Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

Johdanto

Meistä

Tervetuloa Floridan yliopiston terveysministeriöön, Kaakkois-alueen kattavimpaan akateemiseen terveyskeskukseen ja osa maan top 10 julkista tutkimusyliopistoa.

UF Health edustaa yli 26 500 työntekijän sitoutumista päästä korkeammalle ja kauemmas, sekä kääntämällä tieteelliset löydökset potilaan hoidon edistymiseksi että toteuttamalla niitä ihmisten auttamiseksi palaamaan parhaan mahdollisen elämänsä.

Tietoja UF Healthistä

Olemme ainutlaatuisia terveydenhuollon korkeakoulujen, keskusten ja instituuttien sekä sairaaloidemme, tiedekuntakäytäntöjemme ja potilashoito-ohjelmiemme monimuotoisuuden vuoksi.

Akateemiset terveyskeskukset tekevät löytöjä, jotka johtavat läpimurtoihin potilashoidossa. Potilaamme ovat kaiken tekemisemme ydin pyrittäessä parhaisiin mahdollisiin kliinisiin tuloksiin, laatuun ja turvallisuuteen kansallisten akateemisten terveyskeskusten keskuudessa. Tarjoamme myötätuntoista hoitoa keskittyen maailmanluokan lopputulokseen kaikille riippumatta siitä, kuinka yksinkertaista tai monimutkaista heidän sairautensa on, ja tarjoamme toivoa - ja tuloksia - niille, joille muualla on kerrottu, että vaihtoehdot ovat loppuneet.

Tavoitteenamme on edistää terveyttä erinomaisella ja laadukkaalla potilashoidolla; innovatiivinen ja tiukka koulutus terveydenhuollon ammatteissa ja biolääketieteessä; ja vaikuttava tutkimus kaikilla perustutkimusten, käännös- ja kliinisten tutkimusten kirjoilla.

Keitä olemme

UF Health käsittää hammaslääketieteen, lääketieteen, hoitotyön, farmasian, kansanterveyden ja terveydenhuollon ammatit sekä eläinlääketieteen korkeakoulut; UF Health Shands -sairaalaperhe; UF Health Jacksonvillen terveyskeskus; UF Health North; ja akateeminen kampus Jacksonvillessä, jossa asuu UF College of Medicine - Jacksonville ja joka sisältää hoitaja- ja farmasian korkeakoulujen tarjoamia koulutusohjelmia. Se sisältää myös perusterveydenhuollon ja erikoiskäytännöt koko Pohjois-Keski- ja Koillis-Floridassa sekä Kaakkois-Georgiassa.

UF ja UF Health houkuttelevat ammattitaitoisia terveydenhuollon ammattilaisia ja henkilökuntaa eri puolilta maata. Dynaaminen yliopistoympäristö kannustaa liiketoimintaa, uraa ja yhteisön kasvua ja kehitystä. UF Health -sairaala- ja lääkäripalveluverkosto hallinnoi vuosittain yli 3 miljoonaa sairaala- ja avohoitokäyntiä ja palvelee potilaita kaikista Floridan 67 maakunnasta, ympäri maata ja yli 30 maasta.

UF Health Shands, UF Healthin yksityinen, voittoa tavoittelematon sairaalajärjestelmä, joka sijaitsee Gainesvillessä, sisältää seitsemän sairaalaa:

 • UF Health Shands -sairaala
 • UF Health Shands -syöpäsairaala
 • UF Health Shands -lastensairaala
 • UF: n sydän- ja verisuonisairaala
 • UF-terveysneurolääketieteen sairaala
 • UF Health Shands Rehab -sairaala
 • UF Health Shandsin psykiatrinen sairaala

Missio, visio ja arvot

Tehtävämme

 • Potilashoito
 • tutkimus
 • koulutus
 • Yhdyskuntapalvelus

Näkemyksemme

Yhdessä pyrimme luomaan pysäyttämätöntä vauhtia kohti tavoitetta parantaa yksilön ja yhteisön terveyttä löytämisen, kliinisen ja translaatiotieteen, tekniikan, poikkeuksellisen koulutuksen sekä potilaskeskeisen, innovatiivisen ja korkealaatuisen terveydenhuollon avulla.

Tämä on visiomme, kun käytämme yhdessä voimaa.

Meidän arvomme

UF Health -arvojen vauhtipyörä UF Health -yliopistossa keskeiset institutionaaliset arvomme keskittyvät sitoutumiseen potilaisiin ja rooliin yhteisöjemme palvelemisessa:

 • vastuullisuutta
 • monimuotoisuus
 • erinomaisuus
 • Innovaatio
 • eheys
 • ryhmätyö
 • Luottamus

Päättäväisyytemme ajaa meitä. Olemme ongelmanratkaisijoita, työskentelemme yhdessä lääketieteen eteenpäin viemiseksi. Tutkijamme edistävät välittömiä tai tulevia läpimurtoja, jotka muuttuvat käytännöiksi, jotka auttavat ihmisiä palaamaan laadukkaan elämän elämään. Tavoitteenamme on maksimoida valtion ja liittovaltion rahoituksen vaikutus UF-ohjelmiin, jotka edistävät biolääketieteen, kliinistä ja väestötieteitä. tehdä yhteistyötä monitieteisten mahdollisuuksien kanssa UF: n kumppaneiden kanssa; tuoda tieteelliset löydöt ja tekniikka kaupalliseen käyttöön potilaiden terveyden parantamiseksi.

