Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Johdanto

University of Essex Online tarjoaa 100-prosenttisesti verkkokursseja ja osa-aikaisia kursseja liike-elämän, tietojenkäsittelyn, koulutuksen, terveydenhuollon, lainopin, kriminologian ja psykologian aloilla. Tarjoamiimme tutkintoihin kuuluvat CertHE- ja kandidaattitutkinnot perustutkintotasolla sekä PG Certs-, PG Dips- ja maisteritutkinnot jatkotutkintotasolla, ja niiden opiskeluaika vaihtelee 8 kuukaudesta 4 vuoteen.

Voit opiskella kanssamme missä tahansa internetyhteydellä ja aikatauluusi parhaiten sopivaan aikaan. Kurssi toimitetaan huippuluokan virtuaalisen oppimisympäristön (VLE) kautta, joka tarjoaa sinulle 24/7 pääsyn korkealaatuisiin resursseihin, mukaan lukien luentolähetykset, keskustelufoorumit, live-seminaarit ja Q&A-istunnot sekä laajana e-kirjastona.

Jopa arviointisi suoritetaan kokonaan verkossa – yhdelläkään kurssillamme ei vaadita matkustamista testaustiloihin tai koekeskuksiin. Itse asiassa suurimmalla osalla kursseistamme ei ole tenttiä ollenkaan! Niillä harvoilla kursseilla, joilla on tenttivaatimukset, käytämme virtuaalista testausjärjestelmää, jonka avulla voit suorittaa akateemisesti tiukkoja kokeita mukavasti omasta kodistasi. Muussa tapauksessa teet kirjallisia tehtäviä, osallistut keskustelufoorumeihin tai kirjoitat heijastavia päiväkirjamerkintöjä.

Oletpa sitten kokenut ammattilainen, joka haluaa edetä urallasi tai vastavalmistunut, joka haluaa parantaa CV:ään, verkko-opiskelu on kustannustehokas, kätevä ja joustava tapa päästä eteenpäin.

Miksi opiskella kanssamme?

Olemme yksi pisimpään toimivista 100 % verkkotutkintojen tarjoajista Isossa-Britanniassa. Kaikki kurssimme on suunniteltu erityisesti verkkotoimitettaviksi, ja niissä yhdistyvät kultainen opetus uusimpaan teknologiaan ja mahdollistavat huippuluokan koulutuksen saamisen mistä päin maailmaa tahansa.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet hopeaa Office for Studentsin (OfS) tekemässä Teaching Excellence Framework (TEF) -arvioinnissa. Tämä tunnustaa sitoutumisemme korkealaatuisten opiskelijakokemusten tarjoamiseen, sillä oppimisympäristö ja akateeminen tuki sekä opetuksen arviointi ja palaute ovat saaneet erinomaiset arvosanat. Vuoden 2023 kansallisessa opiskelijakyselyssä (NSS) 95 prosenttia osallistujista oli sitä mieltä, että kurssi auttoi heitä kehittämään tietoja ja taitoja, joita he tarvitsevat tulevaisuudessa, ja 94 prosenttia sanoi, että kurssi oli heidän mielestään älyllisesti stimuloiva.

Online -opettajamme ovat alansa johtavia viranomaisia ja asiantuntijoita. He ovat intohimoisia opettamiinsa asioihin ja yhdistävät alan käytännön tietämyksensä korkealaatuiseen akateemiseen suoritukseen ja tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevan oppimiskokemuksen.

Omistautuneiden opiskelijaneuvojien ja opiskelutaitojen asiantuntijoiden tiimimme tarjoaa sinulle maailmanluokan mentorointia ja akateemista tukea ensimmäisestä päivästäsi valmistumiseen asti. Tiimi on valmiina auttamaan ja opastamaan sinua opintojen edetessä. Olipa kysymys tai ongelma mikä tahansa, he työskentelevät kanssasi löytääkseen ratkaisun.

Kaikki pätevyydemme on myöntänyt ja validoinut Essexin yliopisto, joka on palkittu yliopisto, jolla on 50 vuoden opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamista. Opintojen päätyttyä sinut kutsutaan valmistumaan Essexin yliopiston Colchesterin kampukselta. Saat saman todistuksen kuin kampusopiskelijat – opiskelutapasi mainitaan vain opintosuoritusotteessa.

Apurahat ja rahoitus

Maksut ja rahoitusvaihtoehdot

Yliopistokoulutus on yksi suurimmista sijoituksista itseesi ja urallesi. Lukukausimaksumme ovat samat kaikille opiskelijoille Isossa-Britanniassa ja kansainvälisesti – ja se sisältää kaiken opetusmateriaalin ja pakollisen luennon. Arvioinneista tai uusinnoista ei peritä piilokuluja!

Tarjoamme opiskelijoille myös lukuisia lukukausimaksualennuksia, stipendejä ja maksuvaihtoehtoja verkkokursseillemme.*

 • Alumnialennus: Essexin University of Essex Online ovat oikeutettuja 10 % alennukseen.
 • Täysi maksualennus: Maksa koko lukukausimaksu etukäteen, niin saat 5% alennuksen.
 • Kansainvälinen apuraha: Osittainen apuraha kansainvälisille opiskelijoille, jotka asuvat tietyillä alueilla Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella.
 • Opintolaina: CertHE-ohjelmamme sekä kandidaatin ja maisterin tutkintomme on tarkoitettu Student Finance Englandin opintolainoille.
 • Kuukausimaksusuunnitelma: Saatavana niille, jotka rahoittavat itse.

*Huomaa, että enintään kaksi alennusta tai stipendiä voidaan hakea, eikä kahta stipendiä voi hakea yhdessä. Saat lisätietoja alennuksistamme ja stipendeistämme sekä keskustellaksesi kelpoisuudestasi ottamalla yhteyttä hakutiimiimme.

Alumnitilastot

Rankingit

TEF

Olemme ylpeitä siitä, että meidät on arvioitu hopeaksi Opiskelijatoimiston (OfS) toteuttamassa Teaching Excellence Frameworkissa (TEF). Tämä tunnustaa sitoutumisemme korkealaatuisten opiskelijoiden kokemusten tuottamiseen ja erinomaisia arvosanoja oppimisympäristöstä ja akateemisesta tuesta sekä opetuksen arvioinnista ja palautteesta.

NSS

University of Essex Online saavuttaa huippuosaamisen opetuksessa, oppimisessa ja akateemisessa tuessa vuoden 2023 National Student Survey (NSS) -tutkimuksessa.

Sijainnit

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Yhdistynyt kuningaskunta

Chat with students

Kysymyksiä