MasterPhDLawKandidaattiMBAHealthcareCourses
Keystone logo
University College Dublin MSc Elintarvikkeet, ravitsemus ja terveys
University College Dublin

MSc Elintarvikkeet, ravitsemus ja terveys

Online Ireland

2 Years

Englanti

Osa-aikainen

Hakemuksen jättämisen määräaika

Sep 2025

EUR 125 / per credit *

Etäopiskelu

* EU:n/muun kuin EU:n maksu

Johdanto

Elintarvikkeiden, ravitsemuksen ja terveyden maisteriohjelma on suunnattu eri alojen tutkinnon suorittaneille, ja se soveltuu sekä luonnontieteiden että muiden alojen tutkinnon suorittaneille. Opiskelijat perehdytetään elintarviketieteen ja ravitsemustieteen perusteisiin, minkä jälkeen opiskelijat voivat opintosuunnitelman mukaan valita aiheita, joihin he haluavat keskittyä tarkemmin.

Tämä ohjelma suoritetaan ja arvioidaan kokonaan verkossa. Vähimmäisilmoittautumisaika maisterintutkintoon on kaksi vuotta, mutta opiskelijoilla on kuitenkin neljä vuotta aikaa suorittaa ohjelma joustavasti. Ohjelman joustava verkkomuoto antaa suurimmalle osalle opiskelijoista mahdollisuuden yhdistää opiskelu ja työelämä.

UCD:n maatalous- ja elintarviketieteiden korkeakoulun isännöimä Food, Nutrition and Health -ohjelma kokoaa yhteen UCD:n akateemisen ja tutkimushenkilöstön, joka työskentelee elintarviketutkimuksen terveyteen liittyvissä kysymyksissä, kuten elintarviketieteessä, ihmisten ja kansanterveyden ravitsemuksessa, elintarviketuotannossa, biosysteemitekniikassa, elintarvikelainsäädännössä, kuluttajakäyttäytymisessä ja elintarviketurvallisuudessa.

Opiskelijat saavat käsityksen ruoan luonteesta, siitä, miten sitä tuotetaan, miten jalostus vaikuttaa siihen, miksi syömme, mitä ruoalle tapahtuu, kun syömme sitä, ja miten ruoan osat voivat vaikuttaa ihmisen toimintaan. Maisterin tutkinnon suoritettuaan tutkinnon suorittaneet pystyvät soveltamaan näitä tietoja ravitsemukseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen eri ryhmissä, kulttuureissa ja yhteiskunnissa.

Tutkinnon suorittaneilla on korkeatasoinen koulutus elintarvikealan tieteestä ihmisen ravitsemuksen ja terveyden kannalta.

Mitä opettelen?

  • osaa ehdottaa ja kehittää ratkaisuja ravitsemukseen liittyviin ongelmiin, jotka liittyvät ihmisten terveyteen ja sairauksiin, ja viestiä niistä sidosryhmille ammatillisella ja asianmukaisella tasolla hyödyntäen tietotekniikkaa ja erilaisia lähestymistapoja.
  • osoittaa kriittistä tietoisuutta tieteelliseen rehellisyyteen liittyvistä periaatteista ja eettisistä kysymyksistä elintarvikkeisiin, ravitsemukseen ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä.
  • Osoittaa pätevyytensä hankkia, järjestää, analysoida, integroida ja tarkastella kriittisesti elintarvikkeisiin, ravitsemukseen ja terveyteen liittyviä tietoja useista eri lähteistä sekä laatia ja puolustaa perusteltuja päätelmiä.
  • osoittaa tehokkaat ajanhallinta- ja organisointitaidot
  • tuntea rakenteet ja teoreettiset välineet, jotka mahdollistavat tehokkaan tiimityön, innovatiivisten ideoiden tuottamisen ja taitotiedon, jonka avulla ne voidaan valita jatkokehitystä varten.
  • Elintarvikkeiden, ravitsemuksen ja terveyden perustana olevien keskeisten periaatteiden integroiminen ja soveltaminen.
  • Ajattelee itsenäisesti, osoittaa oma-aloitteisuutta, arvioi ja valitsee sopivia ja perusteltuja lähestymistapoja ongelmien ratkaisemiseksi.
  • Käytä tieteellisen tutkimuksen periaatteita tutkiaksesi tiettyä elintarvikkeita, ravitsemusta ja terveyttä koskevaa kysymystä, joka ansaitsee yksityiskohtaisen tutkimuksen.

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä