Keystone logo
© Eva Dang
University of Exeter Online

University of Exeter Online

University of Exeter Online

Johdanto

Online-opiskelu Exeterin yliopistossa

Arvostetun Russell Groupin yliopistojen jäsenenä olemme sitoutuneet ylläpitämään parasta tutkimusta, erinomaista opetus- ja oppimiskokemusta sekä vertaansa vailla olevia yhteyksiä liike-elämään ja julkiseen sektoriin.

Kaikki opiskelijamme sekä kampuksella että verkossa hyötyvät pääsystä tutkijoihin, jotka ovat alansa johtajia ja ovat intohimoisia tuomaan uusimman tutkimuksensa luokkahuoneeseen. He haastavat sinut tutkimaan uusia ideoita, esittämään kysymyksiä ja ratkaisemaan ongelmia. Opiskelemalla verkossa Masters-tutkintoa Exeterin yliopistossa opit ohjaamaan omaa oppimistasi ja osallistumaan aktiivisesti tiedon luomiseen, mikä varmistaa, että opit ajattelemaan, etkä vain sitä, mitä ajatella. Pääset tekemään yhteistyötä tutkijoiden ja muiden opiskelijoiden kanssa ja kehittämään ymmärryksiä, jotka vaikuttavat sekä työ- että henkilökohtaiseen elämääsi.

Miksi opiskella verkossa?

Verkko-opiskelu tarjoaa joustavan lähestymistavan jatkokoulutukseen, jonka avulla voit parantaa uraasi keskeyttämättä sitä. Maailmassa, jossa näytämme olevan vain kiireisempiä ja uralla eteneminen on vain yksi monista pyörittämiämme lautasista, verkko-opiskelu vastaa kaltaisten liike-elämän ammattilaisten kutsuun, joka haluaa kehittää taitojaan ilman taukoa. Verkko-opiskelu tarjoaa äärimmäisen joustavuuden sanella paitsi milloin opiskelet, myös mitä opiskelet, mikä tarkoittaa, että voit räätälöidä ohjelmasi tarpeitasi vastaavaksi.

Miksi opiskella verkossa kanssamme?

Verkkomaisterin tutkintomme ovat yhtä arvokkaita kuin kampuksella suoritettavat pätevyydemme, ja ne ovat yhtä akateemisesti haastavia. Ne tarjoavat joustavuutta opiskelijoille, joilla on vakiintunut ura, sekä yrittäjille, jotka haluavat parantaa johtamistaitojaan ja samalla kasvattaa liiketoimintaansa.

Opi omassa tahdissasi

Ymmärrämme, että henkilökohtaisten ja työsitoumusten jongleeraaminen verkko-opiskelun kanssa voi olla haaste. Siksi asetamme sinut kuljettajan paikalle; luot aikataulun, jonka avulla voit opiskella ja jatkaa ammatillisten tavoitteiden saavuttamista. Maksimaalista joustavuutta varten tarjoamme kolme aloituspäivää ympäri vuoden ja mahdollisuuden pitää taukoja tarvittaessa, kunhan suoritat opinnot viiden vuoden sisällä. Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa PGCert- ja PGDip-tutkinnot, jotka voidaan sitten päivittää Mastersiksi, kun aika tai taloudelliset sitoumukset sallivat.

Tehosta uraasi

Opiskelu meillä ei tarjoa vain erinomaisia mahdollisuuksia urakehitykseen, vaan myös mahdollisuuden päästä osaksi maailmanlaajuista vertais- ja yritysverkostoa. Lisäksi virtuaaliympäristössä oppiminen sekä vahvistaa että osoittaa työnantajien nykyaikaisella työpaikalla hakemia elintärkeitä taitoja, kuten kommunikaatio- ja ajanhallintataitoja, kykyä motivoida ja ohjata sekä helppoutta kehittyvien digitaalisten teknologioiden parissa.

Miten opettaminen ja oppiminen verkossa toimii?

