Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

Johdanto

Johdanto

Tervetuloa University of Liverpool Online Programmes .

Jatko-ohjelmamme tarjoavat edullisen ja kätevän reitin jatkaa oppimistasi ja edistymistä urallasi. Saat arvostetun tutkinnon arvostetulta Ison-Britannian yliopistolta ja Russell Groupin jäseneltä, joka koostuu 24 Ison-Britannian tutkimusvetoisesta yliopistosta, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään tutkimuksen ja koulutuksen korkeimpia mahdollisia standardeja.

Muotokuva keskittyneestä kypsästä liikenaisesta, joka työskentelee kannettavalla tietokoneella istuessaan pöydän ääressä kotona
Photo by Dean Drobot / Shutterstock

Miksi opiskella kanssa University of Liverpool Online Programmes

Kaikki ohjelmamme on suunniteltu erityisesti verkko-oppimiseen. Opetus ja arvioinnit toimitetaan joustavasti huippuluokan oppimisalustamme kautta, mikä tarjoaa sinulle pääsyn kaikkiin resursseihin ja tukeen, jota tarvitaan opintojen suorittamiseen verkossa. Kun ohjelmasi on suoritettu onnistuneesti, sinut kutsutaan valmistumaan Liverpoolin yliopiston kauniille kampukselle Luoteis-Englannissa.

Meistä

Liverpoolin yliopisto on tarjonnut verkko-ohjelmia vuodesta 2000 lähtien. Meidät on tunnustettu yhdeksi Euroopan johtavista täysin verkossa suoritettavien jatkotutkintojen tarjoajista. Urakehitykseen ja maailmanlaajuiseen yhteistyöhön keskittyvät ohjelmamme on suunniteltu kunnianhimoisille ammattilaisille, joilla on usean vuoden työkokemus ja jotka haluavat saavuttaa arvostetun pätevyyden tinkimättä nykyisistä sitoumuksistaan.

Lähikuva ylhäältä afrikkalaisamerikkalaisesta nuoresta miehestä, joka kirjoittaa tekstiviestejä modernilla kannettavan tietokoneen näppäimistöllä, kaksirotuinen miestyöntekijä istuu pöydän ääressä työskentelemässä tietokoneella, konsultoi asiakasta tai opiskelee verkossa, teknologiakonsepti
Photo by fizkes / Shutterstock

Alennukset ja stipendit

Jatkotutkinto on iso investointi tulevaisuuteen. Auttaaksemme sinua matkan varrella tarjoamme mielellämme lukuisia lukukausimaksualennuksia ja stipendejä online-opiskelijoille.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Liverpool

    Liverpool, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kysymyksiä