Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Johdanto

Tietoja Louisvillen yliopistosta

Louisvillen yliopisto on valtion tukema tutkimusyliopisto, joka sijaitsee Kentuckyn suurimmalla pääkaupunkiseudulla. Se perustettiin vuonna 1798, se oli ensimmäinen kaupungin omistama julkinen yliopisto Yhdysvalloissa. UofL on tohtorikoulutettava ”Research 1” ja yksi maan parhaista opiskelijoiden Fulbright-palkintojen tuottajista. Vuonna 2019 UofL sai kulta-arvion, ja STARS on luokiteltu maailman 100 kestävimmän koulun joukkoon

Tehtävänanto

Louisvillen yliopisto pyrkii huippuosaamiseen ja osallisuuteen koulutuksessaan ja palvellakseen yhteisötään seuraavilla tavoilla:

 1. monipuolisten perus-, jatko- ja ammattiopiskelijoiden opettaminen sitoutuneiden kansalaisten, johtajien ja tutkijoiden kehittämiseksi
 2. - tutkimuksen, stipendin ja luovan toiminnan harjoittelu ja soveltaminen, ja -
 3. tarjoamalla sitoutuneita palveluita ja tiedotusta, jotka parantavat paikallisten ja globaalien yhteisöjen elämänlaatua.

Yliopisto on sitoutunut saavuttamaan etusijan kansallisesti tunnustetuna pääkaupunkiseudun tutkimusyliopistona.

Institutionaalinen ja ammatillinen akkreditointi

Eteläinen korkeakoulujen ja koulujen koulujen toimikunta on akkreditoinut Louisvillen yliopiston myöntämään liitto-, kandidaatin-, maisteri-, erikoistumis-, tohtorintutkinnon ja ensimmäisen ammattitutkinnon (DMD, JD, MD). Henkilöt, jotka haluavat ottaa yhteyttä korkeakoulujen komissioon yliopiston akkreditointiaseman suhteen, voivat kirjoittaa komissiolle puhelinnumeroon 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soittamalla (404) 679-4500.

Virtuaalinen kansanterveyden esikatselupäivä

Sijainnit

 • Louisville

  2301 S 3rd St, Louisville, KY 40292, USA, , Louisville

 • Bellemeade

  40223, 9001 Shelbyville Rd, , Bellemeade

  • Louisville

   580 S Preston St, Louisville, KY 40202, USA, , Louisville

   Kysymyksiä