valintaa olla läsnä tällaisissa upeissa keskuksissa ei kuitenkaan tehty kuvasta johtuvista syistä, vaan siksi, että niitä pidetään mukavimpana taata opiskelijalle hänen pitkän akateemisen retkensä aikana korkeimman tason tuki, kunnioitus ja sydämellisyys.

Keskusten logistinen huomio, sijainti, yhteydet ja vastaanottokyky olivat tärkeimmät elementit yliopiston valinnassa, koska Pegasossa kaikki ovat mukana opiskelijaa.

Sijainnit

  • Rome

    Palazzo Bonadies Lancellotti Via di S. Pantaleo, 66 - 00186 - Roma, , Rome

    Kysymyksiä