Keystone logo
© BIMM University
University of London - LSE

University of London - LSE

University of London - LSE

Johdanto

139710_button2.png

Löydä online-oppimiskokemus, joka asettaa sinut etusijalle riippumatta siitä, missä asut. Taloustieteen, johtamisen, rahoituksen ja yhteiskuntatieteiden online-perustutkinto-ohjelmat ovat kahden maailmanlaajuisesti tunnustetun yliopiston: Lontoon yliopiston ja Lontoon kauppakorkeakoulun (LSE) yhteistyö.

Online BSc-ohjelmat

Suunniteltu sinulle, ohjannut LSE

Jokainen ohjelma, joka opetetaan kokonaan verkossa, yhdistää akateemisen teorian ja käytännön tiedon. Olitpa sitten kiinnostunut jatko-opinnoista tai urasi etenemisestä, opit tekemään muutoksia aloilla, jotka vievät maailmaa eteenpäin.

 • Online BSc Business and Management: Kehitä ongelmanratkaisukykysi ja opi lähestymään monimutkaisia, kehittyviä kansainvälisiä liiketoiminta- ja johtokysymyksiä kriittisellä, strategisella silmällä.
 • Online BSc Economics and Management: Käytä taloudellisia periaatteita, kehyksiä ja menetelmiä johtamisen käytäntöön ja rakenna tärkeitä analyyttisiä, kvantitatiivisia ja viestintätaitoja.
 • Online BSc Economics: Hioa määrällisiä ja loogisia päättelytaitojasi ja ymmärrä erilaiset taloudelliset voimat, jotka ohjaavat ihmisen käyttäytymistä, maailmantaloutta ja resurssien jakautumista.
 • Online BSc Data Science and Business Analytics: Hyödynnä tietoja reaalimaailman ongelmien analysoimiseksi ja ratkaisemiseksi ja kehitä ymmärrystäsi keskeisistä teknisistä aiheista, kuten tilastot, matematiikka ja tietojenkäsittelytiede.

Verkko-oppiminen ihmisen kosketuksella

Jaa tietoa, rakenna taitoja ja pysy yhteydessä mistä päin maailmaa tahansa.

Osallistu live-zoomaustilaisuuksiin osallistavien oppimisen ohjaajien ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Pääset verkkokampukseen mistä tahansa matkapuhelimen, tabletin tai työpöydän kautta.

Hanki henkilökohtaista tukea kaikissa vaiheissa, pääsystä valmistumiseen asti.

Akateeminen huippuosaaminen, vertaansa vailla oleva pääsy

Lontoon yliopisto, joka perustettiin vuonna 1836, oli ensimmäinen yliopisto, joka otti opiskelijat vastaan sukupuolestaan, rodustaan tai uskonnostaan; ensimmäinen, joka hyväksyy naiset tutkinto-ohjelmiin; ja ensimmäinen, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella missä tahansa, tarjoten pääsyn korkea-asteen koulutukseen ympäri maailmaa. Nykyään Lontoon yliopistossa asuu yli 50000 etäopiskelijaa, jotka opiskelevat yli 200 tutkintoa yli 190 maassa.

LSE on maailman johtava yhteiskuntatieteellinen yliopisto, joka omaksuu monialaisen lähestymistavan oppimiseen. LSE-opiskelijat kehittävät kokonaisvaltaisen käsityksen "asioiden syistä", haastavat tavanomaiset ajattelutavat ja ratkaisevat yhteiskunnan monimutkaisimmat ongelmat. LSE-alumnit ja tutkijat tekevät muuttuvaa panosta monilla aloilla ja kaikilla aloilla akateemisesta maailmasta politiikkaan. Tähän maailmanlaajuiseen yhteisöön kuuluu 37 entistä tai nykyistä pääministeriä, presidenttiä ja pääministeriä; 18 Nobelin palkinnon saajaa; ja seitsemän Pulitzer-palkinnon voittajaa.

Sijainnit

 • Holborn

  Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

  • London

   London, Yhdistynyt kuningaskunta

   Kysymyksiä