Keystone logo
© BIMM University
University of London

University of London

University of London

Johdanto

Olemme yksi Ison-Britannian suurimmista ja monipuolisimmista yliopistoista, joissa on yli 120 000 opiskelijaa Lontoossa, ja vielä 50 000 opiskelijaa 180 maassa University of London tutkinnon suorittamiseksi.

University of London , vuodelta 1836, on Englannin kolmanneksi vanhin yliopisto. Se on 17 jäsenlaitoksen ja yhdeksän tutkimuslaitoksen liitto, joka palvelee 120 000 opiskelijaa Lontoossa, sekä maailmanlaajuinen toiminta, joka palvelee yli 51 000 opiskelijaa yli 180 maassa ja 1,3 miljoonaa oppilasta, jotka ovat ilmoittautuneet MOOC-kursseihin online-Coursera-alustan kautta. Tämä tekee University of London "maailman suurimman luokkahuoneen".

Joten riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet, voit saada kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon University of London , joko kampuksella tai joustavan ja etäopiskelun kautta. Yliopisto tarjoaa yli 100 astetta, tutkintotodistuksia, todistuksia ja lyhyitä moduuleja ympäri maailmaa sekä perus- että jatkotutkinnoilla ja pystyy tukemaan kaikkia oppimisvaatimuksiasi.

121408_pexels-photo-1153213.jpeg
rawpixel.com / pexels

Kansan yliopisto

University of London perustettiin Royal Charterilla vuonna 1836 yleisen edun vuoksi, ja se tunnustetaan maailmanlaajuisesti. Pitkän historiamme aikana yliopisto on tarjonnut laajan valikoiman akateemisia mahdollisuuksia. Yliopisto on maailman johtava korkea-asteen koulutuksen alalla edelläkävijä muutoksessa. Olimme ensimmäiset yliopistot, jotka ottivat opiskelijat vastaan sukupuolesta, rodusta tai uskonnosta riippumatta, ensimmäiset, jotka ottivat naiset vastaan tutkinto-ohjelmiin, ja vuonna 1865 ensimmäiset, jotka antoivat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella missä tahansa he olivat, tarjoamalla mahdollisuuden korkea-asteen koulutukseen kaikkialla maailmassa. maapalloa. Lähes 200 vuoden ajan olemme parantaneet miljoonien ihmisten elämää ympäri maailmaa käyttämällä ainutlaatuista lähestymistapamme koulutukseen, joka on saanut Charles Dickensin nimittämään meidät kansan yliopistoksi.

Maailmanluokkaa; Maailmanlaajuinen

Haluatko liittyä vilkkaaseen akateemiseen yhteisöömme Lontoon tai Pariisin sydämessä, opiskella itsenäisesti tai tunnustetun opetuskeskuksen tuella, sinusta tulee University of London opiskelija ja liittyä maailmanluokkaan.

Opiskelu University of London

Olemme federaationa 17 riippumattomasta jäsenlaitoksesta, joilla on erinomainen maailmanlaajuinen maine, aina suurista yliopistoista, kuten UCL tai King's College London, pieniin erikoistuneisiin instituutioihin, kuten Royal Academy of Music tai Courtauld Institute of Art.

On myös tutkimuslaitoksia, jotka ovat yhdistäneet syventävän tutkimuksen koulun, joka tarjoaa jatko-opintoja ja -tutkimusta humanistisissa tieteissä, sekä University of London instituutin Pariisissa ja joustavat ja etäopiskeluohjelmamme.

Jäsenlaitosten opiskelijat ovat myös University of London opiskelijoita, mikä antaa heille pääsyn laajaan palveluvalikoimaamme Lontoon keskustassa. Tutkintosi akateeminen laatu on erittäin korkeatasoista, missä tahansa opiskelisitkin.

Opiskelijapalvelut

Sen lisäksi, että tarjoamme maailmanluokan koulutusta, tarjoamme myös joukon muita palveluita, kuten uraneuvontaa ja pääsyä opiskelijakeskukseen ja arvostettuun Senaatintalon kirjastoon. Yliopisto hallinnoi myös korkealaatuista opiskelijamajoitusta Lontoon keskustassa, jossa opiskelijat voivat sekoittaa toistensa kanssa useista jäsenlaitoksista.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • London

    Malet Street, , London

    Kysymyksiä