Kaikkea oppimaasi pääsee käsiksi verkossa kaiken kattavassa Exeter Learning Environment (ELE) -oppimisympäristössämme, mukaan lukien:

 • Oppimateriaalit – kirjoitettuna, tallennettuna tai animoituna sisältönä
 • Tietokilpailut oppimisen ja ymmärryksen tarkistamiseksi
 • Videoita, podcasteja, luettavia artikkeleita
 • Pääsy sähköisiin kirjoihin

Opiskelusi jaetaan viikko-aikatauluun, jotta näet, mitä töitä sinun tulisi pyrkiä suorittamaan viikoittain. Olemme varautuneet arvioiden valmisteluun ja lähettämiseen, minkä jälkeen sinulla on aikaa saada palautetta niistä ennen kuin päätät rekisteröityä ja maksaa seuraavan moduulin.

Kampuksen ominaisuudet

Palvelut online-opiskelijoille

Exeterin yliopistossa olemme omistautuneet tekemään verkkokoulutuskokemuksestasi mahdollisimman sujuvaa, jotta voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Arvostamme ja ymmärrämme sitoutumisesi koulutukseen työn, kodin ja muiden prioriteettien rinnalla. Siksi meillä Exeterin yliopistolla on useita tukipalveluita, jotka auttavat sinua tämän jännittävän matkan läpi.

Miten tuemme sinua?

Akateeminen tuki

Saat säännöllistä tukea akateemiselta ohjaajaltasi suunniteltujen online-tapaamisten muodossa sekä kaiken tarvitsemasi ad hoc -tuen, mukaan lukien yliopistoon siirtyminen, arviointeihin valmistautuminen, palautteeseen vastaaminen tai mikä tahansa muu opiskeluusi vaikuttava asia. Moduulin ohjaajasi keskittyy tukemaan sinua kaikissa kysymyksissäsi tai selvennyksissäsi, jotka sinulla on sinulle opettamaansa moduuliin liittyen. Tarkoituksena on nimenomaan auttaa täyttämään akateeminen potentiaalisi.

Koulutuksen tukipalvelut

Koulutuksen tukineuvojamme ovat täällä vastaamassa kaikkiin kysymyksiin, jotka eivät liity suoraan opetukseen. Henkilökuntamme on taitava vastaamaan kysymyksiisi oikea-aikaisesti aiheista, jotka vaihtelevat arviointien määräajoista, pidennyksen saamisesta tai arviointien lähettämisestä. Jos he eivät pysty vastaamaan kysymykseesi, he voivat viitoittaa sinut jollekin, joka voi vastata!

Digitaalinen kirjasto

Kaikki kirjaston resurssit, joita tarvitset menestyäksesi koulutuksessasi, ovat käytettävissä täysin digitaalisen kirjastomme kautta, joka on käytettävissä mistä tahansa paikasta milloin tahansa. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota erittäin henkilökohtaisen kirjaston tukipalvelun, jota verkko-opiskelijamme voivat käyttää useiden kanavien kautta, mukaan lukien 24/7-verkkochat, sähköposti ja 1:1-tuki kirjastonhoitajilta Microsoft Teamsin kautta. Jos digitaalinen kirjasto on sinulle uusi, meillä on kokoelma online-oppaita, jotka auttavat sinua hyödyntämään tätä resurssia parhaalla mahdollisella tavalla oppimiseen ja tutkimukseen.

Opiskelutaidot

Viimeisestä akateemisesta kirjoituksestasi voi kulua jonkin aikaa, tai tämä voi olla sinulle täysin uusi taito. Älä panikoi! Voit osallistua verkkotyöpajaan, poiketa virtuaaliseen kirjoituskahvilaan tai varata online-ajan opintoalueen neuvonantajalta, joka voi tarjota neuvoja ja tukea useilla opiskeluun liittyvillä aloilla, mukaan lukien:

 • Lukemis- ja muistiinpanostrategiat
 • Opiskelu ja ajanhallinta
 • Kriittinen analyysi
 • Esitystaidot
 • Akateeminen kirjoittaminen
 • Palautteen ymmärtäminen
 • Tarkastus- ja tenttistrategiat

Nämä ja muut alueet kattavat verkkoresurssimme ovat myös saatavilla, kun aloitat oppimismatkasi kanssamme.

Näiden palvelujen lisäksi Exeterin yliopisto on työskennellyt yhteistyössä Studiosity-tiimin kanssa tarjotakseen opiskelijoille online-opintotukea 24/7, 365 päivää vuodessa. ELE:n kautta käytettävän tämän avulla voit ladata jopa 5 500 sanan pituisia työ- tai tehtäväluonnoksia saadaksesi nopeaa mutta hyödyllistä palautetta oikeinkirjoituksesta, kielioppista, rakenteesta, kielen valinnasta ja viittauksista. Opiskelijat voivat tehdä 10 palautetta vuodessa, ja ne uusitaan joka syyskuu.

Hyvinvointipalvelut

Exeterin yliopistossa haluamme tukea opiskelijoidemme hyvää fyysistä ja henkistä terveyttä, jotta heillä olisi paras mahdollinen akateeminen ja opiskelijakokemus. Hyvinvointipalvelumme tuki koostuu kolmesta pääasiallisesta Pathways :

 • Psykologiset terapiat Pathway
 • Mielenterveys Pathway
 • AccessAbility Pathway

Olemme sitoutuneet tarjoamaan oppimisympäristön, joka antaa kaikille opiskelijoillemme heidän menestymiseensä tarvitseman tuen. Tuemme opiskelijoita, joilla on pitkäkestoinen vamma, mukaan lukien krooniset sairaudet, fyysiset ja aistivammat, oppimiserot ja autistisen spektrin sairaudet (ASC).

Hyvinvointi

Ymmärrämme, että toisinaan koulutuksen yhdistäminen muiden sitoumusten, mukaan lukien koti ja työ, rinnalle voi olla vaikeaa. Jos henkinen tai fyysinen terveytesi vaikuttaa opiskelukykyysi tai opiskelusi aiheuttaa terveysongelmia, kokeneet koulutusneuvojamme ovat käytettävissäsi keskustelemassa ja tukemassa sinua luottamuksellisesti ja tuomitsematta.

Työllistettävyys

Koulutusmatkaasi on todennäköisesti ohjannut intohimosi ohjata tai edistää uraasi tiettyyn suuntaan tai rakkautesi oppimiseen. Joka tapauksessa autamme sinua löytämään polun, joka perustuu pätevyytesi ja ammatilliseen kokemukseesi. Sen lisäksi, että kehität työllistettävyystaitojasi kurssillasi, voit käyttää erilaisia resursseja, joita tukevat täysin pätevät urat ja työllistettävyysneuvojat, jotka tarjoavat pääsyn:

 • Tehokkaiden CV:iden, saatekirjeiden ja hakulomakkeiden laatiminen
 • Avoimet työpaikat, uramessut, työnantajien ja alumniesittelyt
 • Uraohjauksen tapaamiset ja taitotyöpajat, jotka auttavat urasuunnittelussa, työnhaussa ja työnvalintaprosesseihin valmistautumisessa

IT tuki

Kun opiskelet meillä verkossa, sinulla on sama IT-tuki kuin kampuksella opiskelemallamme. Tämä sisältää:

 • Exeterin yliopiston sähköpostiosoite
 • OneDrive-pilvitallennustila
 • Asiantunteva IT Service Desk pääsytukea ja salasanan nollausta varten

Kun olet maksanut kurssin ja ilmoittautunut kurssille, luot käyttäjätunnuksen ja salasanan henkilökohtaiselle IT-tilillesi. Tämän avulla pääset kurssille ELE:n kautta sekä yliopiston sähköpostitilillesi, jonne kaikki kurssiin liittyvät sähköpostisi lähetetään.

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  Sijainnit
  • Exeter

   Stocker Road, EX4 4PY, Exeter

   Kysymyksiä