Keystone logo
© BIMM University
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Johdanto

Kehitä todellisia taitojasi kehittääksesi uraasi

Bathin yliopiston online-MSc-kurssit antavat sinulle tiukkoja älyllisiä haasteita ja todellisen maailman kokemusta, tarjoten sinulle portin uraauurtavaan tutkimukseen ja halutulle uralle. Täynnä mukaansatempaavaa, haastavaa sisältöä verkkotutkintokurssimme keskittyvät liiketoiminnan, talouden ja huippuluokan digitaalisten taitojen alueisiin, sillä tarjoamme vaadittuja taitoja ja tietoja, jotka ovat välttämättömiä nykyaikaisissa työympäristöissä. Timesin ja Sunday Times Good University Guide 2023:n 8. parhaaksi yliopistoksi äänestämällä Bathin yliopistolla, joka on 150 parhaan yliopiston joukossa QS World University Rankings 2024 -tutkimuksessa, Bathin yliopistolla on maine tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamisesta, joka houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa.

Kurssimme keskittyvät tosielämän sovelluksiin, joiden avulla voit soveltaa uutta tietoasi välittömästi urallasi ja antaa sinulle työkalut positiivisten muutosten tekemiseen työssä heti opiskelun alkaessa. Verkkotutkintomme keskittyvät liike-elämän, talouden ja huippuluokan digitaalisten taitojen alueisiin, sillä tarjoamme vaaditut taidot ja tiedot, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän työympäristöissä. Läheisten suhteidemme kautta teollisuudenaloihin ja mahdollisiin työnantajiin – monilla tiedekunnassamme on laaja kokemus alalta – Bathin yliopistossa tarjoamme sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset menestyäksesi työpaikalla.

Lue lisää

Opetuksesta, tutkimuksesta ja valmistumismahdollisuuksistaan tunnetun Bathin yliopiston online-MSc-kurssit on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat laajentaa näköalojaan keskeyttämättä nykyistä työtään tai elämäntapasitoumuksiaan. Joustava virtuaalinen oppimisympäristö tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella osa-aikaisesti verkossa samalla kun jatkat uratavoitteidesi saavuttamista. Tarvitset vain laitteen, jossa on Internet-yhteys, ja voit muodostaa yhteyden VLE:hen, joka on looginen ja helppo navigoida. Kurssi ensimmäisestä päivästä lähtien sinulla on pääsy yliopiston laajaan verkkokirjastoon ja innovatiivisten verkkotyökalujen valikoima, joka auttaa sinua suorittamaan opinnot onnistuneesti. Tulet myös osaksi maailmanlaajuista asiantuntijoiden ja opiskelutovereiden yhteisöä. Tämä auttaa sinua saamaan kansainvälisen näkökulman valitsemaasi opintoalaan ja laajentaa uranäkymiäsi.

”Ohjelmasta on ollut minulle enemmän hyötyä kuin osasin kuvitella, ja se on todella auttanut minua turvaamaan kaksi aikaisempaa roolini, joista molemmat ovat tietolähtöisiä. Tämän lisäksi se on antanut minulle mahdollisuuden menestyä edelleen ammattiurallani. - Ross Gray, Business Analytics online MSc opiskelija

Sovellettavan taloustieteen (pankki- ja rahoitusmarkkinat) verkossa MSc

Poliittisesta epävarmuudesta rahoitus- ja rekrytointivaatimuksiin taloustiede on olennainen osa jokapäiväistä päätöksentekoa. Online MSc Applied Economics with Banking and Financial Markets vie sinut tutkimuspapereiden ulkopuolelle todelliseen maailmaan ja antaa sinulle oivalluksia, joita voit toteuttaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Bathin yliopisto on ensimmäinen yliopisto Isossa-Britanniassa, joka tarjoaa sovelletun taloustieteen verkkomaisterin tutkinnon, ja korostamalla käytäntöä teorian sijasta tarjoamme ajanvaraisille ammattilaisille mahdollisuuden edistää uranäkymiään taloustieteen, pankkitoiminnan ja rahoituksen aloilla. .

Tekoäly Online MSc

Tämä tekoälyn online-tutkinto on ihanteellinen, jos sinua motivoivat tekoälyn edistämisen haasteet ja rajattomat mahdollisuudet. Yhdistämällä datatieteen ja robotiikan ohjelmoinnin ja koneoppimisen teknisempiin puoliin, tekoälyn maisterikurssimme tarjoaa taidot, joita tarvitset tekoälyn toteuttamiseen käytännössä ja asiantuntijoiden kasvavaan kysyntään tällä jännittävällä, tulevaisuuteen keskittyvällä ja nopeasti kasvavalla erikoisalalla. .