Floridan yliopiston terveyslääkärit, UF: n lääketieteellisen korkeakoulun suuri monierikoistutkija, tarjoaa pääsyn yli 1000 palveluntarjoajalle yli 100 erikoisalueella. Koulutamme tutkinnon suorittaneita, jotka menestyvät ja johtavat kliinisessä hoidossa, luonnontieteissä, opetuksessa ja yhteisön terveydessä. Tavoitteenamme on olla kansallinen malli ammatillisessa lääketieteellisessä koulutuksessa ja lisätä tutkijakoulutuksen etusijaa.

Kaikki, mitä teemme, liittyy potilaan, heidän perheidensä ja yhteisöjemme terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen.

ryhmätyö

Vieraanvaraisuus ja palvelu alkavat tavasta, jolla tuemme ja kohtelemme toisiamme. Suhteemme joukkuetovereihimme ja muiden osastojen henkilökuntaan antavat sävyn käytössämme potilaille ja vierailijoille. Emme pysty tarjoamaan erinomaista potilashoitoa, jos emme tue toisiamme UF Health -kollegana. Terveydenhoito voi olla erittäin stressaava ympäristö. Yhteistyö kollegoiden kanssa kannustavassa tiimiympäristössä on ratkaisevan tärkeää kykymme tarjota turvallista, laadukasta hoitoa ja huomaavaa palvelua. Joka päivä omat tekomme vaikuttavat tiimimme moraaliin, suorituskykyyn ja saavutuksiin.

viestintä

Viestintä on tapa, jolla vaihdamme tietoja ja luomme henkilökohtaisen yhteyden, joka johtaa erinomaiseen potilashoitoon ja positiiviseen kokemukseen kaikille UF Healthissä. Viestinnän kautta voimme olla parhaita ongelmanratkaisijoita, jotka työskentelevät yhdessä lääketieteen eteenpäin viemisessä.

Ammattitaito ja vastuullisuus

UF Healthin edustajina olemme suurlähettiläitä organisaatiolle, joka edustaa parasta lääkettä. Palvelemme potilaita, jotka tulevat UF Healthiin kaikkialta Kaakkois-maailmasta, maasta ja monista maista. Heidän koko kokemuksensa - tarjoamamme palvelun ja vieraanvaraisuuden - tulisi vastata heidän saamaansa lääketieteellistä hoitoa.

Potilaamme tulevat luoksemme, koska he luottavat lääkäreihimme, sairaanhoitajiin ja kliinisiin ryhmiin tarjoamaan parhaan, huomaavan ja myötätuntoisen hoidon.

Taitojemme, tietämyksemme, hyvien päätösten ja kohteliaan käytöksemme avulla jokainen meistä edustaa maailmanluokan organisaatiotamme. Asiakkaidemme käsitys meistä muokkaa heidän kokemustaan.

Rankingit

Vieraanvaraisuus ja palvelu

Potilaamme ovat kaiken UF Healthin toiminnan keskiössä. Tärkein prioriteettimme on tarjota korkealaatuista terveydenhuoltoa ja paras mahdollinen kokemus jokaiselle potilaalle, perheenjäsenelle ja vierailijalle, joka kävelee ovistamme.

Vieraanvaraisuus ja palvelu ovat mielentila – lähestymistapa, joka näkyy kaikissa toimissamme koko päivän ajan. Se alkaa tavasta, jolla tuemme ja kohtelemme toisiamme kollegoina ja sisäisinä asiakkaina. Sisäiset suhteemme luovat perustan sille, kuinka palvelemme niitä, jotka luottavat meihin heidän huolenpidossaan. Tätä sisäistä sitoutumista korostaa tunnustuksemme Forbesin "Amerikan parhaiden työnantajien" luettelossa. UF Health sijoittui Indeed.com:n 21. sijalle 2017 "Best Places to Work" -sijoitus Yhdysvaltain sairaaloista tai terveydenhuoltojärjestelmistä. Vuonna 2018 Becker's Healthcare nimesi UF Healthin 100 "terveydenhuollon parhaan työpaikan" joukkoon. UF Health, mukaan lukien UF Health Shands Hospital, oli yksi vain neljästä Floridassa, joka sijoittui 25 parhaan joukkoon.

Sitoutumisemme tarjota mahdollisimman korkealaatuista ja turvallisinta potilashoitoa näkyy kliinisissä tuloksissamme ja kansallisessa tunnustuksessa, jonka ansaitsemme jatkuvasti maan 50 parhaan aikuis- ja lastensairaalan joukossa US News & World Reportin mukaan. UF Health Shands -sairaalassa on eniten luokiteltuja ohjelmia kaikista Floridan sairaaloista. Vieraanvaraisuus ja palvelu ovat potilaidemme kokemuksen tunnusmerkkejä. Sitoutuneet työntekijämme toimivat uskoen, että voimme vaikuttaa positiivisesti jokaisella vuorovaikutuksella luodaksemme ympäristön, jossa ihmiset tuntevat olevansa tunnustettuja, ymmärrettyjä, turvallisia ja arvostettuja.

Sijainnit

 • Gainesville

  University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Kysymyksiä