Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Johdanto

Glasgow'n yliopistossa haaveilemme paremmasta maailmasta ja saamme inspiraatiota auttaa muita muuttamaan sitä. The Guardian University Guide 2023 sijoittui Ison-Britannian parhaaksi yliopistoksi 11. sijalle ja QS World Rankings 2024:n mukaan maailman 76. sijalle.

Online jatko-ohjelmamme antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteesi ja liittyä maailmaa muuttavaan yhteisöömme. Liity laitokseen, jossa kunnianhimoiset ihmiset haluavat menestyä. Opiskele yhtä online-ohjelmistamme ja valmistaudu tekemään jälkesi.

Verkko-opiskelu tarkoittaa, että sinun ei tarvitse uhrata nykyistä uraasi jatkaaksesi uutta. Voit käyttää interaktiivisia resurssejamme mistä tahansa ja milloin tahansa; tämä sisältää videoita, interaktiivisia tietokilpailuja ja keskusteluja – resursseja, jotka on omistettu auttamaan sinua oppimaan ja saavuttamaan uratavoitteesi. Glasgow'n yliopistossa voit edistää tavoitteitasi tinkimättä nykyisistä sitoumuksistasi.

Lue lisää


Online MSc koulutus

Online Education MSc sopii erinomaisesti opettajille, tohtorintutkintoa tai tohtorikoulutusta edeltäville opiskelijoille ja koulutusalan ammattilaisille, jotka haluavat jatkaa uraansa nykyisten sitoumustensa mukaisesti. Keskitymme tutkimukseen ja asiantuntijatiedon korkeatasoiseen opetukseen varmistamme, että sinulla on parhaat mahdollisuudet uppoutua kasvatusalaan aikuiskoulutuksen, arvioinnin ja pedagogiikan sekä osallistavan koulutuksen erikoisaloilla.

Online MSc-markkinointi

Tulevien markkinoijien, jotka haluavat turvata markkinointitaitojaan liiketoiminnassa, menestys riippuu kyvystä hyödyntää uusimpia tietopohjaisia, palvelukeskeisiä ja digitaalisia tekniikoita. Kolminkertaisesti akkreditoidun Adam Smith Business Schoolin toimittama Glasgow'n yliopiston online MSc Marketing antaa sinulle mahdollisuuden soveltaa uusinta teknologiaa markkinoinnin perusteisiin. Se tutkii uusimpia aiheita analytiikasta käyttökokemusmarkkinointiin (UX), brändin kehittämiseen, markkinoinnin hallintaan ja kuluttajakäyttäytymiseen.

Glasgow'ssa tuemme sinua saavuttamaan tavoitteesi, opiskelemaan verkossa kanssamme ja aloittamaan maailman muuttamisen tänään.


Liity meihin ja jätä jälkesi

Opiskelijoiden suosittelut

Rankingit

  • The Times ja The Sunday Times Good University Guide 2024 sijoittuivat 1. sijalle koulutuksessa Isossa-Britanniassa
  • The Complete University Guide 2024 sijoittui 8. sijalle Isossa-Britanniassa koulutusalalla
  • QS:n mukaan maailman 50 parasta koulutuslaitosta – 2023, 2022, 2021, 2020, 2019

Sijainnit

  • Glasgow

    Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta

Kysymyksiä