Business Analytics online MSc

Datatieteen ja liikkeenjohdon välistä kuilua kurottava Business Analytics online MSc antaa sinulle tarvittavat tekniset taidot ja asiantuntemus viedäksesi urasi uudelle tasolle. EQUIS- ja AMBA-akkreditoidun Bath School of Managementin toimittamana saat strategiset, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaidot, jotka ovat elintärkeitä nykypäivän yritysmaailmassa. analyytikkorooleja. Saat myös käyttöösi huippuluokan ohjelmistot ja analyyttiset työkalut yhteistyömme IBM:n kanssa.

Tietojenkäsittelytiede Online MSc

Liity yhdelle Ison-Britannian nopeimmin kasvavista teollisuudenaloista Bathin yliopiston tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinnon suorittamiseksi verkossa. Tietojenkäsittelyn teolliseen käyttöön keskittyvä kurssimme antaa sinulle asiaankuuluvat digitaaliset taidot ja tekniset valmiudet, jotka voivat johtaa monenlaisiin jännittäviin ammatillisiin tilaisuuksiin, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa ohjelmointiosaamista. Sinua opettavat inspiroivat tutkijat, joiden työ on suunnannäyttäjä tekoälyssä, ihmisen ja tietokoneen välisessä vuorovaikutuksessa ja kyberturvallisuudessa. Tämän vuoksi monet kampuksella valmistuneet ovat saaneet asemansa suurissa yrityksissä, kuten Electronic Artsissa, Nokiassa ja KPMG:ssä.

Yrittäjyyden johtaminen ja innovaatio verkossa MSc

Yhdistä oma halusi ja kunnianhimosi Bathin yliopiston yrittäjyyden johtamisen ja innovoinnin verkko maisteriohjelman tarjoamiin akateemiseen huippuosaamiseen ja oivalluksiin. Tämä EQUIS- ja ABMA-akkreditoidun Bath School of Managementin tarjoama online-jatkokurssi tarjoaa jännittäviä uusia näkökulmia perinteisiin liiketoiminnan aloille ja käynnistää elinikäisen yrityksen matkan. Olitpa sitten laajentamassa perheyritystä, perustamassa uutta yritystä tai pyrkiessäsi vaikuttamaan positiivisesti yrityksesi sisällä, maailman johtava koulumme auttaa viemään sinut sinne.

Engineering Business Management online MSc

Kehitä syvällistä ymmärrystä tekniikan ja teknologiajohtajuuden käsitteistä samalla kun hankit taitoja ja ymmärrystä liiketoiminnasta, toiminnoista ja strategiasta soveltaaksesi niitä tekniikan kontekstissa. Opintoihin kuuluvat liiketoiminta-analyysi, tuotekehitys ja toimitusketjun hallinta. Kurssi yhdistää tekniikan ja suunnittelun tiedekunnan sekä EQUIS- ja ABMA-akkreditoidun School of Managementin akateemisen huippuosaamisen ja teolliset verkostot.

Verkko-oppiminen on aktiivista ja sitoutunutta

Joustava virtuaalinen oppimisympäristömme tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella osa-aikaisesti verkossa samalla kun jatkat uratavoitteidesi saavuttamista. Virtuaalinen oppimisympäristömme on looginen ja helppokäyttöinen, ja se tarjoaa pääsyn kaikkiin asiaankuuluviin kurssimateriaaliin. Sen lisäksi, että sinulla on käden ulottuvilla lukuisia resursseja, voit selata yliopiston laajaa verkkokirjastoa opintojen ensimmäisestä päivästä lähtien. Tulet myös osaksi maailmanlaajuista asiantuntijoiden ja opiskelutovereiden yhteisöä. Tämä auttaa sinua saamaan kansainvälisen näkökulman valitsemaasi opintoalaan ja laajentaa uranäkymiäsi.

"Paras ominaisuus on vapaus opiskella yliopistossa, joka todella välittää opiskelijoistaan ilman, että sinun tarvitsee kitkeä koko elämäsi juurineen hyödyntääkseen näin hyödyllistä ja mielenkiintoista kurssia." - Jess Crees, tietojenkäsittelytieteen online-maisteriopiskelija

Mene pidemmälle Bathin yliopiston kanssa

Sijainnit

  • Bath

    Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Kysymyksiä