Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

Johdanto

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) johtajainstituutti (CISL) pyrkii tuottamaan sekä johtajia että ratkaisuja kestävän talouden ajamiseksi. CISL on päättänyt haastaa, tiedottaa ja tukea liike-elämän ja politiikan johtajia tekemään merkittäviä ponnisteluja kohti globaalia muutosta. Keskittymällä kannattavuuden ja kestävyyden yhteensovittavien strategioiden kehittämiseen CISL toivoo rakentavansa ihmisten johtokykyä luomaan haluamamme tulevaisuuden tinkimättä organisaation menestyksestä.

CISL International Alumni Network -verkostoon kuuluu noin 16 000 vanhempaa johtajaa ja johtavaa ammattilaista, jotka edustavat yrityksiä, julkista sektoria ja kansalaisyhteiskuntaa eri toimialoilla ympäri maailmaa. Tämän verkoston jäsenillä on mahdollisuus keskustella ideoista ja kokemuksista, tehdä yhteistyötä ja vaikuttaa muutokseen.

CISL tekee yhteistyötä digitaalisen koulutuksen tarjoajan GetSmarterin kanssa luodakseen interaktiivisen ja tuetun oppimiskokemuksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden johtaa muuttuvassa liike-elämässä.

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) johtajainstituutti (CISL) tekee yhteistyötä GetSmarterin, 2U, Inc. -brändin kanssa tarjotakseen interaktiivisen ja tuetun oppimiskokemuksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden johtaa muuttuvassa liike-elämässä.

Sijainnit

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Kysymyksiä