Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences Terveydenhuollon laatu- ja projektinhallinnan tutkintotodistus (Online)
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Terveydenhuollon laatu- ja projektinhallinnan tutkintotodistus (Online)

Online

8 Weeks

Englanti

Täysaikainen

15 Nov 2024

Jan 2025

USD 830 / per credit

Etäopiskelu

Johdanto

UofL:n 100-prosenttisesti verkossa suoritettava terveydenhuollon laatu- ja projektinhallinnan tutkintotodistus on suunniteltu antamaan opiskelijoille tiedot ja taidot, joita tarvitaan, jotta he voivat menestyä terveydenhuollon strategisen johtamisen dynaamisella ja kehittyvällä alalla sekä pienissä että suurissa ympäristöissä.

UofL: n School of Public Health & Information Sciences (SPHIS), terveydenhuollon laatu- ja projektinhallintatodistus auttaa sinua hallitsemaan keskeisiä taitoja, joita tarvitaan dynaamisessa terveydenhuoltoalalla. Asiantuntijoiden laatiman opetussuunnitelman avulla valmistaudut johtotehtäviin terveydenhuollon organisaatiossasi saamalla paremman ymmärryksen organisaatiostrategian laatimisesta, toteuttamisesta ja arvioinnista terveydenhuollon toimintaympäristössä.

kohokohtia

  • Valmistaudu johto- ja esimiestehtäviin ja muihin tehtäviin terveydenhuoltojärjestelmässä tai terveydenhuollon tarjoajan palveluksessa.
  • Parempi ymmärrys organisaatiostrategian laatimisesta, toteuttamisesta ja arvioinnista terveydenhuollossa.
  • Kehittää tietämystäsi keskeisistä käsitteistä ja kysymyksistä, jotka liittyvät tietojärjestelmien käyttöönottoon ja käyttöön väestöterveyden hallinnassa.
  • Hyödynnä 100 % verkkoluokkien joustavuutta ja mukavuutta sekä 24/7 pääsyä oppimisvälineisiin.
  • Opi kokeneilta UofL SPHIS -tiedekunnan ja terveydenhuollon ammattilaisilta sekä projektinhallinnan asiantuntijoilta, jotka tuovat luokkahuoneeseen todellista tietoa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä