Keystone logo
University of Fairfax

University of Fairfax

University of Fairfax

Johdanto

University of Fairfax Distinction University of Fairfax

University of Fairfax on akkreditoitu, online-tutkinnon suorittanut instituutti, joka on perustettu käsittelemään pätevien tietoverkkojen ammattilaisten kasvavaa pulaa julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Suuret työnantajat (mukaan lukien Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC ja Veterans Affairs) palkkaavat ja edistävät opiskelijoita ja alumneja. Työnantajat tunnustavat, että University of Fairfax opiskelijat voivat välittömästi soveltaa mitä he oppivat ja antavat työtä, koska: (1) ammattitaidon suuntautuneiden tietoverkkojen tutkinto-ohjelmat opettavat asiantuntijat tietotekniikan tietotekniikan ammattilaiset ja (2) kaikki kurssit keskittyvät tietoverkkoturvaan ja vaativat "reaalimaailman" tietoverkkohankkeiden toteuttaminen.

Kuka ovat oppilaitamme?

Tyypillinen University of Fairfax opiskelija on tietoverkkoturva tai tietotekniikan ammattilainen, joka haluaa siirtyä tietoverkkoturvaan tai joka haluaa siirtyä tietoverkkojen turvallisuuteen saavuttamalla johtajuutta tai asiantuntemusta. University of Fairfax keski-ikä on 46 vuotta.

Miksi me?

Opiskelijat kertovat, että yliopisto on ainutlaatuinen ja vertaansa vailla. Erityisesti he valitsivat University of Fairfax :

 • 100% tietoturvan keskittyminen
 • Asiantuntija tietotekniikan tietotekniikan ammattilaisille
 • Täsmällinen, projektipohjainen, käytännönläheinen opetussuunnitelma
 • Saatavilla on verkko-opetus
 • Opiskelija- ja alumnitoiminnan urakehitys
 • Opiskelija ja alumni tyytyväisyys

Akkreditointi ja hyväksynnät

University of Fairfax on akkreditoitu etäopetuksen akkreditoinnista vastaavan komission (DEAC), jonka Yhdysvaltain opetusministeriö on listannut kansallisesti tunnustetuksi akkreditointitoimistoksi ja joka on korkeakoulujen akkreditoinnin korkeakoulujen akkreditoinnin (CHEA) jälkipuoliskainen jäsen.

Muita akkreditointeja, hyväksyntöjä ja sertifikaatteja ovat:

 • DEAC: n akkreditointi

University of Fairfax on akkreditoitu etäopetuksen hyväksyntäkomitea (DEAC). DEAC: n akkreditointikomitea on Yhdysvaltain opetusministeriön kansallinen tunnustettu akkreditointielin, ja se on korkeakouluopetuksen akkreditoinnin neuvosto (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Osoite ja puhelinnumero DEAC:
1101 17. katu NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

Lisäksi University of Fairfax on valtion valtuuksia useissa valtioissa, ja hyväksytyssä SARA-instituutissa voi ilmoittautua opiskelijoita kaikkiin Yhdysvaltojen maihin, paitsi Kaliforniassa ja Massachusettsissa sekä kansainvälisillä opiskelijoilla.

 • Virginia

University of Fairfax on Virginian korkeakouluvaltuutettu Sertifikaatin 23 luvun 21.1 luvun määräysten mukaisesti. University of Fairfax on myönnetty "sertifikaatti korkeakoulututkinnon järjestämisestä", jolla University of Fairfax valtuutetaan tarjoamaan tutkintotodistuksia, tutkintotodistuksia tai tutkintoon johtavia opinto-ohjelmia Virginian yhteisössä. »Http://www.schev.edu

 • Veteraanien edut

Veteraanit ja tukikelpoiset henkilöt, jotka saavat Post 911 / GI Bill ja muut maantieteellisiä merkintöjä koskevat luvut koulutusetuihin, voivat saada koulutukseen liittyviä etuja, kun he ovat osallistuneet University of Fairfax tarjoamiin koulutusohjelmiin. UoF on ylpeä osallistuja Yellow Ribbon -ohjelmassa. »Http://www.va.gov

eLearning University of Fairfax

Varmista tulevaisuutesi ja edistä tietoverkkosi turvallisuutta uraa oppimalla yksinomaan verkossa University of Fairfax . eLearning on kätevä tietoturva-alan ammattilaisille, joiden on oltava liikkuvia ja reagoivia vaativaan ja nopeaan tahtiin.

Esteettömyysetuudet

Kaikki akkreditoituja, käytännönläheisiä verkkoturvallisuusohjelmia tarjotaan helposti saatavilla olevan vuorovaikutteisen verkkoympäristön kautta, joka tarjoaa sinulle:

 • Mukavuus 24/7 pääsy kurssejasi mistä tahansa paikasta
 • Joustavuus parantamaan työsi, perheesi ja koulutussitoumuksiasi
 • Mahdollisuus yhden tukeen
 • Kyky yhteistyöhön ja yhteydenpito tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden ammattilaisten kanssa

Edut Edut

Asiantuntijaharjoittelijamme ja käytännönläheinen opetussuunnitelma auttavat sinua soveltamaan oppimasi heti. Tiukka, hauska, online cyber security kursseja:

 • Lue nykyiset parhaita käytäntöjä johtavalta asiantuntijaharjoittajilta
 • Jaa ideoita ja tee yhteistyötä muiden opiskelijoiden ja tiedekunnan kanssa
 • Paranna kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Paranna viestintätaitoja
 • Täydellisiä reaalimaailman hankkeita, jotka koskevat työpaikallasi

Urakehitys

Yhteistyökykyisten, vuorovaikutteisten eLearning-ohjelmien avulla voit rakentaa ammatillisen verkoston, kun suoritat koulutuksen. Harjoittelusi opettaja, sekä verkkopalvelujen kollegat, joiden kanssa työskentelet verkossa, tulee oleellinen osa ammatillista verkostoa koko urasi ajan, kuten sinä:

 • Lisää näkyvyyttä kentän vertaisten kanssa
 • Käytä mitä opit työpaikalla ja tunnustat oman panoksesi
 • Verkko tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa
 • Löydä palkitsevia ammatillisia mahdollisuuksia

Ainutlaatuinen verkko-oppimisen lähestymistapa

Käytämme ainutlaatuista lähestymistapaa verkko-oppimiseen, joka yhdistää kahdenlaisia ​​online-toimitustapoja tarjoamalla tehokkaimman online-oppimiskokemuksen aikuisopiskelijoille. Oppimisen lisäämiseksi online-ohjelmamme sisältävät mahdollisuuksia reaaliaikaiseen (synkroniseen) ja asynkroniseen vuorovaikutukseen.

Threaded Keskustelut

Asynkroninen vuorovaikutus tapahtuu osallistumalla ohjaajan johtamiin "kierteisiin keskusteluihin". Opiskelijat osallistuvat usein aikataulun mukaisiin aikoihin.

Online-keskusteluhuoneet

Opettajallasi on "virka-aika" määräajassa joka viikolla illalla. Näitä istuntoja ei tarvita, mutta ne ovat käytettävissä tukemaan sinua. Jokainen keskustelu arkistoidaan automaattisesti, ja sitä voidaan tarkastella nopean nopeuden jälkeen.

SyncSessions ™

Nämä istunnot järjestetään joka toinen viikko ja tarjoavat foorumin yhteistoiminnalliselle oppimiselle mahdollistaen reaaliaikaisen vuorovaikutuksen tiedekunnan ja opiskelijoiden välillä. Ne tallennetaan ja arkistoidaan opiskelijan käyttöön.

Teknologiavaatimukset

Opiskelijoilla on oltava henkilökohtainen käyttöoikeus Windows-tietokoneeseen, jossa on vähintään 512 megatavun RAM-muistia, nopea internetyhteys ja sopiva ohjelmistopaketti, joka tukee tekstinkäsittelyä, esitystekniikkaa ja taulukkolaskentaominaisuuksia. Lisäksi tarvitaan webbikamera ja mikrofoni / kuuloke.

Tuki verkko-oppimiselle

University of Fairfax online-tietoturva-tutkinto, sertifikaatti- ja sertifiointiohjelmat tarjoavat sinulle työkalut ja tuen, jotka sinun on menestyttävä, kun opit verkossa. Tämä verkko-oppimisympäristö on sekä käyttäjäystävällinen että helppokäyttöinen. Jotta opiskelijoilla olisi tuottava ja hyödyllinen koulutuskokemus, kaikki uudet opiskelijat osallistuvat suuntaan verkkoalustan hyödyntämiseen.

Lisäksi monet tukipalvelut parantavat verkko-oppimiskokemustasi, mukaan lukien:

 • Mobiilikäyttöoikeudet kursseille älypuhelinteknologian, kuten Android, iPhone
 • Twitter syöttää ajankohtaisia ​​ilmoituksia tärkeistä määräajoista ja ilmoituksista
 • Help Desk teknisen avun käytettävissä 24/7
 • Sähköisen kirjaston resurssit käytettävissä toissijaisen tutkimuksen suorittamiseen 24/7
 • Online-kirjastonhoitaja
 • Kirjaston oppimateriaalit / Webinars toissijaisessa tutkimuksessa

Sijainnit

Sijainnit
 • Roanoke, Yhdysvallat

Kysymyksiä